Karmen6x'in Diyet Günlüğü

sabah itibariyle 62.8 çıktım.inanamıyorum hala.tek korkum giden rakamların sudan olması.umarım öyle değildir.yola devam...

sana yoldaşlık etmeye geldim.benim boyum 163 kilom 67.8 şimdilik.aslında kışları 1 yada 1.5 kşlo alırdım sadece ama bu geçen ay adet düzenleyici hormon ilacı kullandım sonuç hüsran,epeydir tartımın pili yoktu,olmayınca kilomu ölçemedim.pazar günü tartıldım gözlerime inanamadım,butün kış sonu tartıya çıkınca 65.4 gören ben 68 kadar gelmişim,hemen kolları sıvadım,bende ayça kayanın diyetini yapıyorum,akşam 6 sonra bir şey yok.günlük 3 dilim ekmek akşam yok işte böyle dilersen yola beraber devam edelim biribirimizi yoklayıp motive edelim,ben akşam gün boyu neler yedim ve sporumu yazarım.

hoşgeldin.. aynı diyeti yapıyor olmakta bizim için büyük avantaj, birbirimizin takipçisi olalım , daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim :))

tünaydın nasılsın bakalım...
ben dün biraz keyifsizdim girip de yazamadım,ama dünkü menümü yazabilirim
sabah kalkınca 2 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek kızarmış
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
şekersiz çay
bir d beyaz peynir
ara 10 fındık 1 avuç leblebi 6 tane günkurusu
ben 2 öğün yiyorum .2 ara yapıyorum
saat 4 gibi 10 çilek küçüktü
akşam yemeği 5.30
1 kepçe mercimek
1tabak az yağlı patlıcan yemeği buğulama gibi
1 salatalıktan yapılmış cacıklı ayran ben uydurdum
bi parça suyunda çekilmiş tavuk
evet bütün menüm bu hesapladım 1100 kl ediyor
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
gülüm kilom hakkında çelişkiye düştüm,aynada bakıyorum sadece 2 kilo almış gibiyim,birde 40 beden etek oluyor,inşallah 68 yokum öyle hissediyorum bakalım.pazar günü tartı günüm o zaman anlaşılır,ama reglim yakın oluyor o zamanda şişkinlık olacak doğru bir rakam görürmüyüm bilmiyorum.neyse başını şişirdim,akşam girer menümü yazarım.

canım sıkıldı benimde...sabah +100 gr gördüm tartıda sonra da sapıttım kahvaltıda.şimdi de kahveli süt içtim.saat 4 gibi yulaflı yoğurt meyve akşamda bir kase çorba...ile günü bitireceğim.su ve egzersiz tabiki de.umarım yarın sabah + ile karşılaşmam.her sabah tartılanlardanım bende...

canım ben her konuda olduğu gibi bu konuda da iradeliyim,diyet boyunca 15 gün bile tartlımam eğer regliysem beklerim şişlik insin doğru rakam göreyim diye,evet haklısın,aynada bakıyorum biraz popo ve göbek var.geçen haftalarda eşime diyorum,bu haplardan kilo aldım çok iştah yapıyor diye,o bile bana alışmış artık sen kilo almazsın,alsan bile sporla gene aynı olursun diyor,pazartesi misafirim vardı,komşuma bugün galiba yürüyemem dedim,oda hiç kilo almış gibi değilsin neden yürüyorsun dedi,ben artık etrafımda kimseye diyet yapıyorum yok kilo aldım demiyorum,çok laf sorun oluyor,valla uğraşamıyorum artık bıktım,senin neren killolu inceciksin bide bize bak deyip duruyorlar,ben diyorum tamam kilom yok ama yaş gidiyor,bunun menopozu var,yaşlılığı var,kalbime bedenime yatırım yapıyorumdiyorum.birde sıkılaşmak için yürüyorum diyorum ohhh konu kapanıyor,ben kilomu ne kadar aşağı çekersem o kadar iyi diyorum,böyle incecik zayıf olmak çok hoşuma gidiyor.başak burcuyum ya mükemmelliyetçilik yapımda var,ayy ne çok yazdım yine dimi,neyse gelelim sana her gün tartılırsan moralin bozulur,motive olmazsın canım sen bilirsin yine planların güzel,ben 4 gibi yürüyüşe çıkıcam,akşam yazarım menümü

bana da çok iyisin ne gerek var diyenler oluyor ama önemli olan benim kendimi beğenmem.ben kendimi kilolu buluyorum ve zayıflamak istiyorum.aynaya baktığımda kendime hoş görünene kadar yola devam edeceğim , şimdilik hedefim 59..mayıs 14 doğum günüm o güne kadar 59 olursam koca bir dilim yaş pasta yiyeceğim

