Karşı komşumuz korona

komsularimda bildigim koronali kimse yok
kızımı dışarı cikarirken ben de tembih ediyorum çocuklarla oynamayalım arabamizi bisikletimizi sürelim diye.
kadin bence dogru olani yapiyor.
ha şu var o kadar tedbirli madem kimse kimseyi çaya davet etmesin kimsede bir eve girip cay icmesin su donem bir zahmet.
çaydan çorbadan geri kalmayip dışardaki cocuga cocukla oynama demek saçmalik şu durumda.
bilinen şupheli temas varken ikinizin de cocuklarinin dişarda olmasi ayri bir skandal

Karsı komsu pozıtıfse sisteme dusuyor konu sahıbı.
Yani oyle canı isteyen, birine bu korona dedıgınde ha ok gidip ceza keselım demezler. Sistemden kontrol edip oyle gelir ceza keserler.
Karsi komsunun negatif olduguna emın mısın?
İnsanlar dışlanacaklarını düşündükleri için sanki kötü bir şey yapmış ve alınlarına kara leke sürülmüş gibi gizliyorlar, yani bizim burada da bir çok kişi gizliyor. Yani komşu çok yüksek olasılıkla pozitiftir, polis boş yere gelip ceza kesmez.

İnsanlar dışlanacaklarını düşündükleri için sanki kötü bir şey yapmış ve alınlarına kara leke sürülmüş gibi gizliyorlar, yani bizim burada da bir çok kişi gizliyor. Yani komşu çok yüksek olasılıkla pozitiftir, polis boş yere gelip ceza kesmez.
koylulerimizde 1 sulale diyeyim komple korona pozitif cikti
bunlardan hic belirtisi olmayan biri gitti islettigi guzellik salonunu acti
bugun bir zahmet!!! ya evdeki sulalemdeki herkeste cikti bende nasil cikmadiki diyip gitmis test yaptirmis ve gizli tasiyici korona pozitif cikmis.
simdi bu kiz bendede olabilir cikabilir diyip 10 gun dukkanini acmasaydi herkes hoş karsilayacakti.
ama simdi alnina asil kara leke calindi
bile bile lades dedi ve kim bilir kimlerin hakkina girdi.
hastaliga kapilmak bir kara leke degil ama bu durum bir kara leke bence.
insanlar bunu idrak edemiyor
elin cocugunu oksuz yetim birakma veya bir anayi babayi evlatsiz birakma ihtimali koronali muamelesi gormekten daha agir degil mi ?
insanlar bunu düşünemeyecek kadar bencilmiş gerçekten.
bu korona cok seyler ogretti bence insanlara.

Kadın yanlış bir şey yapmamış, belki üslubu biraz sert olmuş olabilir.

Bende çocuklarla yürüyüşe gittiğimizde sürekli tembih ediyorum insanlarla mesafeli olun diye.

Bir çocukla konustuklarinda iki tarafı da uyarıyorum mesafeli konuşun diye.

Sürekli ağzımızda bu var zaten. Doğru olan bu. Böyle olmadığı zaman yayılıyor zaten.

Ne yalan söyleyim ben kadına hiç de hak vermedim. Madem koronadan bu denli korkuyor apartmanda da vaka çıkmışken çocuğunun dışarıda ebeveyinsiz ne işi var? 3 yaşında çocuktan korona bulaşıncaya kadar bu binanın dış kapı kolu var. merdiven demirleri var. Tamam hepsini geçtim illaki çocuğunu uyarmak istiyorsa onunda bir adabı var. Çocuğunu yanına çağırıp uyarabilirdi. Bahsi geçen çocukda duyuyorken "onunla oynama" demek bana göre çok kaba. Kendi çocuğunu korumak için başka bir çocuğun kalbini kırmanın doğru bir tarafı yok.

Karşı komşunuz koranali veya değil diyelim ama ne cesaret hâlâ birileriyle oturup çay kahve.icip çocuklarınızı oynatiyosunuz ki. Çok şaşıyorum gerçekten.
Şu yorumun aynısını yazmaya gelmiştim çok haklısınız.
Komşuluk ilişkilerine hiç sınırlama getirmeyip, hala komşu komşu çay kahve içip ondan sonra koronadan korkmak.... Ne diyim

Şu yorumun aynısını yazmaya gelmiştim çok haklısınız.
Komşuluk ilişkilerine hiç sınırlama getirmeyip, hala komşu komşu çay kahve içip ondan sonra koronadan korkmak.... Ne diyim

Öyle gerçekten ben anne babamı aylarca görmeyip sonrada açık havada bı kaç saat görüyorum insanlardaki ne cesareti bilemedim yani. Eski hayatlarından asla taviz vermediler resmen...

Sanirim su an Turkiye'de virus nasil yayiliyor'un kucuk bir aciklamasini okudum. Polis geliyor korona pozitif izolasyonu bozmuslar 'ceza yaziyoruz' diyor ona inanmiyorsunuz, karsi komsunuz evden biri hastanede yatiyor oldugu halde baska hastalik bizde yok korona biri sikayet etmis diyor ve ona inaniyorsunuz? Bu durumda size karsi komsunun sozlerinin polisten daha guvenilir gelmesinin sebebi ne? Sizce polis aldigi ihbarin onunu arkasini arastirmadan pat diye gelip ceza yazabilir mi? Besbelli koronalilar iste.

Ayrica esiniz nasil cocuk kapiyi acip gelenle etkilesime girmeden yerinden kalkamaz. Oyle bir durumda adrenalin seviyesi yukseldigi icin cocugu yakalayayim diye hemen kosar insan. Inanilmaz buyuk bir risk bu kapiya kimin ne amacla geldigini asla bilemezsiniz.

Back
X