- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.945
- 1.423
- 60
Hiç unutur muyum sizin sayenizde azda olsa gelişme var demek ki istersem adam veriyor yumuşuyor
Taş değil abla sizin verdiğiniz fikirler sayesinde adam beni hiç olarak görmüş ses çıkarınca da kiyemete bindim
Ay düzelsin de hep yazarım yeter ki düzelsin bak ne dedim bu sabah ekmek alacak param yoktu isteyince adam para gönderdi demek ki yolu istemekten geçiyorÖyle tabi şimdi carlasan kavga etsen oda olmayacak. Napalım bazen böyle gıdım gıdım eğitecez. Aldığın her parayı onada keyif ve zevk olarak döndür. Böyle böyle alıştır. Ödül-ceza sistemi derler buna psikolojik ve davranışsal eğitim. Napalım yapacak bir şey yok hayat böyle devam etmez yani.
Arkadaşımın annesi 50 yaşında kadın hala evden çıkamıyor otobüs parası bile yok. Ezildikçe eziliyor halbuki öyle kötü bi maddi durumları da yok o derece.
eşler arası ilişkiyidw bızar böyle durumlar.Yuvayı dişi kuş yapar iş sana düşüyor. Şikayet yok, şikayet hiç bir şeyi çözmez. Böyle mahrem bi noktadan ilerlersen kimseyidetakmaz çünkü onunda mahremi ve zevkine giriyor sonucu. Yani ben olsam böyle giderdim. Dene bakalım sonuçları da bize yaz
Işte onu yapmadım hep iyi kadın bilsin dedim ama o saf kadın bildiBu durumun isteyerek bırakıp bırakmaması diye birşeyi yok canım bu onun sorunlulugu vermek zorunda istesin istemesin her gün söyleyeceksin bu durumlarda utanma olmaz hamilesin anne olacaksın bebegin icin her gun her gün her gün söyle
Altınlarını iste kocandanEvet bak altınlarım gitti bende yok kaynana aldı
Evet gercekden de yaradı benim etrafım da iste para vermek zorunda diyen kimse yoktuBir işe yaradı nasihatlarımız gördünmü.
Evet gercekden de yaradı benim etrafım da iste para vermek zorunda diyen kimse yoktu
Kuzum önce para versin muhtaç etmesin de altın da olur önce karnım doysun onu da söylerimAltınlarını iste kocandan
"Takacağım" de.
"Şimdi takmayacaksam ne zaman takacağım" de.
"Altın takmayı seviyorum ama gözümde kaldı takamadım" de.
Hiç sorma benim de görümcem gecen bi elbise almış 350 ye ama elbise de elbise olsa kocasının gıkı çıkmadı bende 5 aydır elbise almadım evlendiğim zaman bi defa aldı o dur halen bekarken ki elbiselerin halenAl kuzum netten kıyafet fılan gecen gorumcem bır gunluk tuluma 250 verınce dedım benım neyım eksık kumbara yaptım param bırık ıs kendıme zevkeme gore altn aldm nerten alısveros yapıyprum cocuk bezı bıle netten alıyorım yanı ben evlenımce susuyum oara harcamayım dıyordum unı mezunuyum bırde uc yıllık evlıyım bu sene actm gozumu sende ogremeceksın merak etme
Evet ablam çok sağolun hep yazarım burayaDevamını bekliyoruz artık,eşin gelince gelişmeleri paylaş burada olurmu.
Konuşurkende biraz sert konuş ki,anlasın biraz.
Evet ablam çok sağolun hep yazarım buraya
Inşallah daha güzel şeyler yazarımÇok daha güzel haberlerini bekliyoruz senden.
Düşün işte hem al hep aktıf ol gıyın bebegıne guzel seyler onun sana vermesını asla beklemeHiç sorma benim de görümcem gecen bi elbise almış 350 ye ama elbise de elbise olsa kocasının gıkı çıkmadı bende 5 aydır elbise almadım evlendiğim zaman bi defa aldı o dur halen bekarken ki elbiselerin halen
Inşallah daha güzel şeyler yazarım
Eşiniz nerde öğretmenler tatil değil mi?Kesinlikle dinlicem sizi şimdi aradı nereye gidiyorsun dedi anneme gidiyorum dedim niye deyince evde yicek birşey mi var deyince dur sana para gönderiyorum dedi kardeşi 100 lira gönderdi demek ki ses çıkarınca oluyormuş iyi ki sizleri dinledim
Evet kahvaltı yapıyoruz ama kendisi hep dışarda evde çok yemese de sıkıntı olmaz çünkü altında araba hep dışardaEşiniz nerde öğretmenler tatil değil mi?
Evde kahvaltı yapmıyor mu bu adam
Bak görüncen aldırıyormuş.Hiç sorma benim de görümcem gecen bi elbise almış 350 ye ama elbise de elbise olsa kocasının gıkı çıkmadı bende 5 aydır elbise almadım evlendiğim zaman bi defa aldı o dur halen bekarken ki elbiselerin halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?