- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
İtiraf ediyorum kocamın eski sevgilisyle kankayımBen mesela diyelim birinden ayrıldım, yakınları benimle hala görüşmek istese, kıramam, ayıp gelir, yıllardır onlarla olan bağımsız ilişkimi kestirip atamam. Hele de çocuksa, çocukları çok severim, hayatımdan çıkarmak istemezdim. Ama bence sorunuzun cevabını yanlış yerde arıyorsunuz. Bu konularda normal-normal değil ayrımı her kültüre, her zihniyete göre değişiyor. Can Bonomo karısının eksi ve eksinin karısıyla tatile gitmişti, magazin sayfalarında "oha bu kadar da olmaz" dendi. Bana olağan geldi, benim sınırlı arkadaş çevremde olağan. Ama başkası kabul etmez.
Sizin asıl sorunuz "bu adam eski sevgilisini unuttu mu?" bence. Çünkü sizin konularınızı azıcık biliyorsam duygusal ve hassas bir insansınız, ilişkilerde de kırılmaya müsaitsiniz. Bundan sizi bu kadar rahatsız ediyor olabilir. Bunun cevabı da bence ilişkinin içinde alınır. Ama her halükarda uykularınızı kaçıracaksa bu konu o zaman ciddi bir şekilde konuşun sevgilinizle derim.
Ben mesela diyelim birinden ayrıldım, yakınları benimle hala görüşmek istese, kıramam, ayıp gelir, yıllardır onlarla olan bağımsız ilişkimi kestirip atamam. Hele de çocuksa, çocukları çok severim, hayatımdan çıkarmak istemezdim. Ama bence sorunuzun cevabını yanlış yerde arıyorsunuz. Bu konularda normal-normal değil ayrımı her kültüre, her zihniyete göre değişiyor. Can Bonomo karısının eksi ve eksinin karısıyla tatile gitmişti, magazin sayfalarında "oha bu kadar da olmaz" dendi. Bana olağan geldi, benim sınırlı arkadaş çevremde olağan. Ama başkası kabul etmez.
Sizin asıl sorunuz "bu adam eski sevgilisini unuttu mu?" bence. Çünkü sizin konularınızı azıcık biliyorsam duygusal ve hassas bir insansınız, ilişkilerde de kırılmaya müsaitsiniz. Bundan sizi bu kadar rahatsız ediyor olabilir. Bunun cevabı da bence ilişkinin içinde alınır. Ama her halükarda uykularınızı kaçıracaksa bu konu o zaman ciddi bir şekilde konuşun sevgilinizle derim.
Eski sevgilinin ailesi olmaları dışında bir bağları var mı? Komşu, akraba, arkadaş?
Siz sadece ailenizin görüştüğü insanlarla mı görüşüyorsunuz?eski komsulari ama kendi ailesi görüsmüyor bitek o görüsüyor.. ne alaka degilmi?
Siz sadece ailenizin görüştüğü insanlarla mı görüşüyorsunuz?
Kızla sevgili oldukları dönemde demekki daha samimi olmuşlar. Çok gerek var mı görüşmesine derseniz hayır ama çokta kafaya takılacak bir şey yok bence.eski komsulari ama kendi ailesi görüsmüyor bitek o görüsüyor.. ne alaka degilmi?
O da sizin probleminiz. Ben sevgilimden ayrıldım diye çok iyi arkadaşım dediğim birini hayatımdan çıkartmam mesela. Çok iyi arkadaşlık kavramına aykırı bişey bu.Hayir ama eski sevgililerimin aileleriyle ve akrabalariyla görüsmüyorum ki, es sevgilimin abalasiyla cok iyi arkadastim mesala..
İtiraf ediyorum kocamın eski sevgilisyle kankayımiyi kadın ama napayım
Kavak yelleri vol2; en büyük kk’nın yoluBence haklısınız
Benim arkadaş kalmalarım daha çok arkadaş ortamımın kısıtlılığından, kısacası asosyallikten, çevresizlikten oldu vallaBelki de daha fazla arkadaşım olsa arkadaş kalmazdım. Üniversitede bir çocukla çıkmıştım ismi Veli olsun, Veliyle ilişkim bitti, onun arkadaşı Necmettin'le çıktım. Necmettin'le ilişkimiz de bitti, Necmettin aynı arkadaş ortamından Ayşe ile 1 sene çıktı, sonra onlar da ayrıldılar. Ayşe Necmettin'in arkadaşı Cevdet ile evlendi. Düğünlerine ben gidemedim ama Necmettin gitti, oynadı. Şu an Ayşe ile Cevdet'in çocuğu var çok tatlı. İnstagram'da gördüğüm an basıyorum laykı.
ama sevgiliyle kötü ayrilinmis, ona karsi nefret dolu ve hala akrabalariyla görüsüyor?
e hani severek ayrılmışlardı?
e hani severek ayrılmışlardı?
kirgin ve kizgin öyle söylime hani severek ayrılmışlardı?
Kocamın teyzeleriyle bile görüşmüyorum bensevgilisinin teyzeleri ile gorusen var mi ya ???
bu konu ozelinde onceden tanisiklik varmis, yani sevgilimin teyzesi diye degil benim arkadasim diye gorusuyorsam elbette ki gorusmeye devam ederim.
Kocamın teyzeleriyle bile görüşmüyorum benarada o konuşurken selam söyle falan diyorum en fazla. Ama kocamdan önce teyzelerini tanısaydım her şey farklı olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?