• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karma karışık bir durum içerisindeyim yardım istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Çok bencilsiniz
Çoğul kullandım ama lafım size eşinize değil

Anneniz bakamıyor ama sizin anneniz ya sorun etmiyorsunuz
Kv bakamasa ıkı tokat atsa bagırsa aynı tavrı gösterecek misiniz ?
Hiç sanmıyorum çünkü siz kavga ederken araya girip küsüyor gidiyor diye çocuklarınızı bile ihmal ederek evde istemiyorsunuz
Bir de çocuklarınıza bagırsa ne olur düşünemiyorum

Çocukların menfaatini düşünerek karar vermenizi dilerim
canım benim ev üstüne ev olur mu sizce başka bir çözüm bulması gerekmez mi daha önce geldi aynı evde kaldık demek ki yaşayamıoruz beraber denedik ve olmadı.çok sorun oldu arammıza girdi eşimle örneğin bana hakaretler etti.Dedikodu yapıyor mesela evde olan biteni anlatıyor herkese.

Son düzenleme:
Çok bencilsiniz
Çoğul kullandım ama lafım size eşinize değil

Anneniz bakamıyor ama sizin anneniz ya sorun etmiyorsunuz
Kv bakamasa ıkı tokat atsa bagırsa aynı tavrı gösterecek misiniz ?
Hiç sanmıyorum çünkü siz kavga ederken araya girip küsüyor gidiyor diye çocuklarınızı bile ihmal ederek evde istemiyorsunuz
Bir de çocuklarınıza bagırsa ne olur düşünemiyorum

Çocukların menfaatini düşünerek karar vermenizi dilerim
ben annen gelmesin de demedim ama 3 ay dahi sabredemez biliyorum yaşayıp görücez zaten.

Valla benim çocuğumun rahatı yerine parayı pulu düşünen adamı boşarım ben. Ne diye evli kalayım? Aileye, çocuğa faydası yok adamın. Boşar, Kendi maaşımla çatır çatır bakarım çocuğuma. Ama O yöntem de sana gelmez.
bir yol ben bulucam oda uyacak hep onun dediği olamaz netice de.

Evde kv kp ile birlikte yaşamak insanı yıpratır,ruhun hasta olur psikologa para verene kadar,kreşe para verirsin! mantıklı çözüm!
kreşe göderebilirim hafta da 3 gün araştırıcam canım ya da yarım gün bakıcı olayını.Ama annesi gili çağırdı eşim ömür boy kalamazlar en fazla 3 ay ömür biçtim sabredemezler biliyorum onun kocası hasta çünkü.

eşim kendi bildiğini okuyan biirisi 5 taksitlik bir ödemeden sonra bakıcı fikrine sıcak bakmıyor ev alalım annem baksın diyor anlaşamadık bir türlü
Ev almaktan onemli olan cocuklarin guvenligi ve sagligi. Kres yaslari gelmis zaten. Hem kendinizi de dusunun evde anne kv kp omrunuz onlarla mi gececek. Cocuklari yaslari gelince devletin anaokuluna yazdirirsiniz o zaman alirsiniz ev. Ama ne karar verirseniz verin annenizle devam etmeyin.

kreşe göderebilirim hafta da 3 gün araştırıcam canım ya da yarım gün bakıcı olayını.Ama annesi gili çağırdı eşim ömür boy kalamazlar en fazla 3 ay ömür biçtim sabredemezler biliyorum onun kocası hasta çünkü.
siz eşinizi kreşe yada bakıcaya ikna edin

bilmeyenler için söylüyorum arkadaşlar 3 çocuk annesiyim.2 ci dogumum ikiz.Kendi memleketimizde ve Ankarada da çalıştıgım dönemde oğlum küçük iken annem baktı o 10 yaşında.Memlekete gittikten sonra annemin ihmalkarlıgına geldi ve o zaman 4 yaşındaki oğlum annemin evini yaktı :KK43: .Sonra İkizlerim doğduktan sonra Antalya ya yerleştim.Annem memlekette kaldı.İkizlerim dogunca da eşim kv leri çağırdı Ben o zaman doğum iznindeydim.6 ay kadar Kv benimle baktı ikizlerime aslında cocuklar büyüyene kadar kv bakacaktı Kayınbabam beyin felci geçirdi apar topar döndüler memlekete şimdi kısmen iyi kayınbabam.Bizde annemi getirdik eşimle 2 yaşına kadar beraber baktılar işi gücü bıraktı eşim.Şimdi bürosunu açtı kendi eşini yapıyor .Çocuklar 2 bucuk yaşında ve yine annem bakıyor.Annem sarı nokta hastası kolu platinli ve şişman kendini zor kaldırıyor.Eşim annemin cocuklara iyi bakmadıgını doyurmadıgını söylüyor nerdeyse bundan emin.Allah razı olsun elinden geleni yapıyor annem fakat çocuklara kahvaltı yaptırmak yerine kek çikolata verdiği oluyormuş.Bir defa da döverken yakalamış.(anneanne biz bile sabredemiyoruz olabilir) Güdü z aklımız cocuklarada kalıyor borçlarımız var ev kira bakıcı tutma imkanımız yok.Eşimde anne babasını çağırma kararı aldı (bende kızdım benim annem o istmiyorsan anneme yardımcı tut dedim)ev üstüne ev olmaz .Kv eşimle tartışırken araya girer küser gider vs.Kayınbabamda hasta zaten .Bir yandan da çocukların hayatı söz konusu birgün başlarına bişey gelirse diye içim içimi yİyor ahhh bu parasızlık :KK43: Ev işi de zaten akşam 3 yaşlı ve 2 cocukla beni bekliyor olacak.Ben sinirli bir insanım kafam allak bullak ne olur bir akıl verin.Ne yapacağımı şaşırdım.

