mrba izlemedesinizgulseray saKLIsu beni de izlemeye alırmısınız resimleri görmeyi çok isterim umarım yakın bir zamanda bende aranıza katılacağım
Ok cnm Teşekkürlermrba izlemedesiniz
Resimlerini göremedimslmmmm..2,5 ay oldu ..ödemleri atamadım.karnımda günden güne büyüyor:))) iştahıma engel olamıyorum çünkü...sizden ne haber kızlar bir mucize oldu göbeğim artık dümdüz diyen varmı merak ediyorum:)))
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende karin germe Olu Cam birkaç doktorala görüştüm kimisi diyor biraz kilo ver gel kimisi diyor hemen yapabilirim amaliyat bende kararsız kalıyorum siz kac kilo ile girdiniz amaliyata doktorunuzdsn memnun musunuz bende yakında suleyman taşla bir görüşme yapmicam bakalım hayırlısı bu yaz amaliyat olmayı istiyorum kısmet olursa ama hala kilo veremedim ameliyattan sonra kilo verirsem karnım yine bozulur diye endişe ediyorum dolgu yüzünü zeki yaptırdınız memnunmusunuzeski halimin resmini çekmedim ama dr dan isterim.verir herhalde.ben istanbulda özel hastanede 8000 tl yaptırdım. ama lipo tam karın germe botoks ve dolgu hepsi birden.grup hastanelerinden biri
dolguyu kendi yağımdan yaptılar
Selam benide izlemeye alirmisin lütfen bende düsünüyorum veeee referanslara ve bilgilerinize ihtiyacim varmerhaba ben olali 2 ay aldu halan korseyi takiyorum ama bende öyle bir iz yok ama sen bir resme bak istesen albümden seni izlemeye aldim görebilirsin
Selam beni izlemeye alirmisin??Merhaba ben de karın germe oldum yaklaşık 10 gün oldu göbek deliğinin alt tarafında dikine bir çizgi var nasıl anlatsam aşaya doğru pile olmuş gibi sizde de varmıydı öyle bişey
Selam nasil oldun bu arada?? Memnunmusun? Bende düsünüyorum ama henüz kime yaptiracagimi bilmiyorum !! Bide güzel olmazsa diye heycan var... Benide izlemeye alirmisin???bugün 5.gün ben hem lipo hem tam karın germe yaptırdım.yaptıracak olanlara fikir olsun diye belirteyim 70 71 kiloydum 166cm boyum.gercekten düşündüğüm kadar ağrım eziyetim yok.ama sadece sırtüstü yatmak zorunda olmak belimi ağrıtıyor.korsem var o yüzden çıplak halimi bilmiyorum ama bakınca sarkan göbek yok.mutlu oluyorum.pantolon kemeri takmayı hayal ediyorum. okadar zaman oldukı gömleğimi pantolonun içine sokup kemer takmayalı. cuma kontrole cağırdı doktorum Süleyman bey.dikişteki bandaj çıkacak sanırım.o zaman daha net görünücek.ameliyat olacak arkadaşlara olmalarını tavsiye ederim.yine yazarım
ay cnm cok uzun zaman olmuş inşl iyisindir suan resimlerini görmek isterim beni izlemeye alırmısın ?Çok moralim bozuk ameliyat olsammm daha mi iyi olurdu bilmem mm...şuan o bölge yanik gibi derisi yuzulmus gibi acik yara anlayacagin..çok çirkin gözüküyor.. Yani göbekli halm daha iyiydi..Dr. Soyliyecegim alt dikişten bi daha acip öyle düzeltsin...yoksa bi anlami yok..hic estetik değil yani....ah ahhh
resimlerini görebilirmiyim hala varsa burda ?Daha yeni sabırlı ol eminin ol benimde öyle bildiğin ciğer gibi ve derin çatlakların olduğu birkaç yer var bildiğin baş parmağın kadar geniş ve derin çukur yaralar var . İki günde bir pansumana hala gidiyorum ama her geçen gün düzeliyor . Gördüğüm şu ki gerçekten zamana ihtiyaç var . Doktorumdan ameliyat öncesi resimleri göstermesini istedim , kabus gibi şimdi ne kadar kötü olsa o zamandan daha kötü olamaz . İstersen şu an ki karnımın resmini yollayayım sen bak kiminki daha kötü
benide izlemeye alırmısınız bende karın germe meme küçültme olucam hazırandaAlbum nasil yapiliyor bilmiyorum ama ilerki zamanda koyarim biraz dik yürümeye basladimda suan eyik yürüyorum
Yükledim canim bak simdi
beni de izlemeye alırmısın cnmGecmis olsun bende ayni iz var derimiz yetismedigi icinmis sizin resminiz varmi ?
Selam benide lütfen izlemeye alirmisin??slmmmm..2,5 ay oldu ..ödemleri atamadım.karnımda günden güne büyüyor:))) iştahıma engel olamıyorum çünkü...sizden ne haber kızlar bir mucize oldu göbeğim artık dümdüz diyen varmı merak ediyorum:)))
Canım merhaba büyük geçmiş olsun. Bende Sırt, Göbek, bacak ve kuyruk sokumu amaliyatı Olacağım. Şimdi nasılsın? Inceleme istediğin gibi oldumu?Benim bugün 13. günüm , liposaction da hiç öyle kolay bir işlem değilmiş , hareketlerini kısıtlıyor şişlik bir yandan hiç dinlenmedim malesef .Belkide bu yüzden biraz sancılı geçti .Sırt bölgesi , bel bölgesi , kuyruk sokumu yapıldı . Bakalım sonuç nasıl olacak bende merakla bekliyorum...
kızlar yardımınıza ihtiyacım var! karın germeyle ilgili cok sey yazılıyor ama bu amelıyatı gecırenler memnunmusunuz ve ne tür zorluklar yasadınız? pişman oldugunuz oldumu yada iyiki yaptırdım dıyormusunuz? benımde dogumdan sonra karnım sarktı ve bu amelıyattan baska carem yok gıbı görünüyor, lütfen deneyımlerınızı benımle paylasın...
Bül geçmiş olsun. Bir ay olmuş amaliyatına şimdi nasılsın, memnunmusun? Foto görebilirmiyiz?Selam ben 24 nisanda İzmir 9 Eylül de Prof.dr. Adnan menderes yaptı ameliyatınıkomple karın germe ameliyatı oldum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?