Karısını benımle aldatmış .Siz olsanız karısına soylermıydınız ?2018 den beri evlıymış .

Siz olsanız karısına anlatırmıydınız?

• Anlatırdım

OY: 143 71,1%
  • Anlatmazdım

OY: 58 28,9%

• Ankete Katılan
    201
Harikasınız.Teşekkür ederım .

Hiç kuşkulanmadım ınanın.Ders calısıorumdıyodu .Instagram ,Face hiç bir sey yok .

İçine şüphe düştü mü isterse sizi suçlasın öyle bi adamla ömrünü geçirsin
Anlattım kadına .Kadın 3 yıldır calısmaz benım paramı yer dedı .Banyo yapmaz pis dedı.Altınlarım paralarım hep onda dedı

Hep evliler seni buluyor yani sen eskilere takılıp onları bulmuyorsun gidip öpüşüp oynaşıp geliyorsun ben bu konularinda ki kişinin hep aynı kişi olduğunu düşünuyorum ama işte kanıtliyamiyorum
Hayır deil .2 sınıcınde ayrı konu acmıştım .Aılem senı ıstemıyor dıye .Eger onunla evlenırsen bu kapıdan gıremezsın diye .

Anlattım kadına .Kadın 3 yıldır calısmaz benım paramı yer dedı .Banyo yapmaz pis dedı.Altınlarım paralarım hep onda dedı
Hiç saşirtmiyorsun önceki konunda ödün kopmuştu ailen duyacak diye ne oldu gene aynı tas aynı hamam insanın içi iyi olacak arkadaş ayrıca o kadını düsündüğünden yapmadıgını herkes biliyor iyi kurtulmuşsun pis adamdan

Çıktım delıllerle.Yine ben yine deliller:)

Bu hızlı yaşantınız birgün başınıza iş açacak sizin. Hiç tanımadığınız insanlar tarafından aldatılsanız anlayacağım ama hem bu konuda hem diğer konuda bahsettiğiniz erkekler dostum dediğiniz insanlar, insan dostum diyecek kadar samimi olduğu insanların medeni durumunu da bilir.

Konularınızı okuyunca sanki ben mutlu olamadım diğer kadınlar da mutlu olmasın havası veriyorsunuz

Oylemi :):) Kişi kendınden bılır işi .

Sizin düşüncenız.
Evet ben bu şekilde düşünüyorum. Çünkü yıldırım iki kere aynı yere düşmez siz aynı adam üzerinden konu açıyorsunuz ve bal gibi de evli olduğunu biliyorsunuz ha diyelim ki bilmiyordunuz o zaman da hep bu tarz ilişkilerin sizi bulması da tesadüf olamaz seçimleriniz bu yönde demekki

Oylemi :):) Kişi kendınden bılır işi .
Ben mutsuz değilim ki başkalarının mutsuzluğunu isteyeyim. Evli veya nişanlı adamlarla takılıp sonrada üüü kandırıldım diyip eşlerine veya sevgililerine gidip kandırıldım ayağına yatmıyorum. Benden size ekmek çıkmaz maalesef

7 senedir tanıdığın insan evli olup olmadığını nasıl bilmiyorsun ?

Ayrıca konuşurken ara ara engellemiş hiç mi şüphe duymadın

Konuya gelecek olursak durduğun kabahat koş anlat karısına herseyi bir bir

Burda yüzde yüz anlatma deselerdi de sen gene anlatırdın bence
Öncekinde foto atıp düğün hediyem olsun demiştin bunu nasıl anlattın?

Anlattım vallaha meger kadın dunden razıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…