- 12 Temmuz 2016
- 23
- 4
- 86
Beni de izlemeye alırmısınız fotolarınızı çok merak ediyorum. Benim de aklımda bu ameliyat var da :)Tabikide çarşamba günü resimlerim elimde olur atarım :)
Nerede yaptırdınız ameliyatınızı? Hangi dr du? Biraz anlatır mısınız rica etsem :)amalıyatımı oldum cuma günü dün aksam cıktım hıc agrı cekmedım desem yerı var doktorumdanda cok memnun kaldım hıc beklemeyın yaptırmaktan cekınmeyın
Geçmiş olsun zoru atlatmışsınız. 8 temmuzda tam karın germe amaliyatı oldum direnler ikinci gün çıkarıldı. Acaba sende kanamamı fazla oluyor?Merhaba arkadaşlar msj hepsini okuyamasamda bende 13 temmuzda karın kası dikme ve estetik ameliyatı oldum dikişlerimin hemen altında hortum var ve pis kanı topluyormuş 1 hafta benimle kalıcak acaba sizde de böyle bişe oldumu? Birde sigara içeniniz varmı içtiyseniz bişe oldumu
Benim karın kası ameliyatı ile birlikte oldu estetik ameliyatım ilk gün hiç kaldırmadılar ertesi gün rahat kalktım ama 3 tane sezeryanım var onlarla kıyasladığımda çok çok rahat ayaklandım. 1 hafta kalcak dedi doktorumGeçmiş olsun zoru atlatmışsınız. 8 temmuzda tam karın germe amaliyatı oldum direnler ikinci gün çıkarıldı. Acaba sende kanamamı fazla oluyor?
Gülseray hanım benide izlemeye alırmısınız albüm içinmrba izlemedesiniz
Seda hanım benide izlemeye alırmısınızYok canım ameliyattan önce -50'e ulaştım :) Ameliyatım 3.30-4 saat gibi bişey sürdü. Ameliyat sırasında sürekli konuştum. Biara çok konuşuyorum diye uyuttular beniOdama geçince 4 saat kadar bişey yiyip içirmediler. 6 saat sonrada yürümek gerekiyor. Ben yürüyemedim o ayrı bişey :) kusmaktan fırsatım olmadı. Akşam üzeri 4.30 gibi bitmişti ameliyatım ben gece 1'e kadar kustum. Sonra geçti oda. Ağrım olmadı çünkü aralıklarla ağrı kesiciler ve antibiyotik yaptılar. Tabikide karnında bi ağrı oluyor ama hani dayanılmayacak gibi değil. Ameliyattan hemen sonra ayaklarımının uyuşukluğu geçtiğinde gaza basma hareketi ve her saat başı on beş dakika o üçlü topu üfleme egzersizi yaptım. Onun sebebide emboli oluşumunu engellemekmiş. Yanınızda muhakkak gecelik ve sabahlık alın. Pijamanın lastik yeri ameliyat yerine denk geldiği için yanma hissi yaptı bende. Ameliyat olduğum günden beridir elbise tarzı bol kıyafetler giyiyorum. Şuan hiç ağrım yok. Buarada yemek yrmek istemiyorsunuz :) onunda sebebi dikilen kasların mideye baskı yapmasıymış:) zayıflamak için birebir yani. Şimdilerde kendim yapıyorum pansumanımı. Zor bir ameliyat değil korkmayın. Ben gözümde çok büyütmüşüm. Belkide çok isteyerek yaptırdığım bir ameliyat olduğu için iyileşme sürecinden keyf bile alıyorum :))) Bir haftam doldu bile, darısı başınıza
Merhaba direnler dediğiniz şey iki yuvarlak hortum dikişlerin altında derinin içinde dimiGeçmiş olsun zoru atlatmışsınız. 8 temmuzda tam karın germe amaliyatı oldum direnler ikinci gün çıkarıldı. Acaba sende kanamamı fazla oluyor?
Evet onun ismi "diren" içerideki kanayan kanı dışarı atmaya yarıyor. Bende amaliyat sırasındada çok kanama olmamış. İki gün hiç direne kan gelmedi ve hastaneden taburcu olurken doktorum pansuman sırasında Onuda çıkardı. Foton varmı beni izlermisin ?Merhaba direnler dediğiniz şey iki yuvarlak hortum dikişlerin altında derinin içinde dimi
Açıkçası hiç foto çekmedim eşimde istemiyor ama ameliyat öncesi fotom var doktorda çarşamba sanırım sargılarım açılacak ozaman foto çekicem önceki fotoyuda alıcam doktordan sizede özelden gönderiririm. Peki bu direni çıkartırlarken dikiş felan atıyorlarmı sizin sadece karın germe ameliyatımı oldu? Birde sigara kullanıyormusunuz?Evet onun ismi "diren" içerideki kanayan kanı dışarı atmaya yarıyor. Bende amaliyat sırasındada çok kanama olmamış. İki gün hiç direne kan gelmedi ve hastaneden taburcu olurken doktorum pansuman sırasında Onuda çıkardı. Foton varmı beni izlermisin ?
