karisik sevgili meselesi

İtiraf ediyorum kocamın eski sevgilisyle kankayım iyi kadın ama napayım

Süpersiniz gercekten beni iyi bildiniz ve tahmin ettiniz, cok kirilgan ve malesef fazla duygusalim, cok kafama takiyorum.
konusursam ve ters teperse diye korkuyorum...bazen hic kurcalama yasa gitsin diyorum sonra bu konulardan dolayi cok moralim bozuluyor.

eski komsulari ama kendi ailesi görüsmüyor bitek o görüsüyor.. ne alaka degilmi?
Kızla sevgili oldukları dönemde demekki daha samimi olmuşlar. Çok gerek var mı görüşmesine derseniz hayır ama çokta kafaya takılacak bir şey yok bence.
kızdan haber mi almaya çalışıyor onlar aracılığıyla?

Hayir ama eski sevgililerimin aileleriyle ve akrabalariyla görüsmüyorum ki, es sevgilimin abalasiyla cok iyi arkadastim mesala..
O da sizin probleminiz. Ben sevgilimden ayrıldım diye çok iyi arkadaşım dediğim birini hayatımdan çıkartmam mesela. Çok iyi arkadaşlık kavramına aykırı bişey bu.

İtiraf ediyorum kocamın eski sevgilisyle kankayım iyi kadın ama napayım

Bence haklısınız

Benim arkadaş kalmalarım daha çok arkadaş ortamımın kısıtlılığından, kısacası asosyallikten, çevresizlikten oldu valla Belki de daha fazla arkadaşım olsa arkadaş kalmazdım. Üniversitede bir çocukla çıkmıştım ismi Veli olsun, Veliyle ilişkim bitti, onun arkadaşı Necmettin'le çıktım. Necmettin'le ilişkimiz de bitti, Necmettin aynı arkadaş ortamından Ayşe ile 1 sene çıktı, sonra onlar da ayrıldılar. Ayşe Necmettin'in arkadaşı Cevdet ile evlendi. Düğünlerine ben gidemedim ama Necmettin gitti, oynadı. Şu an Ayşe ile Cevdet'in çocuğu var çok tatlı. İnstagram'da gördüğüm an basıyorum laykı.

Kavak yelleri vol2; en büyük kk’nın yolu

Bana göre normal çok kafaya takmam böyle şeyleri umruma gelmez. Kaç tane eskimin sevgilileriyle arkadas kaldım geçen biri çaya geldi zaten. Bilemiyorum ya bakış açısı, kafa, zihniyet önemli. Arada duygular, hisler yoksa. Ki bence yoktur. Hiçbir şey aynı kalmaz. Günler geçer asklar unutulur, sevgiler tükenir, heyecanlar geçer. Kısaca geçici. Çok takılmayın.

sevgilisinin teyzeleri ile gorusen var mi ya ???

bu konu ozelinde onceden tanisiklik varmis, yani sevgilimin teyzesi diye degil benim arkadasim diye gorusuyorsam elbette ki gorusmeye devam ederim.

sevgilisinin teyzeleri ile gorusen var mi ya ???

bu konu ozelinde onceden tanisiklik varmis, yani sevgilimin teyzesi diye degil benim arkadasim diye gorusuyorsam elbette ki gorusmeye devam ederim.
Kocamın teyzeleriyle bile görüşmüyorum ben arada o konuşurken selam söyle falan diyorum en fazla. Ama kocamdan önce teyzelerini tanısaydım her şey farklı olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…