Karısından boşanmış gelmiş ama gel diyen mi vardı?

Her yanından kibir fışkırıyor..İçten içe adam boşanıp sana geldi diye egon sevinçten ağlayacak duruma gelmiş ama burada şikayetçiymiş gibi yapıyorsun.Ayrıca 2. el defolu mal kelimesi ömrün boyu yakanı bırakmayacak emin ol. Umarımda bırakmaz.Ağzından çıkanı kulağın duymuyor senin. Yazık!!!

Erkekler boşanınca bi gtü başı dağıtma dönemleri oluyor. Bu arada ciddi ilişki yerine kolay gördüklerine salça oluyorlar. Özgüven tazelemek için herhalde... Ben olsam ben de kızardım galiba baya aşağılamış

Ayaklı egoist = tanımı
tüm erkeklerin kendileri için ölüp biteceklerini düşünürler
kendisi için karşısında ki erkeğin karısını sevgilisini vb. Terkecegini düşünürler.
başka kadınların sürekli kendini kıskandığını düşünürler
kendi dışında herkesin 2. Defolu mal olduğunu düşünürler
beynindeki bazı nöronların eksik olduğunu fark edemezler. Onlar mükemmel ayaklı egoistler MÜKEMMEL MÜKE ...MÜK .. MÜ

Defolu mal nedir yabu nasıl zihniyet?adamın defosu boşanmadan size yürümesi bence.evlenip boşanmış olmak defolu demek değil.tabi insan daha bir temkinli yanaşır neden yuvası bozulmuş diye belki ama defolu mal demektE baya abartı.büyük konuşmayın başınıza mutlaka gelir.sizin için boşandığını sanmıyorum zaten boşanacağı vardır sizide denemiştir hazır engel kalmamışken.

bugun 2.el adamdan kocamı olur ayoll dersin..

Yarın Birgün 3.el adamla evlenirsin çok mutluda olabilirsin bilemeyiz ..

Hayat bu herşey olabilir ...

Hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz. Boşanması sizin suçunuz değil. Sizi bağlayan bir durum yok istemiyorsanız istemiyorum dersiniz.
Siz boşanmış biriyle evlenmek istemiyor olabilirsiniz, istemezseniz bu da sizin en doğal hakkınızdır ama boşananlara 2. el defolu mal demek bence hakarettir; yanlıştır.

Reactions: 000
evli olduğu bunu sakladığı fasa fiso kısımları geçiyorum. affetmemekte haklısınız
ancak, her söylediğinizi anlarım da 2. el defolu mal ne demek?
erkeklerin, kadınlar için "sıfır kilometre" tabirinden ne farkı var?

Defolu mal mı?? Yok artık!!! Paçalardan irin akıyor resmen. Çok iğrenç üslubunuz var gerçekten. Bir gün allah korusun evlenip boşanmak zorunda kalırsanız defolu MAL mı olacaksınız? Boşanmak öyle ha diyince olan bir şey değil, muhakemesi uzun zaman alır. Yani diyeceğim o ki; adam sizin için boşanmamış, zaten boşanacakmış ve sizi beğendiği için(malesef) size gelmiş. Adama üzüldüm.
Not: bekarım, hiç evlenmedim.

Senin icin bosandigini ne biliyorsun? Bosanmis boslukta oldugu icin sana yanasiyor iste

Adam defolu evet . ama boşandığı için değil. Evli haliyle kaşı gözü durmadığı için.
2. el insan ne ola ki. İnsan nasıl 2. El kullanılmış eşya olabilir ki. Konu sahibi niyetiniz kötü değildir ama kendinizi çok yanlış ifade ettiniz.

İnsanın kullanılmışı kullanılmamışı olmaz çok kırıcı, üzücü bir üslup. Belki yanlış ifade ettiniz bilemiyorum fakat burada çok boşanmış, boşanma aşamasında olan güzel kadınlarımız var. Onlarda elbet hayatlarının böyle olmasını istemezlerdi.
Hayatın insana neler göstereceğini bilemeyiz.

2.el mi??? Ohooo, bu devirde bu bakis acisi???
Dilerim sen de bir gun 2.el olmazsin.
Tovbe tovbe ya.

Not: herseye ragmen, tum iyi niyetimle, dusuncelerini yanlis ifade ettigine, hepimizin seni yanlis anladigina inanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…