Karısının hiçbir maddi ihtiyacını karşılamayan koca

Bu kadınlar baş kaldırırsa ve diklenirse şiddete uğrarlar maalesef.
Aynı ülkede yaşıyoruz ama her kadın aynı şartlarda yaşamıyor

Nedir bu kadınlarımızın çektikleri böyle.
Bu adamlarıda yetiştiren maalesef kadınlarımız.

Ablam buna da şükür ben buna da inanmıyordum bu bile benim için büyük gelişme rabbim kimseye yaşarmasın

Dahada iyi olacak inşallah,sen bir ilk adımı attın şimdi.
Devamınıda getirmen lazım,asla ve asla susma olurmu.

Bunun başka bir etkiside bu kadınların arkalarında duracak maalesef aileleri olmadığıdır.

ozurdilerim soyleyeceklerim icin kirmak uzmek degil amacim. sizi calistirmak istemeyen bir adamla neden evlendiniz? hadi bilmiyordunuz huyunu, hemen neden cocuk yaptiniz??? derdiniz neydi??
Bak canim bende sana söyle anlatım geri gittiğinde dayak yemek haricinde kolay kolay kimse arkanda durmaz ailen olarak bu adam nişanlıyken harika biri gibi göründü evlendik biraz daha değişti hamile kaldım dayanılmayacak dereceye geldi

Güel bir öneri tamamda,bu adam acil bişey olsa karısının ne durumda olacağını bile bilmiyor.
Çünkü beş kuruş bile bırakmıyor, evine.
Ben çalışan bir kadınım, ama eşimle hesaplarımız ayrı.

Birgün cüzdanımda para kalmamış işe gidecem para istedim, tabi vermek istemedi hesaplar ayrı sonuçta..

"Peki o zaman, Dışarda bana para lazım olsa neremi göstereyim karşılığında, onu da söyle" dedim.

Adamın rengi benzi attı, "ne kadar istiyorsan vereyim" dedi, verdi.

Sanırım böyle bir tepki vermek lazım

Evet yok ablam ailem dayak harici durmaz arkamda bunu anlamayan insanlar var bazen hayatlar vardır ki tahmin edemediğiniz gibi

Nişanlıyken bilmiyordum ki canım hem aile baskısı vardi
Üzüldüm yapcak bişiy yok utanmayın,çekin meyin isteyin .... tutumlu olarak gözükmeye çalışmayın...hiç gerek yok ailenizin size para verdiğini hiç söylemeyin,saklayın...her aldığının hesabınıda vermeyin...kolaya alışmış beyfendi..

Kesinlikle diş göstermeden olmuyor artık.

Çok iyi yapmışsın canım hak etmiş öyle olmak lazım bu terbiyesizlik değil yada eşine asi olmak degil bu kendini savunmak bu yorumlardan once bunu bende anlamazdım ses çıkarınca yumuşuyor adam bana para vermeyen ihtiyac gözetmeyen adam nasıl da değişti

ailede de dayak var ise allah yardimciniz olsun. aile cok onemli boyle durumlarda.cocugu zor durumdayken yardim etmeyen arkasinda durmayan aileye de allah akil fikir vicdan versin insallah.

Işte ben hep beni tutumlu sakin bilsin istedim ses çıkarmadım param olup olmadığı adamın umrunda olmadı

ailede de dayak var ise allah yardimciniz olsun. aile cok onemli boyle durumlarda.cocugu zor durumdayken yardim etmeyen arkasinda durmayan aileye de allah akil fikir vicdan versin insallah.
O yüzden tek yapabileceğim şey eşimi düzeltmeye çalışmak çocuğuma iyi bi gelecek sağlamak

Canım harcamayan ıyı kadın olmuyor bu devırde adamlar parasını yıyen kadınlardan hoslanıyor
Evet canım aynen öyle kaynanam hani gözüm yok rabbim daha çok versin bi günde 3000 tl harcadı kayın babam gık demedi ben isteyince kadın milleti parayı ne yapacak kocan evde alsın dedi

Eşiniz size ekonomik şiddet uyguluyor. Muhtemelen nasılsa aileniz veriyor diye bu kadar rahat.
Söke söke vermek zorunda!

Işte ben hep beni tutumlu sakin bilsin istedim ses çıkarmadım param olup olmadığı adamın umrunda olmadı
Tutumlu kadın değersiz kadın olur
Konuşmayı ve istemeyi öğren.
Kendini ve bakış açını değiştirecek videolar izle
Kendi değerini öğren lütfen.
Asi olup dayak ye demiyorum.
Kendini geliştir ve eşini değiştir.

Aynen öyle ama böylesi daha kötü beş parasız kalmak daha da berbat ben farkina vardım keşke diğer kadınların da böyle şansı olsa ben söylesem bu asi kocasını dinlenmiyor bu ne anlar evlilikten der burda ki kadınlar halbuki biz eziliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…