Karmen6x'in Diyet Günlüğü

merhaba canım karmenx gibi boylarımız aynı 163 benim,güzel kilo vermişsin maşallah darısı başımıza,canım bizdeki sorun kilo azaldıkça vermesi azcık zor luoyr,çünkü vücüt yağlarını kötü günlere sakladığı için inat ediyor,ama biz onun bu inadını kırıcaz.ben ayça kaya diyeti yapıyorum inadını kırdım,geçen mart ayında yaptım taaa 62 kadar düştüm,ama kış sonu hormon ilacı kullandım sonuç kilo alımı,ilaç iştah mekanizmasını yok ediyor,beyne doyma sinyalı gitmiyor,bu sebeble hep aç hissediyorsun,devamlı yemek yeme isteği var,1 ay ne çektim sen bana sor.işte böyle hemen kolları sıvadım,ben öyle kiloya gelemem zayıf olucam,kışın kızımla aynı giyiyoruz 38 beden etek giyip gezmelerde salındım miss gibi,1 beden artmışım hemen verip tığ gibi olurum inşallah,sana gelince boyuna göre 60 olsan bile güzel olur,ama 57 diyorsan o daha mis olur,aramızda 1 yaş var ben 37.bakarsın ben senden gaz alır 60 olurum belki,sen bizi bırakma birbirimizi destekliyelim çok güzel olurr,haa diyetinde çok güzel,dukan diyetini hiç araştırmadım bilgim yok,sen yapabiliyorsan neden olmasın,bide sende yağlar nerde toplanıyor,yani hingi meyvesin,ben armutum dabelim aşırı ince,basenlerim var,oraları eritmeye çalışıyorum,kızımın sınavları bitsin mayıs da,nette jilyan abla var kızımla 30 gün onu yapıcaz,müthiş santimler gidiyormuş,bir bak hoşuna giderse sende yaparsın canımm...

Merhaba:)ben de aranıza katılmak isterim...
Aynı boy ve kilolarda sayılırız
boy:163 cm
kilo:63.6
2 ayda 56-57 kiloya düşmek istiyorum mümkün mü:/

hoşgeldin.tabiki mümkün 6-7 kilo da neymiş,sen yeterki iste pes etmek yok...el ele kurtulacağız hain yağlardan

Son düzenleme:
Bugün başladım ve başlamanın heyecanıyla yazmak istiyorum:)
SABAH 07.00 1 kase light sütle special-k
09.00-10.00 1 tane kuru incir 2 kuru kayısı
13.00 6-7 kaşık makarna
1 kase cacık
1 adet tavuk göğsü
3-4 kaşık patates püresi
17.00 1 kase yoğurt ve 1 tatlı kaşığı kahveyle karıştırdım
21.00 1 şişe maden suyu

spor olarak yarım saat selülit giderin egzersizler:)))

olmuş mu yapabilmiş miyim?motive etmenize ihtiyacım var çünkü ben çok kere diyete başlamışş ve hiç sonuçlamamış bir insanım inşallah sizlerin de desteğiyle bu sefer olacak diyorum...görüşmek üzerrrreee

kahvaltı da;
marul ve maydanoz
2 dilim ezine peyniri
5 dilim sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday
çeri domates
1 bardak şekersiz çay

Biraz fazla olmuş olabilir ama çalışan bir bayanım her zaman güzel kahvaltıya vaktim olmuyo bu hafta cumartesi kahvaltılarımın yarısını yaptım diyebilirim:)

hoşgeldin inşallah devam edersin de bizde sana destek oluruz,malum bu yolculuk biraz sıkıntılı,ben 1 haftadır ayça kaya diyeti yapıyorum,
bugün son günüm.yarın.tartılıcam,erken regli oldum ve şişlik başladı,tartıda doğru rakam çıkmaz,artık sonraki hafta doğru rakam çıkıcak.ben bu diyete şimdilik ara vericem 1 hafta normalin altında yine dikkat ederek,hergün 1 saat yürüyerek devam edicem.sana gelince makarna harici gayet güzel,diyette,makarna pilav,patates,mısır,bezelye,hamurişi,tatlı,aburcubur tüketmiyoruz,ki tartı günü,emeğimizin karşılığını alalım,sen yorum yap deyince söyledim,ben hergün menülerimi bu topikte yazıyorum,bak istersen sana fikir olur,kolay gelsin canım........

evet ben geldim,adet sancım vardı,girip menümü yazamadım şimdi dünü yazayım altınada bugünü yazarım
2 bardak ı su
kahvaltı
1 yumurta
2 d k ekmek kızarmış
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
1 d b peynir
ş.çay
ara
sütlü kahve
1yeşil elma
akşam
3 tane tavada balık
bol salata
kabak kavurma az suyla buharda pişmiş
ara
10 fındık
2 kupa yeşilçay
2.5 litre su
1 saat 30 dakika yürüyüş

evet şimdi gelelim bugüne
2 bardak su
kahvaltı
tavada
kaşarlı yumurta ben ucundan 3 çatal aldım.
1 d b peynir
1 d b ekmek
maydanoz
domates
ş,çay
ara
1 kırmızı elma
akşam
1 büyük tabak karalahana yemeği
1 tane kendi yağında pişmiş but dersini sıyırdım
1 kase yoğurt
maalesef yeşillik salata evde yoktu üzgünüm
ara 5 45.fındık az leblebi ş,çay
1 saat 20 dakika yürüyüş
su 1 litre gerisi içilecek
yeşilçay 2 bardak
evet yarın esneklik günüm normal yicem,ama yürüyüş yapıcam yine 1 saat inşallah
ertesi gün tekrar diyet ama biraz esnek olacak,bu hafta çok zor geçti............

