Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cok erken canim benim daha. Benimde yarin 5. Gun bende de hic bi belirti yok ama daha olmamasi normal die dusunuorum. Burdan bi arkadasim ogretti deniz die, iyi dusunucem iyi olcak sende oyle yap. Pozitif dusunce gucu :)

Canim ben sunu bilir sunu solerim test yapana kdr gorulem butun belirtiler yalan:) hepsi regl oncesinde yasanio bende cunku. Ben senin icin dua edicem hic uzulme. Insallah en hayirlisi olucak. Hem senin icin hem bebek bekleyenn tum arkadaslarim icin. Moralini yuksek tut canm benim.

kızlar nasipse bende tüp bebeğe başlicam.ikinci aşılamayı yapmayalım dedi doktor..inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimz

hım bende incir kürüne başlicaktım da.aralıkta tüp bbek yapılacak diye.yapsam mı sence

canım incir kürü yumurtanın kalitesini arttırıo.. ve şu kullandığımız iğneler varya bence onunla eş değerde diebilirimde..çünkü ben incire başladım hemen bi kaç gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı.. benim kasıklarım yumurtam büyüdükçe ağrır biliyorum..kasıklarım adet günüm gelene kadar ağrıdı. ve 3 gün günüm geçti idrar yaptım pozitif.. gittim kan verdim kandada cıktı ama kan değerlerim düşük çıktı..doktor2 gün sonra gel yine bakalım dedi.. ama benim kanamam oldu ve parçalar halinde düşürdüm..zaten ben hep düşük yaptığım için, süpriz olmadı anlayacağın...incir kürü daha cok yumurtası büyümeyene iyi gelio.. bünyeye göre değişio..birde incir kürünü yaptığım ay kist oldu bende.. yani iğne tedavisi olanında kisti oluo biliosun..cok etkili bir kür..ama benim hep düşüklerim olduğu için ve yaşımda artık geçio dierekten bir an önce aşılamaya başladım.. eğer aşılamalardan fayda göremezsem allah nasip ederse inciri yine yapıcam.

Merhabalar,

Ben de ilk aşılama işlemine doğru ilerliyorum. Yedi gün boyunca Gonal F aşı kullandım. Bugün Bahçeci kliniğinde Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile kontrolüm vardı. Kısmet olursa cuma günü aşılama olacak. İlk aşılama olduğu için pek umudum yok ama çok da olumsuz düşünmek istemiyorum.:) Hayırlısı ve kısmetimizde vardır inşallah

Sadece sizlerden öğrenmek istediğim yumurta büyüklükleri ve aşılama yapılmadan kaç yumurtanız büyümüştü?

benim aşılamada sadece 2 yumurtam oluştu acaba herkeste böylemi olur bende bilemediğim için yapsammı kürü karar veremedim.tüp bebekte zaten yeterince ilaç alcam yapmasam mı diyorum çok kararsız kaldm ya

gülüm hayırlı olsn öncelikle.benm sağ ve solda 2 ayrı yumurtam oluşmuştu.16 mm 18 mm diye büyüyordu çatlatma iğnesini 18 mm ken vurdum 2 gün snra aşılamam oldu ama tutmadı :) nasip bu işler bol enerji unutma:)

benim aşılamada sadece 2 yumurtam oluştu acaba herkeste böylemi olur bende bilemediğim için yapsammı kürü karar veremedim.tüp bebekte zaten yeterince ilaç alcam yapmasam mı diyorum çok kararsız kaldm ya

sen iyi bi araştır netten canım incirle alakalı topiklere bak belki bi karar verirsin. allah dileğini versin

kızlar bugün çok sancım var. ve akıntım fazlalaştı. kendimi halsiz hissediyorum. doktorumu aradım çok sancım var dedim minoset veya parol içebilirsin dedi içsem mi acaba! acaba bebişim mi var? o kadar karışık duygular içindeyim ki. sancım adet sancısı gibi. sizinde sancınız varmı?

canım hayırlı olsun aşılaman.İnşallah tutar bu sefer.
Canım daha çok erken hemen belirtiler belli olmaz ki adetine kadar hiç belirtisi olmayan insanlar var.Hatta bebek 2 aylık olup sonra öğrenenler de var.Lütfen kötü düşünme iyi düşünüp Allah tan gelene razı olalım.Umarım bu sefer umutların sönmez.
Bu ayın bizler için hayırlı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

niye ilk aşılamada olmuyormuş..neden kendini daha en başından kötü sona alıştırıyorsun ki.Böyle yaparsan baştan kaybedersin.İlk aşılamada olmaması için hiçbir sebep yok yeterki sen inan ve güçlü ol.
bu topikte özlemduymak diye bir arkadaşımız var yanılmıyorsam oydu üç arkadaşı da ilk aşılamasında hamile kalmış.Bizde neden olmasın:)

canım ağrı kesici çok ağır olmadığı sürece bir zararı olmaz bence al ağrı çekme boşuna.
Bebeğin varsa ki inşallah vardır daha çook küçük annesi ilacını al bol bol dinlen.

canım sen aşılama olalı bi kaç gün oldu daha..yani işallah hamilesindir dileğim bu yönde ama! o hissettiğin kasık ağrıları arkadan gelen yumurtalarının büyümesi kesinlikle.. yani hamile kalmıs olsan aşılama ile, o henüz daha döllenme aşamasında rahime yerleşmedi bile.. bu yüzden sana bi ağrı sızı rahatsızlık hissettirmez..ve bu ağrılardan kesinlikle rahatsız olma tam tersi sevin çnkü hala yumurtaların büyüo ve çatlıo.. sen ilişkiye girerek şansını dahada arttır belki ikiz olur :) bu arada aşılamadan sonra bende adet sancıları oldu tabi bi kaç saat sonrasında geçti ve şimdiye kadar hiç olmadı ağrı falan..

Yumurta çatlaması nasıl olur? Nasıl anlaşılır? Belirtileri?
Yumurta çatlaması yani yumurtlama (ovulasyon) olduğunda çatlayan folikülün içerisindeki sıvı karın içerisine yani rahim ve yumurtalıkların etrafına aktığı için genellikle hafif bir ağrıya neden olur. Kadınlar genellikle yumurta çatlaması olduğunda kasıklarında tek taraflı veya iki taraflı bir ağrı hissederler ama her yumurtlama döneminde hissedilmeyebilir. Yumurtlama günü yaklaşırken vajinal ıslaklıkta, akıntıda artış olur. Göğüslerde hassasiyet, şişme dolgunluk, vücut ısısında artma ve cinsel istekte artma yumurtlama döneminde görülen diğer belirtilerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…