- Konu Sahibi selinyildirim
-
ya aslında o nişantaşın da yaptırdığı bir bulsak süper olucak ama maalesef hala bir cevap bulamıyorum(
kızlarrr yok mu bilen duyan gören :))[
ya aslında o nişantaşın da yaptırdığı bir bulsak süper olucak ama maalesef hala bir cevap bulamıyorum(
kızlarrr yok mu bilen duyan gören :))
Kızlar dün akşam itibariyle kaş ekimi yaptırdım..Dr. ali mezdeği'nin ekibine..benim küçüklükten beri kaşlarım seyrekti son 3-4 yılda daha da kötü bir hal aldı..öncelikle şunu söyliyim benim gibi kaşsız değilseniz bu işe bence hiç girmeyin çünkü çok zor bi işlem..ben tam kaş ekimi yaptırdım baya bi kalın oldu (tabi eski haline göre) rahatça şekil verebilmek istedim artık...o yüzden yaptırmışken kalın yaptırdım..şu anda kaşlarımda minik minik kırmızılıklar var ve lokal anestesiden dolayı baya bi şiş durumda..15 gün sonra bu ektiği kaşlar dökülücekmiş ve 2 ay sonra esas kaşlar çıkmaya başlıycakmış..merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım..
bende düsünüyorum... ama Adana da bir doktor biliyorsaniz, ltf bilgi verin
kiprik ekımı yaptıran varmı? arkadaşlar
slm arkadasim, bende cok arastirdim bu konuda ama birebir yaptiranlarla irtibata girememistim maalesef. sonunda yaptirdim. henuz memnunmu kalicam pismanmi olicam emin diilim:) ikinci gunum bugun yaptirdiktan sonra kan pihtilasmasi belirdi ve hala duruyor. henuz gecmedi nezaman gecer emin diilim3uncu gunden sonra yikayabiliyormusuz ovalamadan ama pihtilasmalar nezaman gecer tam gorucez. goruntusu rahatsiz edici. sac koku kullanildi kas ekiminde. sekil olarak memnun kalacaimi dusunuyorum ama henuz birsey belli olmadigi icin kesin birsey soyleyemem. 300 kok icin 750 aliyorlar zaten 300 kokun asagisinda kok bile kullanilsa yine ayni ucretmis. uyusturmak icin kullanilan igne disinda agrim olmadi su ana kadar. sonra tekrar unutmazsam bilgilendiririm bu konuda. ben bilgilenemedim yeterince bari baskalarini bilgilendirelim:)
merhaba;
bende 2 gün önce dr atilla beye kaş ekimi yaptırdım.şuan pıhtılarla iyileşmeyi bekliyorum.yoğun bir ödemim var.bugün gözkapaklarım kapanacak kadar şişti diyebilirim.elimde ayna bende sürekli incekiyorum.nasıl bir süreç devam ediyor.önce sonra fotolarınızı mail atabilirmisiniz.
yada tel.verirseniz sizi ararım
merhaba;
bende 2 gün önce dr atilla beye kaş ekimi yaptırdım.şuan pıhtılarla iyileşmeyi bekliyorum.yoğun bir ödemim var.bugün gözkapaklarım kapanacak kadar şişti diyebilirim.elimde ayna bende sürekli incekiyorum.nasıl bir süreç devam ediyor.önce sonra fotolarınızı mail atabilirmisiniz.
yada tel.verirseniz sizi ararım
merhaba kaş ekiminden sonra baya bi zaman geçmiş. şimdi memnunmusun nasıl oldu kaşların? atilla beyi tavsiye edermisin birde kaça ektirdin cnm;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?