Sigara kullanmıyorum. Foto gönderirsen görmek isterim. Direnler çıkarılınca dikiş atılmıyor belli bir süreden sonra o izler yok oluyormuş. Benim tam karın germe, tüm iç ve dış bacak bileğe kadar. Sırt, basen ve gıdı lipo oldum. Aşağıdaki forum başlığından amaliyatımla ilgili yazıları okuyabilirsinAçıkçası hiç foto çekmedim eşimde istemiyor ama ameliyat öncesi fotom var doktorda çarşamba sanırım sargılarım açılacak ozaman foto çekicem önceki fotoyuda alıcam doktordan sizede özelden gönderiririm. Peki bu direni çıkartırlarken dikiş felan atıyorlarmı sizin sadece karın germe ameliyatımı oldu? Birde sigara kullanıyormusunuz?
Merhabalar moralini bozma önce zayıfla ideal kilona ulaş ondan sonra ameliyatı düşün ben ameliyat oldum fakat kilolu değilim hiçbir zaman da kilolu olmadım ama ikiz bebek doğum yaptığım için göbeğim sarkdı ve fazla deri oluşdu o yüzden ameliyat oldum şuan daha sarhılı göbeğim resim cekmesim ama dikişlerimi aldırınca resim eklerim bakarsınMerhaba, bende 3 sezaryen ve sarkan gobek kaldi malesef, bende karin germe ameliyatini cokdandir dusunuyorum, bir doktor ile email yoluyla irtibatta gectim 20 kilo ver gel dedi,eee kilo cok olunca tabiki de guzel olmaz ameliyat sonrasi 109ile 110 arasiyim su an, 117 kg idim bi kac ay once, ama motivasyonum gitti, acaba bana da resimlerinizi gosterirmisiniz kizlar ? motivasyon lazim, artik bende guzel gorunmek gobegim dumduz olsun istiyorum, guzel giyinmek su lanet olasi gobekden kurtulmak istiyorum :'( bana motivasyon verim de kaybedim su kilolari tskler ben fransa dan ameliyat olacagim insallah kisa kadar kaybedebilirsem ..
Cok gecmis olsun canim doktorun kimMerhabalar 2 agustosda tam karın germe ve meme implantı yaptırdım bu gün 8 günüm karnımda agrı fazla yok sadece mememde kas altına yerleştırdıği için implantı kas ağrısı var ara ara onuda ağrı kesicilerle idare ediyorum daha dikişlerim alınmadı perşembe günü alınacak gaziantepde ben istanbulda ameliyat oldum çünkü bana diren takılmadı doktorum gerek yok dedi ayaklarımada bacaklarıma kadar dar çorab giydirip bacaklarıma bir makine bağladı makine sürekli yürüyormuşum gibi bacaklarımı çalıştırıyordu şuan iyiyim çok şükür iyiki olmuşum bu ameliyatları isteyen arzu eden varsa beklemesin yaptırsın şimdiden göbeğim dümdüz duruyo Soru sormak isteyen olursa seve seve cevablarım
Teşekkürler cnm doktorum Ersin ülkürCok gecmis olsun canim doktorun kim
Merhaba bende araniza yeni katildim ve kasimda randevum var karın germe ameliyatı için bende merak ediyorum olanlarin resmini nasil girip bakicagimi bilmiyorum olanlar yardımcı olabilir mi acabamrba izlemedesiniz
Sigara kullanmıyorum. Foto gönderirsen görmek isterim. Direnler çıkarılınca dikiş atılmıyor belli bir süreden sonra o izler yok oluyormuş. Benim tam karın germe, tüm iç ve dış bacak bileğe kadar. Sırt, basen ve gıdı lipo oldum. Aşağıdaki forum başlığından amaliyatımla ilgili yazıları okuyabilirsin
Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck) Bu
Merhaba bende yaptırmak istiyorum gorebikimiyim resimlerinizimrb, ben subat ayinda ameliyat oldum.istanbulda eser aydogdu yapti ameliyatimi. tam 4 ay gecti ameliyatimin uzerinden ve cok cok cokkkk memnunum . ben avusturalyadan yasiyorum istanbula 8 gunlugune gittim. ameliyatimi oldum 1 gece hastanede yattim . 7gecede otelde kaldim sonra ucaga bindim 26 saat suren ucak yolculugundan sonra buraya avusturalyaya geldim.. yanii korkulacak hisbisey yokk. benim ameliyat izimde cok super gorunuyor. tabi bunda sigara kullanmamam buyuk onem tasiyo.
sakin korkma ben cok memnunum cok guzel gorunuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?