- 25 Temmuz 2013
- 13.188
- 53.710
- 798
- Konu Sahibi pembefiyonklu1kiz
-
Benim miyomlarım da olduğu için karnım fazla büyüktü. 3 aylıkken 6 aylık gibiydi öyle diyeyim. Sonra 7. ayda plasenta previa sebebiyle ölümcül bir kanamayla acil doğum yaptım. Zor kurtulduk ikimiz de. Arayan bir akraba, o ayda gayet güzel bir kiloyla doğan bebeğimi besleyemediğimi belirtmek için zaten karnın da büyümemişti hiç, belliydi bebek gelişemiyor demişti. İnsanlar gerizekalı. Hiç aklımıza gelmeyecek yerlerden vurmaya çalışıyorlar. O sebeple sallayın gitsin. Kafanıza takmaya değmez.Merhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
Karnım neredeyse hiç çıkmadı dar bir kıyafet bile giysem desem ki hamileyim yine farkedilmiyor
Sürekli ama sürekli aynı yorumları duymaktan çok yoruldum çok aktif insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğum bir işim var yani birini sustursan öteki söylüyor
Senin karnın niye büyümüyor?
Normal bir zaman olsa belki gülüp geçerim ama şuan hormonlardan mıdır nedir herşey beni kırıyor incitiyor. Herşeyden ziyade acaba bebeğim iyi mi gelişmiyor mu korkusu sarıyor
karnım hâlâ neden belli değil bende bilmiyorum zaten tüp bebek sürecimde kendiliğinden oldu ekstra hassasım ama bu sorularla boğuşmaktan çok bunaldım ne ima ediyorlar acaba? Ben mi anlayamıyorum?
İçimi dökmek istedim sadece
Sağlıkla kavuşun inşallah. Benim karnım 8 den sonra çıktı.Otobuste bi amca yer vermedim diye kızmıştı hamile hamile kalkamadim ama o derece belli değildi hamileliğim. Alışveriş yaparken satıcı senden 2 kilo cocuk bile çıkmaz dedi hala aklımdan çıkmıyor mesela o söz o dönem daha hassas oluyor çünkü. 3 kilonun üstünde doğdu oğlum. Karnın büyüklüğüyle mi sağlıklı olduğu anlaşılıyor bu insanlara gel anlatMerhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
Karnım neredeyse hiç çıkmadı dar bir kıyafet bile giysem desem ki hamileyim yine farkedilmiyor
Sürekli ama sürekli aynı yorumları duymaktan çok yoruldum çok aktif insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğum bir işim var yani birini sustursan öteki söylüyor
Normal bir zaman olsa belki gülüp geçerim ama şuan hormonlardan mıdır nedir herşey beni kırıyor incitiyor. Herşeyden ziyade acaba bebeğim iyi mi gelişmiyor mu korkusu sarıyor
karnım hâlâ neden belli değil bende bilmiyorum zaten tüp bebek sürecimde kendiliğinden oldu ekstra hassasım ama bu sorularla boğuşmaktan çok bunaldım ne ima ediyorlar acaba? Ben mi anlayamıyorum?
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Sorun ne estetik kaygı ne birşey tecrübem yok bilmiyorum hamilelikle ilgili süreçleri. Herkes aynı şeyi söyleyince bebeğim için korkup endişeleniyorum bundan bahsetmek istedim ama takıntılı alıngan demişler yorumlarda. İşte kadın kadına bunu heryerde yapıyor demek ki konu açmam hataymış insanlar gerçekten tuhafBilgisiz bir anne adayı diyorum ben ona. Sürekli surekli sorulunca acaba mi demiş işte. Mesela ben gelip sormam çünkü ben biliyorum. Bilmeyenler için gayet mantıklı bir soru. Türkiye' de yaşamıyorum bilmiyorum.
