- 7 Mart 2024
- 286
- 740
- 23
- 30
- Konu Sahibi pembefiyonklu1kiz
-
Valla millette öyle sasiriyordu kilo mu aldın deniyordu bı :)) yayvan bı karnım vardı sivri değildi ama sonra tabi büyüdü epeyYaa ikizlerde bile çıkmayabiliyorsa hiç kafama takmam artık bende 23 haftada 4 kg aldm şimdilik
Bana da aynı şey sürekli söylendi hiç durup düşünmedim kontrollere de 1.5-2 ayda bir gittimAydan aya kontrole gidiliyor tahmin edersiniz ki zaman zateb geçmek bilmiyor o sürede hergün bebeğin nasıl olduğunu nerden bilicez? Hareketlerini daha yeni yeni hissediyorum. Sizede aynı şey sürekli söylense sizde bir durur düşünürdünüz
Hatta ben suyum gelince acil doğuma gittim. Yatış için bilgilerimi verirken hasta nerde demişlerdiBana da aynı şey sürekli söylendi hiç durup düşünmedim kontrollere de 1.5-2 ayda bir gittimne güzel işte iç karnınız geniştir fazla kilo da almazsınız. Ben toplamda 6 kilo aldım hamilelik boyunca kızım da 3 kilo 200 Gr doğdu çok da sağlıklı bir bebekti şükür doğumdan sonra da hızlıca eski fit halime döndüm
7 aylığım benim dahi belli olmuyor kilolu değilim kısa değilim. Belli olsun olmasın ne olacak? Ayrıca 23 haftada gerçekten bende hiç göbek yoktu. 6.ay bitince çıkmaya başlıyor zatenMerhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
Karnım neredeyse hiç çıkmadı dar bir kıyafet bile giysem desem ki hamileyim yine farkedilmiyor
Sürekli ama sürekli aynı yorumları duymaktan çok yoruldum çok aktif insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğum bir işim var yani birini sustursan öteki söylüyor
Senin karnın niye büyümüyor?
Normal bir zaman olsa belki gülüp geçerim ama şuan hormonlardan mıdır nedir herşey beni kırıyor incitiyor. Herşeyden ziyade acaba bebeğim iyi mi gelişmiyor mu korkusu sarıyor
karnım hâlâ neden belli değil bende bilmiyorum zaten tüp bebek sürecimde kendiliğinden oldu ekstra hassasım ama bu sorularla boğuşmaktan çok bunaldım ne ima ediyorlar acaba? Ben mi anlayamıyorum?
İçimi dökmek istedim sadece
Insanlarin çenesi susmaz yorumlari susmaz aldiris etme sıkma o tatlı canını.. Göbüs ztn 5-6 aydan sonra iyice ortaya cikiyor daha erken merak etmeyin. Guzel gunler gecirinMerhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
Karnım neredeyse hiç çıkmadı dar bir kıyafet bile giysem desem ki hamileyim yine farkedilmiyor
Sürekli ama sürekli aynı yorumları duymaktan çok yoruldum çok aktif insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğum bir işim var yani birini sustursan öteki söylüyor
Normal bir zaman olsa belki gülüp geçerim ama şuan hormonlardan mıdır nedir herşey beni kırıyor incitiyor. Herşeyden ziyade acaba bebeğim iyi mi gelişmiyor mu korkusu sarıyor
karnım hâlâ neden belli değil bende bilmiyorum zaten tüp bebek sürecimde kendiliğinden oldu ekstra hassasım ama bu sorularla boğuşmaktan çok bunaldım ne ima ediyorlar acaba? Ben mi anlayamıyorum?
Sizin hastanede çalışmanızla benim olaylara tek noktadan bakmam ne alaka anlayamadımNe alaka yahu hastanede çalışıyorum sadece kendi servisimde on kisi var ve sürekli birçok bölümle etkileşim kurmak zorundayım sadece tek noktadan bakıyorsunuz olaylara
Offf kesinlikle. Yani asla kolay bir şey demiyorum ama bizim kadınlar hamileliği aşırı abartıyor. Duygusal değişimlerinden de, değişik triplerinden de gına geliyor bazen.Negatif bir söz değil bu, söyleyen de gayri ihtiyari söylüyordur. Ağır gelecek ne var? Tüm dünyada kadınlar hamile kalıyor ancak en cins anne adayları nedense Türkiye'de. Hamile kalırken aklı kiraya verme zorunluluğu mu var bu ülkede? İnanmakta zorlanıyorum şurada kafaya takılan şeye
Laf olsun diye diyorlar. Takacak birşey değil. Hatta biraz övgü olarak da diyen okuyor hiç karnın çıkmamış diye. Alınacak bı durum yok yaniMerhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?