hoşgeldin canım,tabiki sende katılılabilirsin,neler yapıyorsun anlat kendinden bahset canım,biz burada birbirimize destek olmak için beraberiz ,

evet yine ben şimdi menümü yazayım
sabah
2 dilim k ekmek kızarmış
1 yumurta
1 d b peynir
ş. çay
1 yeşil zeytin
ara
10 fındık
6 küçük günkurusu
1 avuç leblebi
saat 3 gibi
10 çilek orta boy
akşam
5.30
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak buharda pişmiş taze fasülye
1 kase yoğurt salatalıklı
bol yeşiilk
2 litre su yarım daha içicem
1 saat 20 dakika yürüyüş
evet canım ben yazdım sizlerden de bekliyorum menü hadi bakalım

ben yediklerimi bugünlük yazmayayım canlar.malum sabah saçmalamıştım ama diğer yediklerime dikkat ettim.50 dakika yürüyüş yaptım.2 lt su içtim yarım lt daha içeceğim bi de yeşilçay olmazsa olmaz de mi :))

Merhaba...size biraz kendimden bahsedeyim.38 yaşında biri 6,5 biri 1,5 yaşında iki kız annesiyim.doğumdan sonra aslında kilo vermiştim ama çzellikle bu kış hepsini geri aldım diyebilirim.yaklaşık 10 gündür kendi çapımda diyet yapıyorum.2,5 kilo vermişim.bugun dukan diyetine başladım.ilk kez deniyorum.tam anlamıyla uyguladığımı söyleyemem ama dikkatli davranıyorum bu sefer:))
Boy:1.63
Kilo:62,5(şimdi tartıldım)
Hedefim verebildiğim kadar vermek.evlendiğim kilo olan 52 yi görmek isterim ama 57 ye de razıyım.
Bugün yediklerim
Sabah 10.30 kahvaltı.2 adet haşlanmş irice yumurta ve bir dilim tavuk jambon
Öğlen dışarda olduğum için geçiştirdim.sadece tofu yedim.protein deposu diye yedim ama bitkisel proteinmiş(az yedim ama:))
Akşam 3 dilim tavuk gögüs yağsız tavada kendi suyuyla pişirdim
Arada bir soda içtim ve 2 bardak tarçınlı su(çubuk tarçınla kaynatılmış bol sulu bir su)ve az önce yağlı sütle yapılmış az şekerli türk kahvesi içtim
Hepsi bu..bol bol yürüdüm ve ekstra olarak bugun çinlilerin uydurduğu yağ eritici masaja başladım.karnımın acıdığına değer mi bilmem.sonuçları yazarım..
Durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz bilmek isterim.sizce umut varmı???

boy ve kilolarımız birbirimize çok yakın ne güzel.biraz dikkat etmek ve egzersiz kurtarır bizi bence. 50li rakamlara düşersin rahatlıkla...sadece vazgeçme..

ben de yediklerimi yazayım.
sabah ; 2 dilim ekmek(çavdar) arası peynir,3 zeytin,maydanoz,nane ve yeşilçay..
ara ;1 çay bardağı süt içine kahve.
öğle ; 1 dilim ekmek ,salata ,ayran ,tavuk göğsü(haşlanmış)
ara ; yoğurt ,yulaf kepeği,3 erik
akşam ; çorba , yoğurt , kivi
2,5 lt su , 1 bardak daha yeşil çay ,50 dakika yürüyüş ,150 ip atlama...
bugün midem çok bulandı...akşamı zor ettim...

Son düzenleme:
kızlar ben geldim anca fırsat oldu,hemen menümü yazayım
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim k ekmek kızarmış
1 yumurta
1 d b peynir
1 y zeytin
ş.çay
ara
1 avuç leblebi 1o fındık 6 gün kurusu
akşam 5.30
1 tabak kabak yemeği bol baharatlı
1 kase cacık
5 küçük köfte
bol yeşillik
2 litre su yarım daha içicem
1 saat 30 dakika yürüyüş
hepiciği bu bugün 5. günüm pazara 2 gün kaldı bugün aynada kendimi inceledim,ayy çok mutlu oldum,bide tartıda güzel rakam görürsem ,işte emeklerimin karşılığı dicemmm oleyyyy

Merhaba:)ben de aranıza katılmak isterim...
Aynı boy ve kilolarda sayılırız
boy:163 cm
kilo:63.6
2 ayda 56-57 kiloya düşmek istiyorum mümkün mü:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…