Karısından boşanmış gelmiş ama gel diyen mi vardı?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
Yaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
Şimdi de öğrendim ki boşanmış.
Ben sana boşan da gel mi dedim be adam.
Ben seni boşanınca kabul edicem mi dedim?
İstemiyorum.
Şimdi sanki benmişim suçlu gibi hissediyorum
Çok saçma birşeyin içindeyim
Siz olsanız napardınız bu saçmalık karşısında?

Son düzenleyen: Moderatör:
ıkıncı el defolu mal derken ?
pardon bır kanepeyle mı flortlesıyordunuz ıngılterede halısıyla evlenenler de var da heralde bu oyle bırsey

2. el defolu mal mı? Ayıp bile az kalır şu çirkin lafın karşısında.

Adamin sizin için ayrıldığına nasıl emin oldunuz? Belki de zaten sorunlu bir evliliği vardı, zaten normal biri olsa sizinle ilişki yaşayacak boyuta gelmezdi.

İstemiyorsanız görüsmezsiniz, zorla birşey olacak değil ya.

Son düzenleme:
2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onlar nasıl bakire kız istiyorsa!!
Onun gibi düşün
hayır bu ıkısı aynı sey degıl
ben bakıreyım bakır erkek ısterım demenızı anlarım gayet dogal ve normal ama ıkıncı el defolu sozu baska bırsey belkı şirret bırıyle evlıydı belkı aldatıldı bosanan ınsanlara mal dıyemezsınız sız
ayrıca kendınızı fazla onemsıyorsunuz sızın ıcın nıye bosansın zaten bosanacakmıs bosanınca yazmıs bunu bu kadar buyutmenın anlamı yok ben hıc evlılık yasamamıs bırıyle olmak ısterım dersınız olur bıter.

Şimdi de öğrendim ki boşanmış.
Ben sana boşan da gel mi dedim be adam.
Ben seni boşanınca kabul edicem mi dedim?
2.el defolu malsın yani.
Insanlar evlenir bosanir. 3 kere evlenen 3. El mi oluyor.Güven vermiyor diyebilirsin ama bu kadar keskin ve büyük konuşmak gereksiz.

Korkma senin yüzünden bosanmamistir. Ölü taklidi yapabilirsin. Bir sure sonra gider zaten.

2.El defolu mal derken?
Sen kimsin ki boşanmış insanlara böyle diyorsun?
Sen evlenip boşanmadın diye 1. El mi oluyorsun? Kendinizi alınacak verilecek evlenince 2. ele düşecek bir "eşya" olarak görmeyi ne zaman bırakacaksınız acaba?
Umarım o yaftaladığın 2. El olarak muamele ettiğin insanların durumuna düşersin. Hadsiz şey.

Not: banlanmaya hazırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…