Karmik ilişki

Karma denilen şeyle alakalı biseymi?
Yani etme bulma dünyası olayımı oluyor bu?
Yani zamanında biseymi ektinizde onu biçiyorsunuz?
Oyleyse yaptığını çek kardeşim yani ne diyelimki...
 
Pööööfff
 
Konuyu anlayayım diye yorumları okudum, ben de devreler yandı. Eşim eski hayatlarda annem olabilirmiş, atalarım yüzünden uykuda düşüyorum. Sonuç: Karmik bana yaramadı
 
ya bn de böyle bi şey yaşamış olabilirim.
sanki yüzünü tanıyor olduğum biriydi. yüz hatlarını onu görmeden bildiğime eminim. çok çalkantılıydı genel olarakta öyleymiş zaten. ama nedense hep onun aradığım kişi olduğuna inanmaya devam ettim tüm olumsuzluklara rağmen. evet bu salaklık
benim hep terk edilme korkum vardı. babamı küçük yaşta kaybettiğim. hep annemin beni bırakıp gittiğini gördüğüm rüyalarım vardı küçüklüğümden beri.
belki buna benzer belki hissettiğimden bilmiyorum ama eski arkadaşım beni aniden terk etmeden iki gün önce bir rüya gördüm. elimde minik bi bebek vardı. arkadaşımın arabasından inmişim tam binecekken arabada yer yok dedi sinirli bi sekilde bastı gitti. bebekle kalakaldım. iki gün sonra da ne olduğunu anlamadan terk edildim. telefonumu bile engellemiş bilmiyodum sebep ne.
neyse o da sonradan geri döndü ama ben istemedim falan hala kopabilmiş değiliz. hala rüyalarımda abv. ya hamileyken terk edilmiş bebeğimin doğmasını bekliyodum geçen gün. dün de başkasıylaydı.
nasıl kurtulurum bilmiyorum. keşke hafızamdan onu silebilsem.
 
Konuyu anlayayım diye yorumları okudum, ben de devreler yandı. Eşim eski hayatlarda annem olabilirmiş, atalarım yüzünden uykuda düşüyorum. Sonuç: Karmik bana yaramadı
Yok öyle degıl kendi hatalarımızı birbimizde yok etmek gibi.
 
Aynen olay bu , boyle sebepsız bitişler , sebepsız baslangıclar. Kopusların olmaması tam olarak bu, bende bunu yasadım..
 
Konuyu anlayayım diye yorumları okudum, ben de devreler yandı. Eşim eski hayatlarda annem olabilirmiş, atalarım yüzünden uykuda düşüyorum. Sonuç: Karmik bana yaramadı
Annen olmuyor
Şöyle, diyelim ki annenle geçmiş yaşamda halledemediğin bir mesele var (karmada da olabilir aslında bu dünyada çocuklukta da olabilir) sen içten içe annene kırgınsın ama farkında değilsin. O kırgın çocuğa dokunan ve belki de anne şefkatini hissettiren birini çekiyorsun. Yani bunu kadın erkek olarak düşünmemek lazım, geçmiş yaşamı da karıştırmadan özetlersek şayet; senin bilinçaltında eksik kalan ya da duygusal anlamda çözemediğin kısmına (bam teline) dokunan kişiyi çekmenle alakalı.
 
Baya enteresan bir durum o gecmıs yasantıda ki olayı acaba nasıl cıkartılıyor, beynınıze kazınmıs olan?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…