Canım 7 senedır evlı deıl .7 senedir evli olduğunu anlamadıysan senin kandırılmaktan başka sağlık problemlerin var demektir, üzgünüm
Duymak ısterdımSiz o eşin yerinde olmanız..
Duymak mi isterdiniz yoksa ayakta uyutulmak mi
Zaten sizi kandırmış s....fsiz
Aynı zamanlar deıl ki.Aynı kişi değilse hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz bir önceki nişanlı mevzusu 1 ay önceki konuydu. Bizim de beynimiz yandı şu an
Dostum ve sırdasımken deıl ben evlendıkten sonra evlenmışdostunuz sırdaşınız ama adam evli ve siz bilmiyorsunuz
Harikasınız.Teşekkür ederım .Konulardaki tüm ayrıntıların doğru olduğunu varsayarsak siz aynı dönem hem nişanlı olan adamla hem evli olan adamla takılmışsınız. Olabilir insan büyük bir ayrılık sonrası bir hovardalık dönemine girebilir yargılamıyorum ama sanki siz karşı tarafa çok değer vermişsiniz de mağdurmuşsunuz moduna sokmayın kendinizi. 8 yıllık sırdaş dost demek ne bir kere. O kadar değer verdiğiniz biri olsaydı vaktinde evlendiniz diye hayatınızdan çıkarmazdınız. Bu beyler ciddiye almadığınız sırf ilgi görmek için hayatınızda tuttuğunuz tipler belli ki. Hani vardır ya bazı tipler sırf yavşamak için yavşar, gülücüğe odaklanır teflon tava gibi bütün tripleriniz ilgisizliğiniz sevgisizliğiniz filan üzerlerinden akıp gider, sallamadan size yazmaya devam ederler. Hatta hayatınızda biri olsa dahi şanslarını denemeye devam ederler. Heh işte öyle adamlar kendi hayatlarında bir kadın olup olmamasını da takmıyor. Böyle kötü süprizlerle daha fazla karşılaşmamak için hayatınızdaki kalitesiz erkek ilgisi stoğunu temizlemeniz lazım acil.
Hiç kuşkulanmadım ınanın.Ders calısıorumdıyodu .Instagram ,Face hiç bir sey yok .Büyük konuşmayı sevmem ama bir insan sevgilisinin evli olup olmadığını anlayabilir kesinlikle sosyal medya denen bişey var kardeşim hiç mi deşmedin stalk yapmadın yada gece mesajlaşmalar, telefon konuşmaları falan hiç mi kuşkulanmadın bana çok garip geldi bu olay.
Anlattım kadına .Kadın 3 yıldır calısmaz benım paramı yer dedı .Banyo yapmaz pis dedı.Altınlarım paralarım hep onda dedıİçine şüphe düştü mü isterse sizi suçlasın öyle bi adamla ömrünü geçirsin
Hayır deil .2 sınıcınde ayrı konu acmıştım .Aılem senı ıstemıyor dıye .Eger onunla evlenırsen bu kapıdan gıremezsın diye .Hep evliler seni buluyor yani sen eskilere takılıp onları bulmuyorsun gidip öpüşüp oynaşıp geliyorsunben bu konularinda ki kişinin hep aynı kişi olduğunu düşünuyorum ama işte kanıtliyamiyorum
Bence sen biliyordun evli olduğunuEvlıyım dedı sonrada ne evlılıgı oh bekarlık sultanlık dedı .
Hiç saşirtmiyorsun önceki konunda ödün kopmuştu ailen duyacak diye ne oldu gene aynı tas aynı hamam insanın içi iyi olacak arkadaş ayrıca o kadını düsündüğünden yapmadıgını herkes biliyor iyi kurtulmuşsun pis adamdanAnlattım kadına .Kadın 3 yıldır calısmaz benım paramı yer dedı .Banyo yapmaz pis dedı.Altınlarım paralarım hep onda dedı
Çıktım delıllerle.Yine ben yine deliller:)Sizi seven fakat istemediğiniz biri, 7 yıllık sırdaş dost oluyor.
Evleniyor ve siz sırdaş dost dediğiniz insanın evli olduğunu bilmiyorsunuz.
Bu dostluk sırdaşlıkta gariplik yok mu?
Siz aramışsınız, neden istemediğiniz şans vermediginiz birini arıyorsunuz boşanınca?
Söyleyip söylememek size kalmış.
Delillerle ispatlarla çıkın eşinin karşısına bari ki.
Aldattığı ortaya çıksın.
Adam karısını o kadar düşünüyor, değer veriyor ki. Sizi engelliyormuş karısının yakında.... Pes erkek gibi erkek de bugün...
Sizin düşüncenız.Bence sen biliyordun evli olduğunu
Oylemi :):) Kişi kendınden bılır işi .Bu hızlı yaşantınız birgün başınıza iş açacak sizin. Hiç tanımadığınız insanlar tarafından aldatılsanız anlayacağım ama hem bu konuda hem diğer konuda bahsettiğiniz erkekler dostum dediğiniz insanlar, insan dostum diyecek kadar samimi olduğu insanların medeni durumunu da bilir.
Konularınızı okuyunca sanki ben mutlu olamadım diğer kadınlar da mutlu olmasın havası veriyorsunuz
Evet ben bu şekilde düşünüyorum. Çünkü yıldırım iki kere aynı yere düşmez siz aynı adam üzerinden konu açıyorsunuz ve bal gibi de evli olduğunu biliyorsunuz ha diyelim ki bilmiyordunuz o zaman da hep bu tarz ilişkilerin sizi bulması da tesadüf olamaz seçimleriniz bu yönde demekkiSizin düşüncenız.
Ben mutsuz değilim kiOylemi :):) Kişi kendınden bılır işi .
Aynen olede tc ıle nereye bakıcazkı .E devlet sifresı lazımSeda sayan erkeklerden tc isteyin diyor ya kadin hakli
Anlattım vallaha meger kadın dunden razıymış7 senedir tanıdığın insan evli olup olmadığını nasıl bilmiyorsun ?
Ayrıca konuşurken ara ara engellemiş hiç mi şüphe duymadın
Konuya gelecek olursak durduğun kabahat koş anlat karısına herseyi bir bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?