Evladınız için susmasaydınız. Bir daha o kadını Ece almayın size tavsiyem. Ne kadar üzücü bu tavrı. Çocuğun yanında ettiği lafa bakın. Umarım atlatırsınız bu süreci.Kızlar biz memleketteydik yeni geldik geldiğimiz gün ben bakkala gitmistim biri kapıyı çalmış eşim acana kadar 3 yaşında ki oğlum açmış biri eline faturamizi vermiş oglum kapamis hemen kim olduğunu görememiş eşim ben geldim sanmış kimdi o falan deyince abla demiş oğlum ama hangi abla meçhul (kaybolması diye biz yokken karsidakiler alır genelde faturamzi) .. sonraki günlerde kapıya polis geldi. Karşı komsuyu sordular bunlar korona dışarı çıkmamaları gerekiyor izolasyon yazılı ama evde değiller ceza yazıyoruz deyip gittiler. Peşinden bizim üst komşu geldi polis niye gelmiş diye sordu bu arada bu komşu aidat topluyor önceki gün bendeydi aidatı almaya gelmişti çay falan içtik oturduk baya. Neyse dedim korona diyorlar evde yoklar diye ceza yazdılar şaşırdı dur ariyim bi dedi bizim oğlana faturayı sen mi verdin dedim yok dedi görmedik kimin verdiğini dedim karsidakidir sende yandin desene dedi bende dedim bogwzim yanmaya başladı psikolojikmen. Sonrakarşı komşu testin negatif olduğunu birinin sikayet ettigini polislerin o yuzden geldigini gidip cezayi iptal ettiklerini falan söyledi .. Bende rahatladim onu duyunca eşimle biyere gidecektik aşağı indim eşimin gelmesini bekliyordum üst komşunun kızı oglumun yanına geldi oynadılar falan sonra annesi camdan birşeyler söyledi beni görmüyor sadece çocukları görüyordu bende ne diyor diye dikkat etmedim sadece "onla oynama sen uzaga git" dedi kızda dedi "anne o bnm peşinden geliyo" Anladım ki oglumdan bahsediyor. Oğluma bağırdım gel hemen yanım oynama onlarla diye .. Sonra eşimle biyere gittik orda bi arkadas vardi onun kızıyla konusmak için oğlum izin istedi anne konuşayım mi diye. Içim cız etti resmen çocuğum kendisiyle konusturmadigini farketmiş... Yani beni görse konuşmazdı o şekilde o an dondm birsey de diyemedim geldin evimde çay ictin varsasana da geçti zaten neden çocuğa bunu telkin ediyorsun oğlum oynamak istiyor onu görünce koşup yanına gidiyor öyle bir sıkıntı olsa zaten bende evden çıkmam ...
İnan o an o pesimden geliyo deyince anladim olayi..Dondum kaldm oda iceri gitti. Bir işin falan olursa çocuğu bana bırak diyor bide sürekli.. Ona ben çocuğumun kılını bırakmam bnm olmadığım yerde nasıl davrandığını gördük ...Evladınız için susmasaydınız. Bir daha o kadını Ece almayın size tavsiyem. Ne kadar üzücü bu tavrı. Çocuğun yanında ettiği lafa bakın. Umarım atlatırsınız bu süreci.
Tabi ki pozitif karsi komsu, yoksa polisin ne isi var yaKarsı komsu pozıtıfse sisteme dusuyor konu sahıbı.
Yani oyle canı isteyen birine bu korona dedıgınde ha ok demezler. Sistemden kontrol edip oyle gelir ceza keserler.
Karsi komsunun negatif olduguna emın mısın?
Virüse yakalanmak istemeyen her ebeveyn çocuğuna onla oynama bunla oynama diyebilir..kimsenin başkasının çocuğunun psikolojisini düşüneceğini sanmıyorum
Yani bilemiyorum birisi 65 yas ustu hastahanede yatyormus. Baska hastalik dediler pandemi hastahanssinde değil suan. Hepimizinki negatif dediler. Karşı komşu market sahibi ve hepsi markette çalışıyorlar. Böyle birsey olsa evvela marketlerin kapattirirlardi.Karsı komsu pozıtıfse sisteme dusuyor konu sahıbı.
Yani oyle canı isteyen birine bu korona dedıgınde ha ok demezler. Sistemden kontrol edip oyle gelir ceza keserler.
Karsi komsunun negatif olduguna emın mısın?
Sen nasıl çocuğunu düşünüyorsan o da çocuğunu düşünüyor polis niye gelsin durduk yere doğru mu yanlış mı belli değil çocuğunu korumaya çalışıyor sadece ayrıca senin oğluna git denemiş kızım sen oynama demişİnan o an o pesimden geliyo deyince anladim olayi..Dondum kaldm oda iceri gitti. Bir işin falan olursa çocuğu bana bırak diyor bide sürekli.. Ona ben çocuğumun kılını bırakmam bnm olmadığım yerde nasıl davrandığını gördük ...
Cakmagimi eline alıp sigarasını yakan arkadasıma cakmak senin olsun verme bana kullanmam dedım, vıruslu muamelesı yapıyorsun dedıKesinlikle bakın kaç ay oldu kaaac ay diyorum kendi ailelerimizle tedbirli bı şekilde ve gerçekten izole olduğunu dikkat ettiklerini bildiğimiz bı kaç insanla daha yeni görüştük. Kaldı ki komsuymus oymuş buymus çocuğumu niye oynatayim ki nerden belli taşıyıcı olmadığı.
Suan marketteler mı yanı?Yani bilemiyorum birisi 65 yas ustu hastahanede yatyormus. Baska hastalik dediler pandemi hastahanssinde değil suan. Hepimizinki negatif dediler. Karşı komşu market sahibi ve hepsi markette çalışıyorlar. Böyle birsey olsa evvela marketlerin kapattirirlardi.
Kendi çocuğuna onunla oynama demiş
Sizinkine deseydi belki çirkin olurdu ama kendi çocuğuna oynama demiş zira korkuyor
Evet..Suan marketteler mı yanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?