Nişanlıyken bilmiyordum ki canım hem aile baskısı vardiAdam cimri ,bununla nasıl evlendiniz..çekilmez bu ya.. ffff
Bu kadınlar baş kaldırırsa ve diklenirse şiddete uğrarlar maalesef.
Aynı ülkede yaşıyoruz ama her kadın aynı şartlarda yaşamıyor
Ablam buna da şükür ben buna da inanmıyordum bu bile benim için büyük gelişme rabbim kimseye yaşarmasın
Aynen öyle inan ki benden kötü durumda olanlar var sana yemin ederim ama bizim hatamız bizim kadınlarımız benim gibi sustu ben yine sizlere sordum fikir sahibi oldum bizim burda aman kızım boşanma aman çocuğu vermezler kocandır idare et ses çıkarma diye diye büyüttüler
Bak canim bende sana söyle anlatım geri gittiğinde dayak yemek haricinde kolay kolay kimse arkanda durmaz ailen olarak bu adam nişanlıyken harika biri gibi göründü evlendik biraz daha değişti hamile kaldım dayanılmayacak dereceye geldiozurdilerim soyleyeceklerim icin kirmak uzmek degil amacim. sizi calistirmak istemeyen bir adamla neden evlendiniz? hadi bilmiyordunuz huyunu, hemen neden cocuk yaptiniz??? derdiniz neydi??
Ben çalışan bir kadınım, ama eşimle hesaplarımız ayrı.Güel bir öneri tamamda,bu adam acil bişey olsa karısının ne durumda olacağını bile bilmiyor.
Çünkü beş kuruş bile bırakmıyor, evine.
Evet yok ablam ailem dayak harici durmaz arkamda bunu anlamayan insanlar var bazen hayatlar vardır ki tahmin edemediğiniz gibiNedir bu kadınlarımızın çektikleri böyle.
Bu adamlarıda yetiştiren maalesef kadınlarımız.
Dahada iyi olacak inşallah,sen bir ilk adımı attın şimdi.
Devamınıda getirmen lazım,asla ve asla susma olurmu.
Bunun başka bir etkiside bu kadınların arkalarında duracak maalesef aileleri olmadığıdır.
Üzüldüm yapcak bişiy yok utanmayın,çekin meyin isteyin .... tutumlu olarak gözükmeye çalışmayın...hiç gerek yok ailenizin size para verdiğini hiç söylemeyin,saklayın...her aldığının hesabınıda vermeyin...kolaya alışmış beyfendi..Nişanlıyken bilmiyordum ki canım hem aile baskısı vardi
Ben çalışan bir kadınım, ama eşimle hesaplarımız ayrı.
Birgün cüzdanımda para kalmamış işe gidecem para istedim, tabi vermek istemedi hesaplar ayrı sonuçta..
"Peki o zaman, Dışarda bana para lazım olsa neremi göstereyim karşılığında, onu da söyle" dedim.
Adamın rengi benzi attı, "ne kadar istiyorsan vereyim" dedi, verdi.
Sanırım böyle bir tepki vermek lazım
Evet yok ablam ailem dayak harici durmaz arkamda bunu anlamayan insanlar var bazen hayatlar vardır ki tahmin edemediğiniz gibi
Çok iyi yapmışsın canım hak etmiş öyle olmak lazım bu terbiyesizlik değil yada eşine asi olmak degil bu kendini savunmak bu yorumlardan once bunu bende anlamazdım ses çıkarınca yumuşuyor adam bana para vermeyen ihtiyac gözetmeyen adam nasıl da değiştiBen çalışan bir kadınım, ama eşimle hesaplarımız ayrı.
Birgün cüzdanımda para kalmamış işe gidecem para istedim, tabi vermek istemedi hesaplar ayrı sonuçta..
"Peki o zaman, Dışarda bana para lazım olsa neremi göstereyim karşılığında, onu da söyle" dedim.
Adamın rengi benzi attı, "ne kadar istiyorsan vereyim" dedi, verdi.
Sanırım böyle bir tepki vermek lazım
ailede de dayak var ise allah yardimciniz olsun. aile cok onemli boyle durumlarda.cocugu zor durumdayken yardim etmeyen arkasinda durmayan aileye de allah akil fikir vicdan versin insallah.Bak canim bende sana söyle anlatım geri gittiğinde dayak yemek haricinde kolay kolay kimse arkanda durmaz ailen olarak bu adam nişanlıyken harika biri gibi göründü evlendik biraz daha değişti hamile kaldım dayanılmayacak dereceye geldi
Işte ben hep beni tutumlu sakin bilsin istedim ses çıkarmadım param olup olmadığı adamın umrunda olmadıÜzüldüm yapcak bişiy yok utanmayın,çekin meyin isteyin .... tutumlu olarak gözükmeye çalışmayın...hiç gerek yok ailenizin size para verdiğini hiç söylemeyin,saklayın...her aldığının hesabınıda vermeyin...kolaya alışmış beyfendi..
Canım harcamayan ıyı kadın olmuyor bu devırde adamlar parasını yıyen kadınlardan hoslanıyorIşte ben hep beni tutumlu sakin bilsin istedim ses çıkarmadım param olup olmadığı adamın umrunda olmadı
O yüzden tek yapabileceğim şey eşimi düzeltmeye çalışmak çocuğuma iyi bi gelecek sağlamakailede de dayak var ise allah yardimciniz olsun. aile cok onemli boyle durumlarda.cocugu zor durumdayken yardim etmeyen arkasinda durmayan aileye de allah akil fikir vicdan versin insallah.
Evet canım aynen öyle kaynanam hani gözüm yok rabbim daha çok versin bi günde 3000 tl harcadı kayın babam gık demedi ben isteyince kadın milleti parayı ne yapacak kocan evde alsın dediCanım harcamayan ıyı kadın olmuyor bu devırde adamlar parasını yıyen kadınlardan hoslanıyor
Var canım 11 yaşYas farkı da vardır sımdı
Tutumlu kadın değersiz kadın olurIşte ben hep beni tutumlu sakin bilsin istedim ses çıkarmadım param olup olmadığı adamın umrunda olmadı
Çok sağolunSenin için milat olsun bugün olurmu.
Tahmin ediyorum dediklerini.
Aynen öyle ama böylesi daha kötü beş parasız kalmak daha da berbat ben farkina vardım keşke diğer kadınların da böyle şansı olsa ben söylesem bu asi kocasını dinlenmiyor bu ne anlar evlilikten der burda ki kadınlar halbuki biz eziliyoruzTutumlu kadın değersiz kadın olur
Konuşmayı ve istemeyi öğren.
Kendini ve bakış açını değiştirecek videolar izle
Kendi değerini öğren lütfen.
Asi olup dayak ye demiyorum.
Kendini geliştir ve eşini değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?