Merhaba:)ben de aranıza katılmak isterim...
Aynı boy ve kilolarda sayılırız
boy:163 cm
kilo:63.6
2 ayda 56-57 kiloya düşmek istiyorum mümkün mü:/

Merhabalar:))
Öncelikle harkese başarılar ve azim diliyorum.ben ilk defa bu sefer hiç kaçamak yapmadım ama çok da hızlı kilo vermiyorum şuan.ilk başta süper gitmişti şimdi azaldı.ben elma tpiliyim diyebilirim.basen hiç yok.ama göbek,mide ve kollar okkalı:))aslında şimdi bakınca göbeğim bayaaa küçülmüş görünüyor ama daha çoook yolum var.eskisi gibi olmak istiyorum.hayal mi değil mi zaman gösterecek..dukan diyetini ilk kez deniyorum.yapımı çok zor değilmiş.meyve hiç yok. ama beni çok etkilemedi hatta hiç aramadım çünkü meyvesever değilim.benim problemim insülin direnciydi.karbonhidratı kesince acıkma ataklarım ve çıldırmalarım ortadan kalktı.karnımın acıktığını midem bulanmaya başlayınca anlıyorum.karbonhidratı booool tükettiğim dönemlerde midemdekileri öğütemeden tekrar yemek yeme isteği oluşuyordu.şimdi rahatım.tek problemim sigara içiyorum ve sigarayı sade içemiyorum.yanında bişiler içmek istiyorum.o yüzden kola bağımlısıydım.şimdi kolayı çıkardım hayatımdan .çay da sevmiyorum işin kötüsü.tarçınlı su,yeşil çay falan idare ediyorum.selilüt masajının faydasını gören bir bayanla tanıştım.gözümün önünde ölçüm yaptılar 4 günde 7,5 cm incelmişti.kendisi bile inanamadı.göbeğim tamamen yok oldu falan dedi.zararı yok diye ısrar ediyorlar ama ben çin ürünlerine güvenemiyorum.üstelik içinde ne olduğunuda anlatamıyorlar.kırmızı küçük pullar yapıştırıyorlar vücudun acupunktur uygulanan noktalarına sonrada değişik bir bandajla sarıyorlar.o noktolar ve bandajlaın altı önce kaşınmaya sonra yanmaya başlıyor.50 dk durmam gerekiyordu ama ben tırstım 20 dk da çıkarttırdım.masaja devam ettiler.bu işlemin bir hafta sürmesi gerekiyormuş.bir haftada 10 cm incelmeyi garanti ediyorlar ama ben güvenemiyorum.geçen haftalarda göbeğime acupunktur uygulatmıştım.sanki o da biraz etkili oldu gibi.gelişmelerin hepsini yazacağım ayrıntılı olarak sizlere..birbirimize yoldaş olmalıyız.sevgiler..
Bu arada düknü menümü yazayım sizlere
Kahvaltı
Bir tane haşlanmış yumurta yanında 2 dilim light peynir
Öğlen bir kase yoğurda 1,5 kaşık yulaf kepeği karıştırdım yanında 4tane yulaf kepeği eklenmiş köfte yedim
Akşam yemeğinde dışardaydık tavuk göğüs ızgara söyledim ama bana torpil yapıp yarım tavuk getirmişlerdi üstelik mantar sosluydu.soslarını ayıklayıp derisiz olarak sadece tavuğu yedim yannda diet cola içtim.boool buzlu.evde de light sütten yapılmış türk kahvesi,tarçınlı su ve normal su içtim.yatmadan önce light süt içtim bir bardak)
Herkese kolaylıklar dliyorum.birbirimize destek olalım ve gelişmeleri ayrıntılı yazalım.61.300 olmuşum bu arada.halen 50li rakamları görememek endişelendiriyor beni.inşallah yakında görebilirim

merhaba ben her şeyi yiyorum ama tabi ölçülü olarak!
biraz verdim cumadan beri bugün yediklerim
KAHVALTI:
Special-k ve light süt

ARA:1 barda şekersiz çay

ÖĞLE:
orman kebabı 6-7 kaşık
bulgur pialvı 4 kaşık
cacıK
salata

ARA
2 bardak çay

AKŞAM
süt ve 1 elma ymek istiyorum

ben çok cıvıttım o yüzden de sayfaya giremedim.Bağırsaklarım kaç gündür çalışmıyor.ben de ne duysam yedim çalışsın diye diyet falan kalmadı.sonuçta alamadım.yarın tekrar başlayacağım.bakalım ne olacak,karnım çok şiş bu görüntü de motivasyonumu bozuyor..

Umarım iyileşmişsindir...
Evet diyete harfiyen uymasam da dikkat ediyorum,1 hafta oldu 2 kilo verdim.
Daha çok göbeğimden verdim sanırım çünkü bişi kalmadı dümdüz ama ben basenlerimden vermek istiyorum:/
Bakalım iki hafta daha uygulayacağım inş bir beden küçülürüm

ılık su ile güne merhaba dedim.sonrasında 2 dilim çavdar ekmek arası peynir,nane.
ara ; 1 bardak kahveli süt ve 1 dilim ananas
1 lt su...

görüşmeyeli neler mi yaptım????????????
1 lahmacun daha mideye indirdim,1 tane ananas,1 limonlu soda, 1.5 lt su ve şimdi de yeşilçay...sanırım su ve yeşilçay hakkım var sadece...olsun be ben böyle de mutluyummmmmmmmmmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…