karisik sevgili meselesi

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar, sevgilinizin eski sevgilnin ailesiyle yani teyzeleriyle ve enistesi ve kuzenleriyle hala arkadas olmasi ve onlarla iletisim halinde olmasi normal mi???

yoksa ben mi cok gerikafaliyim?

isin icinden cikamiyorum

Bence normal, çocuklar için de konu açmıştınız, o da normal gelmişti. Yani 5 sene çıktığım birinin ailesiyle kanka olduysam, çocuklarına ablalık yaptıysam onlardan kopmaya gerek duymam. Ama ben zaten eski sevgilileriyle arkadaş kalan, görüşen biriyim. Ama hiçbirine karşı hissim, yeniden bir araya gelme isteğim, umudum yok.Sizin manita da bu kafadaysa normal, hisler besliyor veya beslemiyor diyemeyiz. Mesela siz aynısını yapsanız size kızar mı? Kızmayacaksa, bu onun için normal demek. Ama mesela size kızacaksa ve kendisi görüşüyorsa orada bir sorun vardır bence.

Ama hayat görüşü bu olmadığı halde hala umudunu koruduğu, hisler beslediği için de görüşmeye devam ediyor olamaz mı? Olabilir tabi. Biz şimdi adamı tanımıyoruz, sizin ilişkinizi bilmiyoruz. Bu yüzden adam ne niyetle görüşüyor bunu bilemeyiz. Burada sizin hisleriniz de önemli. Sezgileriniz "bu adam eksini unutamamış" diyorsa bence kadın hisseder. Biraz gözlemleyin, baktınız çok rahatsız ediyor sizi bu durumlar yol verin gitsin derim.

Konuyu yanlış anlamışım, düzeltiyorum. Bu insanların herhangi bir tanodımtan farkı olduğunu düşünmüyorum, neden görüşülmesin ki

İnsan kendi akrabalarına katlanamıyo çoğu zaman ya. Asla normal değil ama geri kafalı da olabilirim

evetde yillardan beri arkadaslarmis

Ben mesela diyelim birinden ayrıldım, yakınları benimle hala görüşmek istese, kıramam, ayıp gelir, yıllardır onlarla olan bağımsız ilişkimi kestirip atamam. Hele de çocuksa, çocukları çok severim, hayatımdan çıkarmak istemezdim. Ama bence sorunuzun cevabını yanlış yerde arıyorsunuz. Bu konularda normal-normal değil ayrımı her kültüre, her zihniyete göre değişiyor. Can Bonomo karısının eksi ve eksinin karısıyla tatile gitmişti, magazin sayfalarında "oha bu kadar da olmaz" dendi. Bana olağan geldi, benim sınırlı arkadaş çevremde olağan. Ama başkası kabul etmez.

Sizin asıl sorunuz "bu adam eski sevgilisini unuttu mu?" bence. Çünkü sizin konularınızı azıcık biliyorsam duygusal ve hassas bir insansınız, ilişkilerde de kırılmaya müsaitsiniz. Bundan sizi bu kadar rahatsız ediyor olabilir. Bunun cevabı da bence ilişkinin içinde alınır. Ama her halükarda uykularınızı kaçıracaksa bu konu o zaman ciddi bir şekilde konuşun sevgilinizle derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…