karisik sevgili meselesi

sevmis ama yürümemis, evlenmek istemis kadinla cocuk istemis, seviyor madem neden istemiyor diye nefretle ayrilmis yani

vaktimi caldi, oynadi benimle gibi düsünebiliriz, demek sevmemis beni seviyomus gibi yapip kandirmis demisti

evlenme yaşı gelmiş yani..
kirgin ve kizgin öyle söylim

kırgınsa sorun var demektir. ben önceki konunuzda da yazdım yanlış şeylere takılıyorsunuz.
iyi ki evlenmek istememiş dediği nokta da size aşıktır.
kiminle görüşüp kimi takip ettiğinin önemi yok.
siz yazmıştınız benimle hayallerini gerçekleştirebilirmiş diye.. siz amaca giden yolsunuz şu an.

iletişim dediğiniz ne

yine sosyal medya takibi mi

yani benim birisi ile iletişimden anladığım zorunda olmadığım halde o kişi ile konuşmak, görüşmek, sohbet etmek vs vs

sosyal medyamı takip edenleri benimle iletişimde kabul etmem

ama 20 yıl önceki arkadaşım arayıp naber derse bu iletişimdir

yani normal diyorsun sen, geri kafali olan benmiyim
Geri kafalı demiyorum ayol. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakışı farklı. Benim için arkadaşlık sevgililikten daha üst bir mertebedir. Birine arkadaşım dediysem isterse ex sevgilinin annesi babası olsun, isterse yeni sevgili kıskançlıktan kurusun kalsın umursamam devam ettiririm. Hatta öyle arkadaşlıklar vardır ki yeri gelir nikahlı kocanı bile karşına alırsın.

evet yine sosyal medya, ama bu sefer iletisim cünkü yorumlasma bi fotonun altinda mesala..

enistesi ve teyzesi 50-60 yaslarinda insanlar, ne kadar iyi bir arkadas olabilir ki?

evet yine sosyal medya, ama bu sefer iletisim cünkü yorumlasma bi fotonun altinda mesala..

işte değil bu iletişim

bu bir merak

eskilerden tanıdıklar ne yapıyor

sevgilinizin çok boş vakti var

geçmiş yaşantısına özlem de duyuyor olabilir

bu nedenle de o çevreyi karıştırıyor olabilir

ama başkalarını da irdeliyor mu lise arkadaşı yazlık komşusu vs vs

offf sanirim ben cekemicem bu insani, fazla karisik geliyor gecmisi, fazla takiyorum kafama.. bas edemicem sanki..

bide biz bu insanla ciddi düsünüyoduk yani ailelerle tanisip yüzük takmayi planliyorduk simdi ne desem de ayrilsam

Siz ne zamandır birliktesiniz? Sizi sevdiğini hissediyor musunuz? Eğer sizi sevdiğinden eminseniz takmayın fazla derim ama acaba diyorsanız devam ettirmeyin bu ilişkiyi.

sanirim kaldiramiyorum ben karakterimden dolayi, 5 ay kadar beraberiz, seviyor ama acabalarim yok degil..

foto altı yorumlaşma iletişim mi?
buluşup bir kahve içmek iletişimdir.
evlerine gidip yemek yemek iletişimdir.
telefon açıp hal hatır sormak iletişimdir.
sosyal medyada ekli olup foto beğenip iki satır yorum yazmak iletişim değildir.

ya nasil yazayim mesala, bir resim paylasmis enistesi, oda keyifler yerinde masallah afiyet olsun gibi yazmis, oda gel beraber olsun demis, insallah corona bitsin falan filan.. anladinmi

benden 20-30 yas insanlar ne kadar iyi arkadas olabilirim bilemiyorum
Ben olurum. 15 yaş küçük arkadaşım da var, 25 yaş büyük abi dediğim çok sevdiğim arkadaşım da.

Bir yeğenim var 15 yaşında, o da arkadaşım mesela. İki arkadaş ne yapıyorsa birlikte onunla yapabiliyorum. Onu ve arkadaşlarını toplayıp konsere gidiyorum. Ya da birlikte bir kafe bara gidiyoruz o kolasını içiyor ben biramı sohbet ediyoruz. 10 yıl sonra onların kendilerinden 20 yaş büyük arkadaşı olacağım umarım. Buna erkek arkadaşları da dahil olacak muhtemelen bi yerde. Çılgın, sevilen, eğlenceli “teyze, arkadaş teyzesi” olma planlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…