Karısından boşanmış gelmiş ama gel diyen mi vardı?

2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onlar nasıl bakire kız istiyorsa!!
Onun gibi düşün
Onların bakire kız istemelerini doğru buluyor musunuz? Yanlış, örnek alınmaz. İkinci evliliğimi yaptım bu şekilde değerlendirmeniz gerçekten incitici. Bunun konunuzla çok ilgisi yok ama yine de büyük konuşmayın. O kişiyle evlilik düşünmeyin yine de ama bazen istemediğimiz şeyler başımıza gelebiliyor.

2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onlar nasıl bakire kız istiyorsa!!
Onun gibi düşün
Bu söyleminiz çok çirkin! Nasıl olur da burada boşanmış kadın arkadaşlarımızı inciteceğinizi düşünmeden böyle konuşursunuz! Ben insanın söylediklerinin kaderini çizdiğine inanırım,insanları sözlerinizle böyle incitirseniz inanın bana hayat sizi fena incitir! Böyle konuşmuşsunuz dua edin de siz evlendiğinizde boşanmak zorunda kalmayın! Kimse size bu "defolu" lafını hatırlatmasın sonra!

adamın evliyken sizinle konuşması saçmalık o konuya hiç girmiyorum da , evlenmiş boşanmış birine 2.el defolu diyecek kadar kötü kalpli olmanızı anlamlandıramadım. Burada o kadar evlenmiş boşanmış insan var , alınıp üzülebilirler güzel bir üslupla yazabilirsiniz. Ayrıca hayatın ne getireceğini bilmiyoruz , kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz demişler , umarım bir gün aynı duruma düşmezsiniz ..

Konu sahibinin yorumları yanlış ama bende evlenip boşanmış adamla evlenmek istemezdim
Peynirciğim evlenmek istemiyor olabilir, kimse buna birşey diyemez. İnsanların kızdığı şey evlenip boşanmış olan insanları 2.el mal olarak görmesi. Kısaca kendisini de alınabilecek "eşya, mal" olarak görülüyor. Biriyle evlenip boşanınca "2.el eşya" olacağını düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…