Karmen6x'in Diyet Günlüğü

karmen6x

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
363
1
118
44
İçel Mersin
birçok günlüğü hatim ettikten sonra anladım ki,günlük tutmak gerçekten işe yarıyor...yediklerimizi yazacak olduğumuzu bilmek bile abur cubur yememizin önüne geçiyor,spor yaptım yazabilmenin hevesi spor yaptırıyor,evet ben bu siteye yazmaya başlayınca kilo vermem kolaylaştı,denetleniyorum gibi hissettim...taa ki ;uzaklaştım siteden, kilo almaya başladım..tekrar zayıflayacağım diye başladığım diyetler 1 günü geçmedi,şimdi bende yazacağım,yediklerimi yaptıklarımı ve inanıyorum ki,kilo vermeye de başlayacağım...önerilerinize, arkadaşlıklarınıza,paylaşımlarınıza açığım,azıcık dişimizi sıkalım ve kilolarımızdan kurtulalım..
boy:164
kilo:64.1
ilk hedef:59

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.
nasıl verdin 14 kg yu?

hoşbulduk :)) o kadar şey denedim ki, ilk önceleri diyetisyenin verdiği listeye uydum,ne kadar devam ettim hatırlamıyorum,ama akşamları hafif geçirerek verdim,diyebilirim.aldım verdim uzun bir süreç sonrası bu kiloya indim 62'yi bile gördüm ama abur cubur, hareketsizlik ve sonuç 64.1.

sabah güzel bir kahvaltı (3 küçük poğaça ve 1 rafadan yumurta) yaptım. ara 1 elma, 16:00 gibi 1 tbk yoğurtlu makarna,ara 1 fincan türk kahvesi,akşam 1 lt su ve 1 portakal.spor yapmadım bugün 1 gün yapıp 1 gün yapmamayı düşünüyorum...çok yıpratıcı olmayacak kilo verme sürecim,gün içinde abartmadan istediklerimi yemeyi düşünüyorum.(abur-cubur hariç) akşamları hafif şeyler yiyeceğim.

sabah 2 küçük poğaça,ara 1 türk kahvesi, öğle,fırında kabak,yoğurt, akşam çorba,yeşil mercimekli bulgur pilavı...1 lt su şimdilik :))

Son düzenleme:
merak etme biz denetleriz seni :)
dediğin gibi buraya yazmaya utandığımdan çoğu zaman engelliyorum kendimi yeme konusunda.
çok faydalı çok..
hem yanlış yaptığımızda da kırıcı olmayan bir diller uyarıyoruz birbirimizi...

süper olur valla...inanır mısınız,bugün çikolataya bile hayır dedim...

sayfamı çok ihmal ettim ama o kadar yoğundum ki,bir türlü oturamadım internet başına...neler yediğime gelince bu aralar doğru düzgün hiçbirşey yemedim,yani aç gezdim desem yeridir,çünkü yemeğe bile zaman ayıramadım...ama gel gör ki her sabah tartılan ben, -200,+300,-100 gr şeklinde farklı sonuçlar aldım,bakalım pazara kaç çıkacağım,malum öncesi yılbaşı...misafirlerim var,ödül günüm mü olsa...

son pişmanlık neye yarar....kızlar dün akşam 6'da başladım,saat 2'ye kadar aralıksız yedim içtim hiç abartmıyorum..tabi arkasından pişmanlık...haftayı kiloyla kapattım,süper yaa (

sabah ;1 tane kepek sandviç ekmeği arası peynir, domates,

ara; 1 light hazır kahve,2 yulaflı bisküvi

öğle; 1 tane kepek sandviç ekmek arası peynir,domates,yarım ayva

akşam ; 1.5 tabak çorba

şimdiye kadar 1 lt su...

arkadaşlar çok yalnız kaldım yarım litre su daha içtim.sporumu biraz geç yapacağım,diyetisyen akşam dokuzu tavsiye etmişti.

evde bir sürü abur cubur var aklımdan çıkmıyor bugün yesem de yarın mı başlasam.çıldıracağım çıldıracağım.imdattttttttttttttttttttttttttttt

merhaba günlüğüm senden kaçtım ama kilolardan kaçılmıyor.neyse sil baştan başlayayım dedim......
sabah itibariyle kilom : 63.3
Ayça Kaya'nın verdiği listeyi uyguluyorum.çok güzel gidiyor..bu aralar daha sık görüşeceğiz seninle..
yine hedef : 59 (şimdilik)
bana katılmak isteyen herkesi beklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…