karnimda ki bebegime kasıtlı kötülük

Demekki boyle dalga gecebildigine gore 9 haftalik hamileyim diye actigi konuda yalan!! Zira hamile bi kadin boyle bi konuda dalga gecmez korkar bebegimin basina ya bisey vetirse allah der yazik yazik cok yazik....
hamileliğinin doğru olup olmadığını bilemem tabi
ama konuda ciddi kopukluklar var

bi yasıma daha gırdım
bebek kendılıgınden KAYBOLMAZ
zekamızı nıye bukadar kucuk goruyorsun
bıde uzuldum senın ıcın gece kabus gordum allah bıldıgı gıbı yapsın

Konunun UYDURMA olduğunu hemen anladım bu kadar ağır bir ilacı emin olun sütün tadına bakar bakmaz anlar insan. Yani ne gereksiz saçma bir yalan bu kadar insan senin için korkmuş seni insan (!) yerine koymuş. Yazıklar olsun saçını başını yolmak var senin ama neyseeee

Ya arkadaslar kimse duymadi mi ikiz gebeliklerde ilerleyen haftalarda ikizlerden birinin kücülüp kaybolmasini ve ben kimseye kendimi inandirmak icin yazmadim dalga gecmek icin o kadar cok konu varken neden boyle biseyle dalga geceyim buradan beni gercek hayatta tanidigim arkadas oldugum insanlar var ben kafam o anda durdugu ve ne yapmam gerektigini bilemedigim icin paylastim inanmayan inanmasin kimse bana inanmak zorunda degil gercekten bnm adima uzulen arkadaslarda var ve su an ki durumum kanimda cok az rastlandi femaraya ve adli mudehale yapilmadi siz isterseniz mahkemeye verin davaci olun dediler bebege ve bana bi zarari olmadigi icin ilgilenilmiyo su an bizimle

Cumlelerinize dikkat edin bayan neden uydurma olsun benim neler yasadigimi bir ben birde rabbim bilir bilip bilmeden kendinizce yorum yapmayin.

Cumlelerinize dikkat edin bayan neden uydurma olsun benim neler yasadigimi bir ben birde rabbim bilir bilip bilmeden kendinizce yorum yapmayin.
emın ol senı cok ıyı anlıyorum
suan cok endıselıyım sabah portakal suyu ıctım onun asıtıyle bebegım kendılıgınden kaybolur dıye tırsıyorum
cok haklısın

konunuz kan donduran bir nitelikte.
içim ürperdi.
olmaz mı olabilir. artık dünyanın çivisi çıktı...
keşke doğru olmasa. biraz da o umularak yorum yapılıyor herhalde.

Neyse iyi yada kötü gecenin ni yarışı aklım sende utandım, zaten uyurken de huzursuzdum, iyi ol sen sorun yok doğru yada yalan günahı senin boynuna artik.

arastirma yapmissiniz boyle birsey cok dusuk ihtimallerle gerceklesmekte ancak 5. 6. haftada gorunen ikinci kese 7.haftada kaybolmaktadir oyle 11. haftaya kadar gelip aniden ay kaybolmus seklinde olmaz arastirmanizi daha saglam yapip saglam verilerle sallasaydiniz daha tutarli olabilirdi. su yaziyi okudugumda kanim dondu resmen sana ya da bebegine zarari olmasa dahi kasti zarar vermeye tesebbusten direk sikayetci olmali insan ne kadar yakin arkadasim olursa olsun ki bana boyle bisi yapan insan zaten arkadasim olamaz inandirici diil o yuzden hikayeniz kusura bakmayin

İlacın sana içirildiğini nasıl düşündünki.. İnsan boş paketi görünce arkadaşını arayıp en fazla. İlaç tableti boştu.Sen mi içtin acaba onlar ağır ilaçlardı diye sorar sanırım. Karşı tarafta hayır içmedim falan der hernalde .Direk yok ben içmedim sana içirdim diye itiraf etmez sarınım.Ama sen direkt suçlar gibi sorunca belki oda sinirle öyle söylemiş olabilir. Yaşadığınız doğru ise bile bir yanlış anlaşma olduğnu düşünmekteyim.

Valla insanlara kızmayın boşuna konunuz gerçekten inandırıcı gelmedi banada kopuk kopuk anlatmışsınız bir kere bu ilaç tan 4 tane alıp nasıl farketmezsiniz mutlaka değişik bir tat olmuştur sütünüzde ayrıca o kadın size neden süt veriyor kendi evinizde ve bu kadar nasıl sakin olabiliyorsunuz siz ve eşiniz ben ve eşim olsak bu durumda (allah korusun) bir saniye beklemezdik hastaneye gitmek için haa sonrada eşim çoktan basmış olurdu arkadaşının evini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…