bilmeyenler için söylüyorum arkadaşlar 3 çocuk annesiyim.2 ci dogumum ikiz.Kendi memleketimizde ve Ankarada da çalıştıgım dönemde oğlum küçük iken annem baktı o 10 yaşında.Memlekete gittikten sonra annemin ihmalkarlıgına geldi ve o zaman 4 yaşındaki oğlum annemin evini yaktı

.Sonra İkizlerim doğduktan sonra Antalya ya yerleştim.Annem memlekette kaldı.İkizlerim dogunca da eşim kv leri çağırdı Ben o zaman doğum iznindeydim.6 ay kadar Kv benimle baktı ikizlerime aslında cocuklar büyüyene kadar kv bakacaktı Kayınbabam beyin felci geçirdi apar topar döndüler memlekete şimdi kısmen iyi kayınbabam.Bizde annemi getirdik eşimle 2 yaşına kadar beraber baktılar işi gücü bıraktı eşim.Şimdi bürosunu açtı kendi eşini yapıyor .Çocuklar 2 bucuk yaşında ve yine annem bakıyor.Annem sarı nokta hastası kolu platinli ve şişman kendini zor kaldırıyor.Eşim annemin cocuklara iyi bakmadıgını doyurmadıgını söylüyor nerdeyse bundan emin.Allah razı olsun elinden geleni yapıyor annem fakat çocuklara kahvaltı yaptırmak yerine kek çikolata verdiği oluyormuş.Bir defa da döverken yakalamış.(anneanne biz bile sabredemiyoruz olabilir) Güdü z aklımız cocuklarada kalıyor borçlarımız var ev kira bakıcı tutma imkanımız yok.Eşimde anne babasını çağırma kararı aldı (bende kızdım benim annem o istmiyorsan anneme yardımcı tut dedim)ev üstüne ev olmaz .Kv eşimle tartışırken araya girer küser gider vs.Kayınbabamda hasta zaten .Bir yandan da çocukların hayatı söz konusu birgün başlarına bişey gelirse diye içim içimi yİyor ahhh bu parasızlık

Ev işi de zaten akşam 3 yaşlı ve 2 cocukla beni bekliyor olacak.Ben sinirli bir insanım kafam allak bullak ne olur bir akıl verin.Ne yapacağımı şaşırdım.
Bakıcı tutma imkanım olsa zaten bu kadar düşünmezdim arkadaşlar.