- 3 Nisan 2014
- 36.479
- 149.197
- 798
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
sevmis ama yürümemis, evlenmek istemis kadinla cocuk istemis, seviyor madem neden istemiyor diye nefretle ayrilmis yani
vaktimi caldi, oynadi benimle gibi düsünebiliriz, demek sevmemis beni seviyomus gibi yapip kandirmis demisti
kirgin ve kizgin öyle söylim
sevgilisinin teyzeleri ile gorusen var mi ya ???
bu konu ozelinde onceden tanisiklik varmis, yani sevgilimin teyzesi diye degil benim arkadasim diye gorusuyorsam elbette ki gorusmeye devam ederim.
Geri kafalı demiyorum ayol. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakışı farklı. Benim için arkadaşlık sevgililikten daha üst bir mertebedir. Birine arkadaşım dediysem isterse ex sevgilinin annesi babası olsun, isterse yeni sevgili kıskançlıktan kurusun kalsın umursamam devam ettiririm. Hatta öyle arkadaşlıklar vardır ki yeri gelir nikahlı kocanı bile karşına alırsın.yani normal diyorsun sen, geri kafali olan benmiyim
iletişim dediğiniz ne
yine sosyal medya takibi mi
yani benim birisi ile iletişimden anladığım zorunda olmadığım halde o kişi ile konuşmak, görüşmek, sohbet etmek vs vs
sosyal medyamı takip edenleri benimle iletişimde kabul etmem
ama 20 yıl önceki arkadaşım arayıp naber derse bu iletişimdir
Geri kafalı demiyorum ayol. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakışı farklı. Benim için arkadaşlık sevgililikten daha üst bir mertebedir. Birine arkadaşım dediysem isterse ex sevgilinin annesi babası olsun, isterse yeni sevgili kıskançlıktan kurusun kalsın umursamam devam ettiririm. Hatta öyle arkadaşlıklar vardır ki yeri gelir nikahlı kocanı bile karşına alırsın.
evet yine sosyal medya, ama bu sefer iletisim cünkü yorumlasma bi fotonun altinda mesala..
evet yine sosyal medya, ama bu sefer iletisim cünkü yorumlasma bi fotonun altinda mesala..
Sevgilinizin, eski sevgilisinin akrabalarına , çocuklarına karşı bu ilgisi nedir böyle? Çok alışmış onlara galiba kopamıyor.enistesi ve teyzesi 50-60 yaslarinda insanlar, ne kadar iyi bir arkadas olabilir ki?
Arkadaşlıkta yaş sınırı mı var?enistesi ve teyzesi 50-60 yaslarinda insanlar, ne kadar iyi bir arkadas olabilir ki?
Sevgilinizin, eski sevgilisinin akrabalarına , çocuklarına karşı bu ilgisi nedir böyle? Çok alışmış onlara galiba kopamıyor.
Arkadaşlıkta yaş sınırı mı var?
ve bu insanlarin sifati, teyze ve enisteysebenden 20-30 yas insanlar ne kadar iyi arkadas olabilirim bilemiyorum
Siz ne zamandır birliktesiniz? Sizi sevdiğini hissediyor musunuz? Eğer sizi sevdiğinden eminseniz takmayın fazla derim ama acaba diyorsanız devam ettirmeyin bu ilişkiyi.evet aynen öyle! kopamiyor! ve ben bununla bas edemiyorum.
Siz ne zamandır birliktesiniz? Sizi sevdiğini hissediyor musunuz? Eğer sizi sevdiğinden eminseniz takmayın fazla derim ama acaba diyorsanız devam ettirmeyin bu ilişkiyi.
eskiye dair acabalarim cok sanirim.. seviyor da ama hissediyorumSiz ne zamandır birliktesiniz? Sizi sevdiğini hissediyor musunuz? Eğer sizi sevdiğinden eminseniz takmayın fazla derim ama acaba diyorsanız devam ettirmeyin bu ilişkiyi.
foto altı yorumlaşma iletişim mi?
buluşup bir kahve içmek iletişimdir.
evlerine gidip yemek yemek iletişimdir.
telefon açıp hal hatır sormak iletişimdir.
sosyal medyada ekli olup foto beğenip iki satır yorum yazmak iletişim değildir.
Ben olurum. 15 yaş küçük arkadaşım da var, 25 yaş büyük abi dediğim çok sevdiğim arkadaşım da.benden 20-30 yas insanlar ne kadar iyi arkadas olabilirim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?