- Konu Sahibi tatlimseval
-
ilişkimiz fisfisfis
cinsellikde bitti yani hep sorunluydu buda sanırım önemli bir etki oldu
eşimde erken boşalma sorunu var ve bende hiç birşey anlamayım boşu boşuna abdestim bozulsun istemiyorum hadi 1 yaparsın 2 yaparsın belirli bir zaman sonra yeter diyor insan hem zevkine varma hemde cefasını çek ahhhhhhh ahhhhhh:çok üzgünüm:
sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5
işde sorun bu susduramıyor susdurduğunu sanıyor annesi onun karşısında he he tamam oğlum konuşmam oğlum diyor o evden çıkar çıkmaz başkalarına yetişdiriyor yani göz boyuyor eşimde daha napim diyor yaaaa:a015::a015::a015::a015:
:çok üzgünüm:işde bu o kadar kolay değil he diyince almanyaya gidilmiyor onun daha almanca kurslarına gitmesi lazım benim gidip alman vatandaşlığını almam lazım burda borc harc var onların bitmesi lazım yine nerden baksanız en kabasından 2 sene var en kısa zamanda 1 sene ama kredinin bitmesi daha 2 sene sürüyor:a015:
ondan ziyade ya sonra eşime ailesi daha kıymetli gelirde sonra bana beni kendi rahatın için ailemden ayırdın ülkemden ayırdın derse ya biz bu 1-2 seneyi beraber atlatamazsak daha önce bitersek keşkelerle yaşamak istemiyorum veya belkilerle yapamam napim yaaa güçlü olmaya güçlüyüm ALLAHıma bin şükür 7 sülalesi gelse ailem arkamda oldukdan sonra vız gelir ama işde sorun şuan ilişkimiz fisfisfis
cinsellikde bitti yani hep sorunluydu buda sanırım önemli bir etki oldu
eşimde erken boşalma sorunu var ve bende hiç birşey anlamayım boşu boşuna abdestim bozulsun istemiyorum hadi 1 yaparsın 2 yaparsın belirli bir zaman sonra yeter diyor insan hem zevkine varma hemde cefasını çek ahhhhhhh ahhhhhh:çok üzgünüm:
kızlar napimmmmmmmmm aldığım kararlar doğrumu yada göremediğim bir eksik veya yanlış karar varmı aldığım kararlarda ?????******:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?