karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

Merhabalar bende 11 ay önce ikiz bebek doğum yaptım fskat şuan 6 aylık haöile gibi duruyorum karnımda şişlik çatlak ve bol deri var ama yağım yok zayıf biriyim sadece karnım var agustosun 1 de bende istanbul acıbadem hastanesinde karın germe ameliyatı olucam fakat çok korkuyorum ve rndişeliyim rica etsem intizar hnm benide izlemeye alırmısınız ben de resimlerinizi görmek istiyorum teşekkürler şimdiden

merhaba bende karın germe ve göğüs dikleştirme düşünüyorum.2 doğum yaptım.dr ali mezdeğinden fiyat bilgisi aldım.karın germe 13000 göğüs 8000 denbaşlıyor dendi.lipo hariç....internette bu dr un yaptığı hiçbir öncesi sonrası resmine ulaşamadım.lütfen bu dr hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz..

Merhaba ben 7 haziranda karın germe ve lazer lipoliz oldum. Ben genel anestezi istemedim, çünkü bu benim hem ilk ameliyatımdı hemde bilincimi kaybetmek bana iyi bir fikir olarak gelmediği için epidural anestezi ile yapıldı ameliyatım. Bence genel anesteziden daha konforlu en azından kendine gelme süren olmuyor. Ameliyatımın ertesi günü öğleden sonra taburcu oldum. Doktorum pansumanımı yaptı, korsem açıldığında gözlerime inanamadım. Bana ait değildi sanki karnım. Dümdüzdü tamda hayal ettiğim gibi. Tam sonucu aylar sonra alacak olmama rağmen motivasyon açısından iyi oldu görmem. Şuan dik yüreyememek ve deli yatan biri olarak karnımın üzerine yatamamak dışında bi sıkıntım yok. Dikkat edilmesi gerekenlerden biri korsenin kullanımı ama o korseyi ne kadar sıkı yaparsanız o kadar hızlı sonuç alırsınız demişti doktorum. Birde beslenme, sıvı tüketimi çok önemli, kabız olmamak adına ve su kaybını gidermek adına Ameliyattan çıkar çıkmaz mobilize olamadım fakat sürekli doktorum bana gaza basma hareketi yaptırdı. Birde üç toptan oluşan nefes egzersizi yaptım.

Canım büyük geçmiş olsun. Kaç kiloydun amaliyattan önce, nerede ve kime oldun amaliyatını. Tam karın germemi yapıldı. Epidural anestezi ile karın germe amaliyatı ilk kez duydum. Ben olsam korkar yaptırmazdım. Helal olsun sana. . Öncesi ve sonrası foto paylaşmayı düşünüyormusun. Bende sanırım temmuzun ilk haftası tam karın germe ve lipo Olacağım.

Bahsettiğin doktor ile ilgili bir bilgim yok fakat fiyat bana sanki fazla geldi lipo Hariç fazla gibi bilemiyorum.

Öncelikle çok teşekkür ederim Ben 116 kiloydum, 66 kiloya düştüm. Boyum 170. Gaziantepteyim ben. Doktorum Ömer Berberoğlu. NCR hastanesinde.Ünlü Prof.Mehmet Mutaf'ın öğrencisi kendisi aynı zamanda. Bende tam tersi bilincimin kapalı olmasından korkarım Biara ameliyat sırasında başımı sağa çevirdim alınan parçalarımı gördüm o an onlara bana mı aitti dediğimi hatırlıyorum Paylaşırım resimlerimi şuan son halini çekemesemde çekebildiğim zaman yüklerim Bikini izi kadar oldu ameliyat dikişim, tam karın germe oldu.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bende gaziantepde oturuyorum ben istanbulu tercıh ettim ameliyat için burdaki doktorları araşdırdım fakat net bir bilgi alamadım karın germe ameliyatı için siz ömer beyden memnun kaldınız galiba ne dersiniz bende bi muayene olsam mı teşeklürler

