Karmaşık erkek, bağımlılık mı yapmış

İlişkide sex olabilir de böyle değil. Hala neye acaba diyorsunuz

İlişkide cinsellik olabilir ama hepsinin bir zamanı var.Karşındaki erkeği iyice tanıyıp,güvenip seni kullanmadığından,seninle gerçekten cinsellik için değil sevdiği için birlikte olduğundan emin olduğun zaman olmalı.Böyle ilişkide cinsellik olmazsa olmaz,cinsellik olmazsa ben de yokum diyip sana psikolojik baskı yapan,zorlamıyorum diyip aslında alttan alttan seni zorlayan erkekten kesinlikle uzak dur,koşarak kaç hatta.Sonradan çok pişman olursun.Çünkü en önemlisi senin ne istediğin.Eğer evlenmeden böyle şeyler yaşamak istemiyosan saygı duymak zorunda.Uyarsa uyar,uymuyosa kendine başka birisini bulsun.Evlenmeden sevdiğine elini sürmeyen erkeklerde yok değil çünkü.

Evlenmeden olmazcılar, normal karşılayanlar, sürtünengiller gibi tarafları var bu cinsellik mevzusunun. Gelen yorumlarda doğal olarak herkesin kendi doğrusu neyse o yönde olacak. O yüzden saçma bir soru olmuş.

ben evlenmeden olmazcı değilim ama böylesiyle olmazcıyım
şıklara ekleyelim lütfen

bana da ters . ben daha muhafazakarım misal . ama adam bu tarz bir kişi ise sen ne biçim insansın demem. muhattap olmam olur biter. dediğiniz gibi düşünecek bir şey de yok ortada.

Adamın ilişkiye seksin dahil olmasını istemesi normal, konu sahibinin istememesi de normal.
Ama adamın eski ilişkilerinden bahsetmesi, "seninle olacaksam şöyle böyle olmalısın kızıaam ben böyleyim" tavrı çok itici. Ya yaşı küçük ya da anlattığının aksine abazanın teki.
Üzerine düşünmeye değecek biri değil.

Kafa yapınız yaşam tarzınız uyuşmuyor demek ki düşünecek bir şey yok

Istekleri normal. Ama tarzi bi garip. Selamun aleykum demeden seviselim diyen tip bu nerde gorsem tanirim. Senin derdin de bu degilse uzaklas sana yaramaz

niyeti temiz ayağına yatıp size kendini sevdirdikten sonra cinsellik için zorlayanlardan olmaması, net bir şekilde isteğini belirtmesi bi yandan iyi olmuş. Tercih sizin, yapamam diyorsanız hiç uzatmayın derim

Adam cok net.
Istegi beklentisi tarzi size uygunsa devam edin. Yoksa bitirin.

Bu isin dogrusu yanlisi yok. Ben sevismedigim insanla sevgili olmam, ama ilk dakikadan gidip eski seks maceralarimi da konusmam. Hic birimizin tutumu dogru veya yanlis degil.

hadi 19 yaşında olsanız ne yapacağınızı bilemediniz, seviyo sandınız kapıldınız diycem ama 29 yaş bence neyin ne olduğunu idrak edebilmek için çok çok yeterli bi yaş.

Bir ilişkiden beklentileriniz ve istekleriniz uymuyor bunu ona da söyleyin herkes kendi yoluna baksın.

F*ckbuddy karakter kilidini senle açmak istiyor. Şimdi izin vermezsen zamanla kıvama getiririm gözüyle bakıyor ben uyarayım.

Bence adam hiç karmaşık değil ya aksine dümdüz ne istediğini söylüyor işte

Aslında karışık falan değil istek ve beklentiler uymuyor. Bu da gayet doğal yani herkesle uymak zorunda değiliz. Sevgili ile cinsellik yaşamak çok normal ama böyle yaklaşan birine sümüğümü bile layık görmem değil cinsellik afedersiniz b.kum bile ondan daha kaliteli ve üstündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…