Karısından boşanmış gelmiş ama gel diyen mi vardı?

Bende bunu yanlış buluyorum
Ama genelde boşanmalarda erkekler ve aileleri neden olduğu için temkinli yaklaşırım
Burada eşinin ikinci evliliği kendinin ilk evliliği olup mutsuz olan bir sürü kadın var

Çok saçma belkide boşanacaktı seni bahane etti

Bu nasil bir ifade ya defolu ikinci el falan??
Bu ne özgüven hayırdır?
Burada boşanmış ayakları üstünde durmaya çalışan bir ton insan var bu nasıl bir üslup???

Sevgili olamamış. Ufak bir ayrıntı var orda
Öğrenmissiniz evli oldugunu ögrenmeseydiniz gayette sevgili olacakmissiniz.Bu arada ben zaten sizin bakis acinizi degil karsidaki adamin size bakis acisini yazmistim.Sizin 2. el zihniyetinizle bakarsak olaya o da sizinle eglenmek istemis belliki ve bu durumda da sizin icin bosandigini dusunmeniz sacma degil mi?Bunlari yaziyorum ama sizin dunyanizdan esinlenerek yaziyorum benim dunyamda 2. el veya eglenmek vs gibi bakis acilari yok sizlerin yasantilatindan gorup ogreniyoruz bu kalitesiz laflari.

Evlenip boşanan 2. el mi ??? Acaba hayatına soktuğun kişilerin sırf evlenip boşanmadı diye 2. el olmadığından nerden emin oldun senin mantığına göre böyleymiş ya hani!!! Allah hiç kimseyi cahil egosuna sahip olduğundan haberi olmayan kişilerle muhatap etmesin. Bugünde başkası adına utandık

Vallahi şu forum da ki bazı üyeler beni her geçen gün daha da şaşırtıyor. 2. El eş nedir yahu? Benim kardeşim de daha önce evlilik yapmış, ayrılmış 1 çocuklu Bi hanımla evlenmeyi düşünüyor. Hiç aklımıza böyle birşey gelmedi. Daha neler duyacağız. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler ne kadar doğru bilmem de, örneklerini çok gördüm

0 km ler pahali olur. Zaten Vergisini odeyemezsin. Sen temiz 2. El bak yinede bence..

Bir de aklinda bulunsun. Bir laf var. Diyor ki ; kınama, kınadığını yaşamadan ölmezsin.
İkinci el piyasası da hızla yükseliyor konu sahibi sanmam bu potansiyelle onu da bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…