Adam normal mi sizce ?Adam ne istediğini söylemiş.
Size uymadığı belli.
Hala neyin acabasi?
Aynen öyle çıktıSeks ikili ilişkiler de çok önemli. Belli yaşta insanlar da ilişkilerin de yaşamak isterler illa ki ama senin ki bildiğin abaza tek derdi funckfaddy yaşamak .. dikkatli olunuz der çekilirim konudan
Bana biraz değil fazla ters ilişki vs yaşamak ondan sanırımBir ilişkide seks olması benim için gayet normal bir şey. Ama asla böyle bir tiple muhatap olmam.
Siz neyini düşündünüz bu kadar?
Adam haklı mı sizceneyi bilemediğinizi anlamadım ? adam açık net konuşmuş ve anlatmış beklentisini.
adam net, kafası karışık olan sizsiniz
Kime göre neye gore normal mi?Adam normal mi sizce ?
Bana biraz değil fazla ters ilişki vs yaşamak ondan sanırım
Ya kabul edeceksin yada ayrılacaksın bacimAynen öyle çıktı
haklı haksız yokAdam haklı mı sizce
bana da ters . ben daha muhafazakarım misal . ama adam bu tarz bir kişi ise sen ne biçim insansın demem. muhattap olmam olur biter. dediğiniz gibi düşünecek bir şey de yok ortada.Bir ilişkide seks olması benim için gayet normal bir şey. Ama asla böyle bir tiple muhatap olmam.
Siz neyini düşündünüz bu kadar?
Adam normal mi sizce ?
Evlenmeden olmazcılar, normal karşılayanlar, sürtünengiller gibi tarafları var bu cinsellik mevzusunun. Gelen yorumlarda doğal olarak herkesin kendi doğrusu neyse o yönde olacak. O yüzden saçma bir soru olmuş.Kızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?