Merhaba...size biraz kendimden bahsedeyim.38 yaşında biri 6,5 biri 1,5 yaşında iki kız annesiyim.doğumdan sonra aslında kilo vermiştim ama çzellikle bu kış hepsini geri aldım diyebilirim.yaklaşık 10 gündür kendi çapımda diyet yapıyorum.2,5 kilo vermişim.bugun dukan diyetine başladım.ilk kez deniyorum.tam anlamıyla uyguladığımı söyleyemem ama dikkatli davranıyorum bu sefer:))
Boy:1.63
Kilo:62,5(şimdi tartıldım)
Hedefim verebildiğim kadar vermek.evlendiğim kilo olan 52 yi görmek isterim ama 57 ye de razıyım.
Bugün yediklerim
Sabah 10.30 kahvaltı.2 adet haşlanmş irice yumurta ve bir dilim tavuk jambon
Öğlen dışarda olduğum için geçiştirdim.sadece tofu yedim.protein deposu diye yedim ama bitkisel proteinmiş(az yedim ama:))
Akşam 3 dilim tavuk gögüs yağsız tavada kendi suyuyla pişirdim
Arada bir soda içtim ve 2 bardak tarçınlı su(çubuk tarçınla kaynatılmış bol sulu bir su)ve az önce yağlı sütle yapılmış az şekerli türk kahvesi içtim
Hepsi bu..bol bol yürüdüm ve ekstra olarak bugun çinlilerin uydurduğu yağ eritici masaja başladım.karnımın acıdığına değer mi bilmem.sonuçları yazarım..
Durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz bilmek isterim.sizce umut varmı???
Merhaba:)ben de aranıza katılmak isterim...
Aynı boy ve kilolarda sayılırız
boy:163 cm
kilo:63.6
2 ayda 56-57 kiloya düşmek istiyorum mümkün mü:/
hoşgeldin inşallah devam edersin de bizde sana destek oluruz,malum bu yolculuk biraz sıkıntılı,ben 1 haftadır ayça kaya diyeti yapıyorum,Bugün başladım ve başlamanın heyecanıyla yazmak istiyorum:)
SABAH 07.00 1 kase light sütle special-k
09.00-10.00 1 tane kuru incir 2 kuru kayısı
13.00 6-7 kaşık makarna
1 kase cacık
1 adet tavuk göğsü
3-4 kaşık patates püresi
17.00 1 kase yoğurt ve 1 tatlı kaşığı kahveyle karıştırdım
21.00 1 şişe maden suyu
spor olarak yarım saat selülit giderin egzersizler:)))
olmuş mu yapabilmiş miyim?motive etmenize ihtiyacım var çünkü ben çok kere diyete başlamışş ve hiç sonuçlamamış bir insanım inşallah sizlerin de desteğiyle bu sefer olacak diyorum...görüşmek üzerrrreee
Merhaba:)ben de aranıza katılmak isterim...
Aynı boy ve kilolarda sayılırız
boy:163 cm
kilo:63.6
2 ayda 56-57 kiloya düşmek istiyorum mümkün mü:/
merhaba canım karmenx gibi boylarımız aynı 163 benim,güzel kilo vermişsin maşallah darısı başımıza,canım bizdeki sorun kilo azaldıkça vermesi azcık zor luoyr,çünkü vücüt yağlarını kötü günlere sakladığı için inat ediyor,ama biz onun bu inadını kırıcaz.ben ayça kaya diyeti yapıyorum inadını kırdım,geçen mart ayında yaptım taaa 62 kadar düştüm,ama kış sonu hormon ilacı kullandım sonuç kilo alımı,ilaç iştah mekanizmasını yok ediyor,beyne doyma sinyalı gitmiyor,bu sebeble hep aç hissediyorsun,devamlı yemek yeme isteği var,1 ay ne çektim sen bana sor.işte böyle hemen kolları sıvadım,ben öyle kiloya gelemem zayıf olucam,kışın kızımla aynı giyiyoruz 38 beden etek giyip gezmelerde salındım miss gibi,1 beden artmışım hemen verip tığ gibi olurum inşallah,sana gelince boyuna göre 60 olsan bile güzel olur,ama 57 diyorsan o daha mis olur,aramızda 1 yaş var ben 37.bakarsın ben senden gaz alır 60 olurum belki,sen bizi bırakma birbirimizi destekliyelim çok güzel olurr,haa diyetinde çok güzel,dukan diyetini hiç araştırmadım bilgim yok,sen yapabiliyorsan neden olmasın,bide sende yağlar nerde toplanıyor,yani hingi meyvesin,ben armutum dabelim aşırı ince,basenlerim var,oraları eritmeye çalışıyorum,kızımın sınavları bitsin mayıs da,nette jilyan abla var kızımla 30 gün onu yapıcaz,müthiş santimler gidiyormuş,bir bak hoşuna giderse sende yaparsın canımm...
ben çok cıvıttım o yüzden de sayfaya giremedim.Bağırsaklarım kaç gündür çalışmıyor.ben de ne duysam yedim çalışsın diye diyet falan kalmadı.sonuçta alamadım.yarın tekrar başlayacağım.bakalım ne olacak,karnım çok şiş bu görüntü de motivasyonumu bozuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?