Karısından boşanmış gelmiş ama gel diyen mi vardı?

Şu yazdığınızı görse karısının kıymetini anlardı.

Ne anlayacak kişiliksiz omurgasız salak.. Aslında doğru demiş defoluymus gerçekten. Aldatmış karısını.

Konu sahibi boşanmak üzerinden yorum yaparak cirkinlesmis , had asmak denir buna ama sözü doğru.

Karakterleri defolu böyle kişilerin.

Konu sahibi hayati tanimadiginiz belli. Belli de nice zorluklar yasamis bu yuzden cocuguyla yeniden hayat kurmaya calisan kadinlarin oldugu bir platformda 2.ci el,defolu mal gibi gerceklerden uzak laflar edebiliyorsunuz. Ya siz ortaligi karistirmayi seviyorsunuz ya da kendinizi dunyanin merkezinde saniyorsunuz. Allah islah etsin dusuncelerinizi.

Allahım inanmıyorum birde pervasızca dile getirmiş ikinci el mal diye. Bu sitedeki boşanmış kadınlara da ithamda bulunduğunuzu kavrayamayacak kadarsınız. UMARIM aynı duruma düşersiniz aynı muameleyi görürsünüz. Tercih etmemek sizin keyfiniz ama kimseye böyle düşük, gurur kırıcı ithamlarda bulunamazsınız.

6.hıssım dıyor kı
Sen baya baya ego tatmını yapmışsın adam senın ıcın karısını bıraktı dıye
Senın ıcın ayrıldıkları ne malum
Kadın adamın be mal olduğunu anlamıs bosamıstır kesın

Ne kadar ayıp bir söz ikinci el defolu demek. Evlilik için karakter olgunlugu sarti olsa evlenemezdin. Kendi düşüncelerini güzel dille ifade edebilirsin. Ayrıca adamın senin için boşandığını hic sanmıyorum. Aksine boşanma aşamasında seni yara bandı yapmış bile olabilir. Kendini kaf dağında görmüşsün sen

Muhtemelen karısı adamın senin gibi biri ile beraber oldugunu gördü , ahanda seviyeleri eşit bunların deyip boşadı adamı.
Nyse sen , senin için boşadığını sanıp egonu tatmin etmeye devam...

Doğru siz bulunmaz Hint kumaşısisiniz adam çok şansli sizin gibi insanlara defolu mal vs diyen bireyle olmadığı için

Ay yolacam tutmayın
sinirim zıpladı sabah sabah
kızım biz 3 defa evlenir bosaniriz da sen bir kez evlenemezsin!
öylesine avam varoş yobaz sığ düşüncelisin ki
insan bir esya meta degildir anlasamazsin yolunu ayirirsin kimse bosanmak icin evlenmez
ilkel kafalardan kurtulun artik siz nasil anne olacak cocuk yetistireceksiniz
banlanmaya hazirim buyrun
oh rahatladim

ağzına sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…