Karisik dusunceler icindeyim:(

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Yazip yazmamak konusunda cok gidip geldim cunku nasil toparlayacagimi bilemiyorum konuyu konu esim ve ben... 5 senelik evliyiz evlendigimizden beri hep beklentilerimi icime attim borcumuz var azalinca duzelecek aslinda esim gezmeyi eglenmeyi kadin ruhunu anlayan bir insan o da borctan basini kaldiramiyor diye diye hep icime attim ama artik sigmiyo duyarsizlastim sanirim artik dunku olayi anlatayim icip icip geldi kan beynime sicradi yine ama ilgilenmedim bisey demedim cocugu aldim yattim afedrrsiniz bir baktim kusuyo bisey demedim yine gittim.uzandim yataga yanima gelmis yok olmek istiyorumda o yuzden icip icip kusuyorum bende dedimki ya git ya icip kusmayla olunmez merak etme... sabahta cikmadan tekrarladim icmeyle bisey olmaz baska yontemler deneyebilirsin buluruz biseyler ama oglumuz sana cok duskun unutma dedim acimiyorum sanirim artik ona 5 senedir oyle beraber uyuma gibi rituelletimizde yok birimiz cocukla uyuyoruz genelde artik bunuda dert etmiyorum arsizlastimmi ben:(

Yazip yazmamak konusunda cok gidip geldim cunku nasil toparlayacagimi bilemiyorum konuyu konu esim ve ben... 5 senelik evliyiz evlendigimizden beri hep beklentilerimi icime attim borcumuz var azalinca duzelecek aslinda esim gezmeyi eglenmeyi kadin ruhunu anlayan bir insan o da borctan basini kaldiramiyor diye diye hep icime attim ama artik sigmiyo duyarsizlastim sanirim artik dunku olayi anlatayim icip icip geldi kan beynime sicradi yine ama ilgilenmedim bisey demedim cocugu aldim yattim afedrrsiniz bir baktim kusuyo bisey demedim yine gittim.uzandim yataga yanima gelmis yok olmek istiyorumda o yuzden icip icip kusuyorum bende dedimki ya git ya icip kusmayla olunmez merak etme... sabahta cikmadan tekrarladim icmeyle bisey olmaz baska yontemler deneyebilirsin buluruz biseyler ama oglumuz sana cok duskun unutma dedim acimiyorum sanirim artik ona 5 senedir oyle beraber uyuma gibi rituelletimizde yok birimiz cocukla uyuyoruz genelde artik bunuda dert etmiyorum arsizlastimmi ben:KK43:
Borçlu olunca nasıl kusacak kadar içiliyor ?
Bi şişe alkol parası ile sinemaya gidilir , yemek bile yenir.
Eşinizi bencil buldum.

borç odemekten canı çıkmasi disinda bir sorun varmi?
yani sizi dovuyormu hakaret varmi?
sonra neden ayri yataklarda yatiyorsunuz mesela

bir insana ölmesi icin başka seceneklerde var diyebilmek icin cok buyuk sorunlarda var olmali bence
sadece borcu var birde icip gelip kustu diye bu raddeye gelmediniz heralde

borç odemekten canı çıkmasi disinda bir sorun varmi?
yani sizi dovuyormu hakaret varmi?
sonra neden ayri yataklarda yatiyorsunuz mesela
Yok hayir aslinda iyi bir insan ilk yillarda baski uygulamaya calisiyodu sunu niye boyle yaptin bunu niye soyle yaptin ama artik onu yaptrmiyorum carliyorum tabiri caizse ayri yatak konusu o kadar karisikkkii istegimiz disinda gelisen olaylar sonucu boyle alistik diyeyim onceden uzulurdum ama artik umursamiyorum sanirim yada yine duygularimi bastoriyorum

Borcu yapan sizsiniz muhtemelen, çalışıp ödeyeceksiniz. Herşeyi içine atmakta işte böyle sorunlara yol açıyor. Ayık olduğu bir vakıt karşınıza alıp geleceğiniz hakkında konuşun. Bir plan yapın, hayatınızı bir düzene sokun. Böyle devam edemez, evladınızada kötü örnek oluyorsunuz. Bu arada alkollüyken uykuda kendi kusmuğunda boğulup ölebilir. Hafife almayın.. Size kulak asmıyorsa, böyle devam edemeyeceğini ve ayrılığın kaçınılmaz olduğunu söyleyin.

Anlamadım, borçlar yüzünden mi içiyormuş? Ne borcunuz var özel değilse? Ne zaman bitecek gibi görünüyor?
Sarhoş sayıklaması herhalde, ölmek isteyen insan içip içip kusmaz, olsa olsa midesini bozmuştur.
Bir de acımasız gelecek ama çocuk sahibi olmuş insanların öyle kendini öldürmek gibi bir lüksü olamaz ya. Dünyaya getirdiği çocuğa böyle bir acı böyle bir yokluk yaşatmaya hiçbir ebeveynin hakkı yok çünkü. Ben olsam eşimi karşıma alır, bir sorunun varsa alkole vereceğin parayı psikologa ver, kendine gel, ahlanıp vahlanmak yerine çare ara. Koca ve baba olarak sorumluluğun budur, şeklinde bir konuşma yaparım.

Back
X