Bakıcı tutma imkanım olsa zaten bu kadar düşünmezdim arkadaşlar.

Öğrenciler daha uygun fiyata bakıyor çocuklara o yöntemi deneseniz . Allah yardımcınız olsun .

büyük kızıma annem baktı ama sosyal yönü çok gelişemedi ikizleri kreşe verdim büyük ile beraber o kadar etkisi olduki anlatamam gelişimleri yönünden

canım ya annem öldüresiye dövmüyor ki çocukları.Belki bir tokat atmıştır ama biz kızınca onuda yapmıyor zaten kızdık bildiğin.Eşim kıyameti koparttı.
Daha bebek onlar, nasıl bir tokat diyerek basitleştiriyorsunuz?! Olabilir yazmışsınız ilk mesajınızda da. Siz de mi dövüyorsunuz yoksa çocukları? Bu kadar normalleştirmenin başka bir açıklaması olamaz.
Anneniz bariz bakamıyor çocuklara. Çocuklar 3 yaşına gelene kadar kayınvalidenize katlanıverin, çocukların güvenliği ve sağlığı için. Sonra devlet kreşine verirsiniz.

Daha bebek onlar, nasıl bir tokat diyerek basitleştiriyorsunuz?! Olabilir yazmışsınız ilk mesajınızda da. Siz de mi dövüyorsunuz yoksa çocukları? Bu kadar normalleştirmenin başka bir açıklaması olamaz.
Anneniz bariz bakamıyor çocuklara. Çocuklar 3 yaşına gelene kadar kayınvalidenize katlanıverin, çocukların güvenliği ve sağlığı için. Sonra devlet kreşine verirsiniz.
yok canım eşim ve ben kesinlikle dövmeyiz çocukları.Annemi de suçlayamıyorum açıkçası görmedim çünkü.kilolarıda iyi yapabildiği kadarını yaptı zaten .devlet kreşi düşünüyorum.olabilir.

nasıl bulabilirim fikriniz var mı.

Ben öğrenciyken araştırıyordum hep unisbul.com falan var yada parttime işler var internette ilan verebilirsiniz oralarda çok daha uyguna geliyor fiyatlar . Örneklere bakın verilen ücretlere bakın size uygun gelirse siz de ilan verirsiniz .yada cevrenizde ev hanımlarından bakmak isteyenler olabilir teklif edin daha uygun fiyata gelir bu şekilde . Çocuklar kaç yaşındaydı

öyle yapıyorum genelde canım daha fazla hassas davranıcam artık
Akşam ertesi gün ne yedirecekseniz pişirip koyun dolaba anneniz ısıtsın
Sabahları da yumurta haşlayıp folyaya sarabilirsiniz soğumadan yedirir anneniz yumurtayı kıracaksanız kırıp çırpın isterseniz peynir rendeleyin ocağa tavayı koyun anneniz döküp pişirsin biraz daha idare ederseniz kreşlik döneme gelirler

Geçmiş dönemlerde açtığınız konulara baktıktan sonra yazayım dedim, evinizde artık çekirdek aile olarak kalmalısınız.. Annenizle ve kv kp ile birçok sorun yaşamışsınız, o sıkışık zamanda karın germe ameliyatına girmişsiniz şimdi de bakıcı için durumum yok diyorsunuz..

Çocuklarınız için bence bakıcı olayını mutlaka düşünün, olmadı kredinin taksidi bitince düşünün, o zamana kadar da kv baksın..

annen bakamıyor, bakıcı tutamıyorsunuz, e mecbur eşinin ailesi bakacak. tek çocukla bile ilgilenmek zorken 2sine yetişemiyormuş kadın hasta ve şişman diyorsun

Ben öğrenciyken araştırıyordum hep unisbul.com falan var yada parttime işler var internette ilan verebilirsiniz oralarda çok daha uyguna geliyor fiyatlar . Örneklere bakın verilen ücretlere bakın size uygun gelirse siz de ilan verirsiniz .yada cevrenizde ev hanımlarından bakmak isteyenler olabilir teklif edin daha uygun fiyata gelir bu şekilde . Çocuklar kaç yaşındaydı
2 buçuk canım

Back
X