Kesinlikle dinlicem sizi şimdi aradı nereye gidiyorsun dedi anneme gidiyorum dedim niye deyince evde yicek birşey mi var deyince dur sana para gönderiyorum dedi kardeşi 100 lira gönderdi demek ki ses çıkarınca oluyormuş iyi ki sizleri dinledim
Ya ailesi zengin hadi bebeğimi sakladılar yapamam bulamam bizim burda adalet yokNeden korkuyorsunuz? Ne yapabilirler mesela, karısını evde aç bırakabılecek karaktere sahip adam nasıl güçlü olacak
nerde yasıyorsunuz?Ya ailesi zengin hadi bebeğimi sakladılar yapamam bulamam bizim burda adalet yok
Neden ki neden inandırıcı değil inşallah yasamazsınız bunları kimse yaşamasın öyle kocalar var ki aklınız hayaliniz dururbana ınandırıcı gelmedı bu konu
Evet ama bunu anlamak çok geç olduHatanın sende olduğu çok belli ki zaten.
işin sonu öyle olacak burda bana fikir veren herkesten allah razı olsun benim olduğum toplum bi köy gibi herkes bastırılmış burda ki çoğu kadın ses çıkarmıyor çoğu eziliyorArkadaşım kayınbaban sağ mı? Ona şikayet etsen.
Hanım ablamın dediği gibi 2 aileyi çağırıp anlatsan işe yaramaz mı?
İlginç öneriler gelmişIyi günler hanımlar benim moralim çok bozuk ben 6 aylık hamileyim 1 yıllık evliyim eşim benim maddi ihtiyacımı hiç karşılaşmıyor şöyle ki ekmek alacak para bile bırakmıyor ben söylemeden benim moralim çok bozuk akıl verir misiniz sürekli utanıyorum istemeye ha çalışmama asla izin vermez ailesin ne yapacam kendisi biliyor param yok ama yine de vermiyor
işin sonu öyle olacak burda bana fikir veren herkesten allah razı olsun benim olduğum toplum bi köy gibi herkes bastırılmış burda ki çoğu kadın ses çıkarmıyor çoğu eziliyor
Canım onlar çok güçlü baş edemem ben
Kesinlikle dinlicem sizi şimdi aradı nereye gidiyorsun dedi anneme gidiyorum dedim niye deyince evde yicek birşey mi var deyince dur sana para gönderiyorum dedi kardeşi 100 lira gönderdi demek ki ses çıkarınca oluyormuş iyi ki sizleri dinledim
Evet var canım ablası ve annesi kaynanam simdi istese eşi önüne dünyaları serer ama ona göre kadın para biriktiremez akıl veren var ve bana gelinceye kadar bir sürü kişi var bende istemedim hata bende ve olaylar çıkmaz bi hal aldi para yok deyince sustum parası olduğunu bildiğim halde ne oldu ben değersiz oldum biri yazmis inanmıyorum diye kendi fikri ama anlattıklarım da yalan yok ne hayatlar var cevremde ben millet gibi dilenmiyorum sadece bi çözüm yolu arıyorum beni anladığın için sağolİlginç öneriler gelmiş
Kredi kartı çıkattırsın diye...
Millet düşünmeden yazıyor galiba..
Ekmek parası vermeyen adam kredi kartı verir mi?
"Akıl var, mantık yok" dedikleri bu olsa gerek...
.....
Sana uygulanabilir çözüm önerisi sunayım canım.
1 TL bile para istemeden hayatını sürdürebilirsin.
Kesinlikle para istemeyeceksin.
İhtiyaçları isteyeceksin.
Akşam eve gelmeden ihtiyaç listesini mesaj atacaksın.
Kendisi alıp getirecek.
Önemli olan seni ihtiyacının giderilmesi
Eline para verilmesi değil.
....
Ayrıca eşin sana para bırakmıyorsa anne baba yada abla gibi bir üst aklı vardır onun "sakın karına para verme" diyen.
Allah yardımcın olsun.
Bu kadınlar baş kaldırırsa ve diklenirse şiddete uğrarlar maalesef.Ezildikçe daha da sessizleşiyor ve sessizleştikçe daha da eziliyorlar.. Kısır bir döngü. ☹☹
Ablam buna da şükür ben buna da inanmıyordum bu bile benim için büyük gelişme rabbim kimseye yaşarmasınMafyamı bunlarda baş edemiyorsun çocuğum.
100 lira bile az daha çok yollaması lazımdı.
Her sabah evden çıkarken eve para bırakması lazım.
Olması gerkende budur işte,yada haftalık verecek sana .
Ohooo. Anne olacaksın bu ne pisiriklik böyle ya?Canım onlar çok güçlü baş edemem ben
İlginç öneriler gelmiş
Kredi kartı çıkattırsın diye...
Millet düşünmeden yazıyor galiba..
Ekmek parası vermeyen adam kredi kartı verir mi?
"Akıl var, mantık yok" dedikleri bu olsa gerek...
.....
Sana uygulanabilir çözüm önerisi sunayım canım.
1 TL bile para istemeden hayatını sürdürebilirsin.
Kesinlikle para istemeyeceksin.
İhtiyaçları isteyeceksin.
Akşam eve gelmeden ihtiyaç listesini mesaj atacaksın.
Kendisi alıp getirecek.
Önemli olan senin ihtiyaçlarının giderilmesi
Eline para verilmesi değil.
....
Ayrıca eşin sana para bırakmıyorsa anne baba yada abla gibi bir üst aklı vardır onun "sakın karına para verme" diyen.
Allah yardımcın olsun.
Aynen öyle inan ki benden kötü durumda olanlar var sana yemin ederim ama bizim hatamız bizim kadınlarımız benim gibi sustu ben yine sizlere sordum fikir sahibi oldum bizim burda aman kızım boşanma aman çocuğu vermezler kocandır idare et ses çıkarma diye diye büyüttülerBu kadınlar başkaldırırsa ve diklenirse şiddete uğrarlar maalesef.
Aynı ülkede yaşıyoruz ama her kadın aynı şartlarda yaşamıyor
Evlenmek için kendim ısrar etmedim ailesi baskısı vardı he olduğum ortamda tek başıma baş kaldıracağım ortam değil ancak kendi evimin içini düzeltmek bana dünyalara bedelNasıl yani eşinin ailesi çalışmana izin vermez ne demek.gelecege ait umitlerimi sondurmeyin benim.
Bireysiniz siz.birey.
Buna siz karar verirsiniz.
Nasıl hayatınızın tüm iplerini eş ve ailesine verirsiniz
Bazi kızlar sırf evlenmek için her şeye hehe diyor
ozurdilerim soyleyeceklerim icin kirmak uzmek degil amacim. sizi calistirmak istemeyen bir adamla neden evlendiniz? hadi bilmiyordunuz huyunu, hemen neden cocuk yaptiniz??? derdiniz neydi??Iyi günler hanımlar benim moralim çok bozuk ben 6 aylık hamileyim 1 yıllık evliyim eşim benim maddi ihtiyacımı hiç karşılaşmıyor şöyle ki ekmek alacak para bile bırakmıyor ben söylemeden benim moralim çok bozuk akıl verir misiniz sürekli utanıyorum istemeye ha çalışmama asla izin vermez ailesin ne yapacam kendisi biliyor param yok ama yine de vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?