- 9 Ocak 2019
- 306
- 526
- 33
Yaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
Şimdi de öğrendim ki boşanmış.
Ben sana boşan da gel mi dedim be adam.
Ben seni boşanınca kabul edicem mi dedim?
2.el defolu malsın yani.
İstemiyorum.
Şimdi sanki benmişim suçlu gibi hissediyorum
Çok saçma birşeyin içindeyim
Siz olsanız napardınız bu saçmalık karşısında?
Bunlar hep elaleö ne der baskısından Allah yardım etsin dedikodu malzemesi vermemek İcin yakıyorlar kendileriniÇok yakın bir arkadaşım 2.el dedirtmem kendime deyip nişan atmamıştı ki çok haklı sebepleri vardı ... şuan evli ve çektikleri herkezin dilinde ama o hala 2.el olmam deyip sürünmeye devam ediyor ... böyle kuş beyinlilerden çok var malesef
Ciddi misinizÇok yakın bir arkadaşım 2.el dedirtmem kendime deyip nişan atmamıştı ki çok haklı sebepleri vardı ... şuan evli ve çektikleri herkezin dilinde ama o hala 2.el olmam deyip sürünmeye devam ediyor ... böyle kuş beyinlilerden çok var malesef
Nasıl büyük büyük laflar bunlar?! Senin bir gün boşanmayacagın ne malum? Ne demek 2. ElYaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
2.el defolu malsın yani.
İstemiyorum.
Ay iyi ki banlanmış2.el işte
2.el koca istemiyorum
Onlar nasıl bakire kız istiyorsa!!
Onun gibi düşün
Bir kere evlendim ,hayat bana ne gösterir bilemem ama hiçbir zaman kadın veya erkek kimse için 2. El defolu kelimelerini kullanamam, o ne biçim üslup abuk subuk konuşmayın,siz bence kimsenin başına da dert olmayın yazık adamlara,,,Yaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
2.el defolu malsın yani.
İstemiyorum.
Başka bi platformda buna benzer bi yorum okumuştum(boşanan kadının gelinlik giymesini eleştiriyordu)oda hemcinsimizdi.Böyle düşünen insanlar yüzünden yaşadığımız süreç daha da ağırlaşıyor.Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.Umarım 2.el olmadan size verilen tek ömrü tamamlarsınız...Yaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
2.el defolu malsın yani.
İstemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?