Teşekkür ederim amin oğlunuzda sağlıkla büyüsün inşallah. Anlatmak istediğim oydu belki normal zamanda umrunda bile olmaz ama hassas dönemde çok kırıcı oluyor ama bunu diyenler normalmiş ben anormalim yorumlara bakılırsaSağlıkla kavuşun inşallah. Benim karnım 8 den sonra çıktı.Otobuste bi amca yer vermedim diye kızmıştı hamile hamile kalkamadim ama o derece belli değildi hamileliğim. Alışveriş yaparken satıcı senden 2 kilo cocuk bile çıkmaz dedi hala aklımdan çıkmıyor mesela o söz o dönem daha hassas oluyor çünkü. 3 kilonun üstünde doğdu oğlum. Karnın büyüklüğüyle mi sağlıklı olduğu anlaşılıyor bu insanlara gel anlat
Bebegin hayati tehlikesi yuzunden erken dogum yapmak zorunda kalan ve bebegi haftalarca kuvezde kalan arkadasima bir akrabasi neden normal dogum yapmadin da sezaryan oldun demis. Yemin ederim bazi insanlar cok gerizekali.Benim miyomlarım da olduğu için karnım fazla büyüktü. 3 aylıkken 6 aylık gibiydi öyle diyeyim. Sonra 7. ayda plasenta previa sebebiyle ölümcül bir kanamayla acil doğum yaptım. Zor kurtulduk ikimiz de. Arayan bir akraba, o ayda gayet güzel bir kiloyla doğan bebeğimi besleyemediğimi belirtmek için zaten karnın da büyümemişti hiç, belliydi bebek gelişemiyor demişti. İnsanlar gerizekalı. Hiç aklımıza gelmeyecek yerlerden vurmaya çalışıyorlar. O sebeple sallayın gitsin. Kafanıza takmaya değmez.
Doğumhanedeki ebeler bile karnınız ne kadar küçük dedi top gibiydi ve alt giyim dışında üst giyimlerimin hepsi oldu. Ben de zayıf mı kalıyor acaba diye takılıyordum konu bile açmıştım ama gayet 3500 doğdu üstelik ilk aydan baya kilo da alıp uzadı. Normal gelişim aralığındaysa takılmayın bana da hiç karnın yok dediklerinde fit mom diyordum. Hiç çatlamadım doğumdan sonra ilk hafta eski kiloma döndüm sadece +3 kilom kaldı göbeğim dümdüz. Bence avantajlarına odaklanın.Aydan aya kontrole gidiliyor tahmin edersiniz ki zaman zateb geçmek bilmiyor o sürede hergün bebeğin nasıl olduğunu nerden bilicez? Hareketlerini daha yeni yeni hissediyorum. Sizede aynı şey sürekli söylense sizde bir durur düşünürdünüz
Evet sezaryen olduğu için bebek küvezde sanıyorlar. Cahilliğin dibini sıyırıp bikbikbik konuşuyorlar.Bebegin hayati tehlikesi yuzunden erken dogum yapmak zorunda kalan ve bebegi haftalarca kuvezde kalan arkadasima bir akrabasi neden normal dogum yapmadin da sezaryan oldun demis. Yemin ederim bazi insanlar cok gerizekali.
Evet sezaryen olduğu için bebek küvezde sanıyorlar. Cahilliğin dibini sıyırıp bikbikbik konuşuyorlar.Bebegin hayati tehlikesi yuzunden erken dogum yapmak zorunda kalan ve bebegi haftalarca kuvezde kalan arkadasima bir akrabasi neden normal dogum yapmadin da sezaryan oldun demis. Yemin ederim bazi insanlar cok gerizekali.
Hassas olmanız normal, asla aglamayan ben hamile iken kendi kendime aralıksız 4 saat agladım, eşime kırılmıştım.Teşekkür ederim amin oğlunuzda sağlıkla büyüsün inşallah. Anlatmak istediğim oydu belki normal zamanda umrunda bile olmaz ama hassas dönemde çok kırıcı oluyor ama bunu diyenler normalmiş ben anormalim yorumlara bakılırsa
Benimde karnım küçüktü bi anda büyüyor merak etmeyin 7. aya girdim büyüdü.Merhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
8. Aydan sonra büyür .Merhaba kızlar ben 23 haftanın içinde biraz balık etli hamile kalmış biriyim (kilom 79) ama çok göbeği olan biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?