Öncelikle saglik sorunun icin cok üzüldüm sevalcim, allah acil sifalar versin canim..
Sunu söylemek istiyorum, zaten türkiyeye yerlesmen hataydi!!
Bende almanyada dogmus büyümüs biri olarak sen cok iyi anlayabiliyorum, evlendigimde esim cok istedi benim türkiyede kalmami, bir sene iki sene annemlerde idare eder sonra durmumuzu düzeltir kendi evimize cikariz sen burda kal dedi....ama ben kabul etmedim, yapamazdim cünkü...esime bak yarin öbür gün beni sebeb tutma aileni birakmak istemiyorsan belkide türkiyeden birinle evlenmen daha iyi olur dedim, ama kismet iste sevgimiz daha agir basti....
Türkiyeyi izinden izine taniyan biri olarak orda yasamayi nasil göze aldin vallaha bravo, hemde ailen kardeslerin burda..
Dönmesine dön tabiki seval ama sunu unutmaki burdada sizi zorluklar bekliyor, orda sen mutsuz oldun lakin burdada esin mutsuz olabilir, dil bilmiyor yol bilmiyor iz bilmiyor inanki markete bile gidemicek ilk zamanlar bütün is senin basinda olucak...benneyaptımki
Orda onun ailesinden cektin, fakat burdada senin ailenin sorunlari evlilignize yansiyacak..
Maddiyat konusuna gelince buradaki tek avantajiniz sosyal ve saglik bakimindaki rahatlik yoksa inanki is bulmak mucize olmus, helede türkiyeden gelen biri icin...
Herseyi cok iyi düsün ona göre hareket et canim, yagmurdan kacarken doluya yakalanmayasin...orda iyi kötü kurulmus bir düzenin var burda herseye sifirdan baslicaksiniz, allah yardimciniz olsun insallah:Saruboceq: