Karısının hiçbir maddi ihtiyacını karşılamayan koca

Bu durumun isteyerek bırakıp bırakmaması diye birşeyi yok canım bu onun sorunlulugu vermek zorunda istesin istemesin her gün söyleyeceksin bu durumlarda utanma olmaz hamilesin anne olacaksın bebegin icin her gun her gün her gün söyle

Ay düzelsin de hep yazarım yeter ki düzelsin bak ne dedim bu sabah ekmek alacak param yoktu isteyince adam para gönderdi demek ki yolu istemekten geçiyor

Işte onu yapmadım hep iyi kadın bilsin dedim ama o saf kadın bildi

Hiç sorma benim de görümcem gecen bi elbise almış 350 ye ama elbise de elbise olsa kocasının gıkı çıkmadı bende 5 aydır elbise almadım evlendiğim zaman bi defa aldı o dur halen bekarken ki elbiselerin halen

Öyle saçma şey mi olur? Benim eşimde ilk evlendiğimiz zaman evin her ihtiyacını alır eksik yok nasılsa diye bana az bi miktar para bırakırdı. Bende sıkılmıştım zaten evde. Dedim ben çalışıcam böyle olmaz çocuk muyum ben? Karşı çıkmadı ben biraz çalıştım. Ama tabi evde aksadı o sıra. Çok hoşlanmadı durumdan. Ben işten çıktım, eşim bana haftalık vermeye başladı. Öyle hergün para muhabbetimiz olmaz, hafta sonu gelince çıkarır verir hemen parayı.

Düşün işte hem al hep aktıf ol gıyın bebegıne guzel seyler onun sana vermesını asla bekleme

Utanicak birsey yok isteyin sürekli ve hatta tartisin. Eşiniz kafayı yemiş taş mi yiyeceksin versin ekmek parasini . Siz önce utanicak birsey olmadığını anlayın . Eşiniz durumu anlamjs ses çıkmadıkcà işine gelmiş .. ozurdolerim ama böyle eşmi olur ,hastalık olsa insanı bırakır . Bi ekmek paRasını bile esirgiyor. Olmasa neyse varken vermemezlik olmaz. Allah bilir kendi bide Pofür pö für sigara da içiyordur...

Eşiniz nerde öğretmenler tatil değil mi?
Evde kahvaltı yapmıyor mu bu adam

Bak görüncen aldırıyormuş.
Kendileri yapıp sende kısıtlayamazlar.
Eşin ile yanlizken "ablanın aldığı elbise çok hoşuma gitti, benim de ihtiyacım var, alır mısın" de en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…