karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

slmmmm..2,5 ay oldu ..ödemleri atamadım.karnımda günden güne büyüyor:))) iştahıma engel olamıyorum çünkü...sizden ne haber kızlar bir mucize oldu göbeğim artık dümdüz diyen varmı merak ediyorum:)))

Resimlerini göremedim

Benim bugün 13. günüm , liposaction da hiç öyle kolay bir işlem değilmiş , hareketlerini kısıtlıyor şişlik bir yandan hiç dinlenmedim malesef .Belkide bu yüzden biraz sancılı geçti .Sırt bölgesi , bel bölgesi , kuyruk sokumu yapıldı . Bakalım sonuç nasıl olacak bende merakla bekliyorum...

Lipo karın germë ameliyatından daha çok ağrı yapıyor gibi gelmeye başladı bana yorumlardan

eski halimin resmini çekmedim ama dr dan isterim.verir herhalde.ben istanbulda özel hastanede 8000 tl yaptırdım. ama lipo tam karın germe botoks ve dolgu hepsi birden.grup hastanelerinden biri
dolguyu kendi yağımdan yaptılar
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende karin germe Olu Cam birkaç doktorala görüştüm kimisi diyor biraz kilo ver gel kimisi diyor hemen yapabilirim amaliyat bende kararsız kalıyorum siz kac kilo ile girdiniz amaliyata doktorunuzdsn memnun musunuz bende yakında suleyman taşla bir görüşme yapmicam bakalım hayırlısı bu yaz amaliyat olmayı istiyorum kısmet olursa ama hala kilo veremedim ameliyattan sonra kilo verirsem karnım yine bozulur diye endişe ediyorum dolgu yüzünü zeki yaptırdınız memnunmusunuz

merhaba ben olali 2 ay aldu halan korseyi takiyorum ama bende öyle bir iz yok ama sen bir resme bak istesen albümden seni izlemeye aldim görebilirsin
Selam benide izlemeye alirmisin lütfen bende düsünüyorum veeee referanslara ve bilgilerinize ihtiyacim var

Selam nasil oldun bu arada?? Memnunmusun? Bende düsünüyorum ama henüz kime yaptiracagimi bilmiyorum !! Bide güzel olmazsa diye heycan var... Benide izlemeye alirmisin???

ay cnm cok uzun zaman olmuş inşl iyisindir suan resimlerini görmek isterim beni izlemeye alırmısın ?

resimlerini görebilirmiyim hala varsa burda ?

Selam benide lütfen izlemeye alirmisin??

Canım merhaba büyük geçmiş olsun. Bende Sırt, Göbek, bacak ve kuyruk sokumu amaliyatı Olacağım. Şimdi nasılsın? Inceleme istediğin gibi oldumu?

Selam ben 24 nisanda İzmir 9 Eylül de Prof.dr. Adnan menderes yaptı ameliyatınıkomple karın germe ameliyatı oldum çok memnunum

Selam ben 24 nisanda İzmir 9 Eylül de Prof.dr. Adnan menderes yaptı ameliyatınıkomple karın germe ameliyatı oldum çok memnunum
Bül geçmiş olsun. Bir ay olmuş amaliyatına şimdi nasılsın, memnunmusun? Foto görebilirmiyiz?

Ben çok memnunum ben 3senede 80 kilo verdim bilinçsiz zayıfladığını için fazla sarkmış derim vardı o yüzden önden 96 cm arkadan yaklaşık 1 metre fazla deri aldılar öncesi fotosu çok yok işin doğrusu kurtulduğuna okadar sevinçliydimki aklıma gelmedi ama birdahaki kontrolümde 1 haziranda doktorumdan isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…