Çok teşekkür ederim. Evet ben Ömer Bey'den çok memnun kaldım. Benim en büyük şansım tamamen tesadüf eseri bir hastasıyla tanışmam oldu. O sıralar karın germe için baya doktor dolaştım ama kimseye kanım ısınmamıştı. Daha sonra o bayan ben karın germemi Ömer Beye oldum dedi ve ameliyat yerini açıp gösterince kesinlikle Ömer Bey yapmalı benim ameliyatımı dedim. Ve gerçekten sabırla benim tüm sorularıma gece gündüz demeden neredeyse bir yıl boyunca cevap verdi. Ben göğüslerimide toparlatmak istiyorum yine tercihim Ömer bey olur. Sizde isterseniz gidin Ömer beye fazla ciddi bir duruşu var ama gerçekten iyidir

Peki çok teşekkürler cevabınız için sizden cesaret alıp çarşamba günü için randevu aldım siz nasıl oldunuz ağrı falan varmı dikiş yeri nasıl acaba

Peki çok teşekkürler cevabınız için sizden cesaret alıp çarşamba günü için randevu aldım siz nasıl oldunuz ağrı falan varmı dikiş yeri nasıl acaba
Gerçekten çok rahatım. Bugün tam 7 gün oldu, 3.günümde araba kullanmaya başladım. İlk gün evet ağrın oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. Sanki bin tane mekik çekmişsin gibi bi ağrı ama hani normal. Gün geçtikçe azalıyor. Cumartesi kontorle tek başıma gittim düşünün Doktorum gayet iyi görünüyor dikişlerin dedi. Bende çarşamba günü göbek deliğimdeki dikişlerimi aldırmaya gideceğim, belki karşılaşırız

Aa çok isterim sizle karşılaşmayı daha iyi olur benim randevum saat 13:30 da umarım karşılaşırız

Canım bu amaliyattan sonramı bu kiloya ulaştın? Yani -50 kg. Acil cevap bekliyorum. ....... Eğer öyleyse benim planlar tamamen değişecek gibi gözüküyor. Amaliyatın kaç saat sürdü? Biraz bahsedebilirmisin? Sevgiler. Bu arada Çarşamba'yı fotolar için bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Yok canım ameliyattan önce -50'e ulaştım :) Ameliyatım 3.30-4 saat gibi bişey sürdü. Ameliyat sırasında sürekli konuştum. Biara çok konuşuyorum diye uyuttular beni Odama geçince 4 saat kadar bişey yiyip içirmediler. 6 saat sonrada yürümek gerekiyor. Ben yürüyemedim o ayrı bişey :) kusmaktan fırsatım olmadı. Akşam üzeri 4.30 gibi bitmişti ameliyatım ben gece 1'e kadar kustum. Sonra geçti oda. Ağrım olmadı çünkü aralıklarla ağrı kesiciler ve antibiyotik yaptılar. Tabikide karnında bi ağrı oluyor ama hani dayanılmayacak gibi değil. Ameliyattan hemen sonra ayaklarımının uyuşukluğu geçtiğinde gaza basma hareketi ve her saat başı on beş dakika o üçlü topu üfleme egzersizi yaptım. Onun sebebide emboli oluşumunu engellemekmiş. Yanınızda muhakkak gecelik ve sabahlık alın. Pijamanın lastik yeri ameliyat yerine denk geldiği için yanma hissi yaptı bende. Ameliyat olduğum günden beridir elbise tarzı bol kıyafetler giyiyorum. Şuan hiç ağrım yok. Buarada yemek yrmek istemiyorsunuz :) onunda sebebi dikilen kasların mideye baskı yapmasıymış:) zayıflamak için birebir yani. Şimdilerde kendim yapıyorum pansumanımı. Zor bir ameliyat değil korkmayın. Ben gözümde çok büyütmüşüm. Belkide çok isteyerek yaptırdığım bir ameliyat olduğu için iyileşme sürecinden keyf bile alıyorum :))) Bir haftam doldu bile, darısı başınıza

Buarada kahkaha atmayı seven biriyseniz bi süre gülerken canınız yanıyor Ameliyattan sonra bol sıvı tüketmek gerekiyor. Ödemin atılması ve kabızlık için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…