- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Bence şoyle yapn. Kendsne bunun yardm alncak bi ders olmdgini, en azndan anlatm kismnda disardan bi yardima gerek olmdgini soyleyin. Kaynak onerip soru cozmesini ve takildigi sorulara beraber bakablcgnzi soyleyin.Merhaba arkadaslar. 2 yıldır bu apartmanda oturuyorum. Karşı komsuyla hic gidip gelmedik ama kapıda denk geldik selamlastık bir kac kez. Ben üniversite 1. sınıfta psikolojiye giriş dersi gördüm. Bu arada rehber öğretmenim. Psikolojiye giriş dersi de genel olarak ezber bir ders. Yani sadece birinci sınıftın ilk yarısında gördük onun dısında alana yöneldik iste. Aranızda bilenler vardır belki. Neyse Karsı komsu ben annemle dısarı cıkarken kapıda yakaladı bizi. Kadın ve esi selam verdi. Sonra kadın sen su öğretmeniydin,Esim açıköğretim sınavına hazırlanıyor. Psikolojiye giriş dersinden sınav olacak.,Biraz yardımcı olur musun dedi. Tabi ben biraz sasırdım. Nasıl yani ,Ben sadece birinci sınıfta gördüm dedim. Kadın biliyorum dedi . Ben de Yani çoğu seyi unutmusumdur, elimden geldiğince yardımcı olurum diye demis bulundum Tamam o zaman pazar günü geliriz dediler. (bu arada üstünden 8 9 sene geçmis dersi gördüğümden beri). Açtım konulara baktım yani. Bu ders okunsa anlasılacak bir ders.Yani matematik olsa insan yardımcı olur da. Bu ders ile ilgili nasıl yardımcı olacağım anlayamadım. Bana sayısal dersler dısında diğer dersler konusunda yardım istenmesi saçma gelmistir hep. Hani test olsa, şıklar arasında kalsa yine yardımcı olurum da bu konuda nasıl yardımcı olacağım. Oturdum derse bakıyorum simdi insanları kıramadığım icinAdam gelse bir seyyler sorsa rezil olacağım, oturup çalışmam lazım resmen
![]()