Bende bunu yanlış buluyorumPeynirciğim evlenmek istemiyor olabilir, kimse buna birşey diyemez. İnsanların kızdığı şey evlenip boşanmış olan insanları 2.el mal olarak görmesi. Kısaca kendisini de alınabilecek "eşya, mal" olarak görülüyor. Biriyle evlenip boşanınca "2.el eşya" olacağını düşünüyor.
Sevgili olamamış. Ufak bir ayrıntı var ordaAdam evliyken sizinle sevgili olmuş.(Sizin 2. el tabirinizden yola çıkarak ve zihniyetinize uygun olmasi acisindan )Bu durumda resmen sizinle eglenmis adam.Nerden cikardiniz sizin icin bosandigini?
Çok saçma belkide boşanacaktı seni bahane ettiYaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
Şimdi de öğrendim ki boşanmış.
Ben sana boşan da gel mi dedim be adam.
Ben seni boşanınca kabul edicem mi dedim?
2.el defolu malsın yani.
İstemiyorum.
Şimdi sanki benmişim suçlu gibi hissediyorum
Çok saçma birşeyin içindeyim
Siz olsanız napardınız bu saçmalık karşısında?
Ama seninde öncelerde sevgilin oldu, demek ki sende kendini öyle görüyorsun. Bizde seni öyle görsek, ne dersin? İnsanları yaftalamadan kendimize baksak önceSevgili olamamış. Ufak bir ayrıntı var orda
İroni yapıyorum ama anlamıyorlar maalesef
Bu nasil bir ifade ya defolu ikinci el falan??Yaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
Şimdi de öğrendim ki boşanmış.
Ben sana boşan da gel mi dedim be adam.
Ben seni boşanınca kabul edicem mi dedim?
2.el defolu malsın yani.
İstemiyorum.
Şimdi sanki benmişim suçlu gibi hissediyorum
Çok saçma birşeyin içindeyim
Siz olsanız napardınız bu saçmalık karşısında?
Öğrenmissiniz evli oldugunu ögrenmeseydiniz gayette sevgili olacakmissiniz.Bu arada ben zaten sizin bakis acinizi degil karsidaki adamin size bakis acisini yazmistim.Sizin 2. el zihniyetinizle bakarsak olaya o da sizinle eglenmek istemis belliki ve bu durumda da sizin icin bosandigini dusunmeniz sacma degil mi?Bunlari yaziyorum ama sizin dunyanizdan esinlenerek yaziyorum benim dunyamda 2. el veya eglenmek vs gibi bakis acilari yok sizlerin yasantilatindan gorup ogreniyoruz bu kalitesiz laflari.Sevgili olamamış. Ufak bir ayrıntı var orda
İroni yapıyorum ama anlamıyorlar maalesef
İkinci el piyasası da hızla yükseliyor konu sahibi sanmam bu potansiyelle onu da bulamaz0 km ler pahali olur. Zaten Vergisini odeyemezsin. Sen temiz 2. El bak yinede bence..
Bir de aklinda bulunsun. Bir laf var. Diyor ki ; kınama, kınadığını yaşamadan ölmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?