- 30 Ocak 2013
- 75
- 7
- 96
- Konu Sahibi merveeaydin
-
yahu çok erkennn :)))) o belirtiler 10.günden sonra çıkmaya başlar :)))))[/QUO
gelde bana anlat canım.... nedense bu aşılamamda zaman hiç geçmiyor sanki. bu arada unuttum söylemeye progestanı ldıktan sonra başım dönüyor halsizlik başlıyor olduğım yere yığılıyorum. bu defa ilaç ağır geldi bana. neden bilmem doktorumu arayacağım yarın.:))))))))))))))))))
hiç belirtim yok((( zaman zaman sağ yumurtalığımda bir sancı oluyor. birde bugün çok yemek yedim doymak nedir bilmedim! bunların dışında bişey yok. bugünden beri göğüslerimi kontrol ediyorum. annem göğüs uçun renk değiştirmeye başladıysa yani kararmaya başlıyormuş o zaman hamilesin demektir diyor. bende öyle bişey yok ((((( bugün 2.gün ama belirti bekliyorum ben yaaaaaaaa ((((((
umutsuzum
28 ekim 2.aşılamam yapıldı ama gene üzüleceğimi biliyorum. ama en azından tüp bebeğe karar verdik :) onun için biraz heyecanlıyım.
Sadece ilk aşılamaya göre akıntım daha fazla. Birde sağ kasığında bazen ağrım oluyor.Birde ani hareket yaparsam vay haline belimi doğrultamıyorumHayır yani tutmayacaksan nye yoruyorsun beni değil mi? Geçen aşılamamda mensime 1 hafta kala ağrım başlamıştı ve bebiş yerleşiyor galiba diyip umutlanıyordum Ama sonrasında gerçekten çok yıkıldım Ama şimdi en azından kararımızı verdik ve tüp bebiş işine giriyor olmak bile beni rahatlattı :) İnsana tüp bebiş olunca sanki şansımız daha artıyormuş gibi geliyor. Bizde de morfoloji+hareket+sayı sıkıntısı var.Hayırlısı...Benim için dua edersiniz çok sevinirim çünkü bu aşılamayı sizler ve eşim haricinde bilen yok :)
git bi kan tahlili yaptır bence için rahat eder
canım işallah hamile kalırsında adet olmazsın aşılamayada gerek kalmaz
canım incir kürü topiğini okudum sen hamile kalmamışmıydın öyle yazmıştın kafam karıştı
evet kalmıstım canım ama düştü
hım bende incir kürüne başlicaktım da.aralıkta tüp bbek yapılacak diye.yapsam mı sence
canım incir kürü yumurtanın kalitesini arttırıo.. ve şu kullandığımız iğneler varya bence onunla eş değerde diebilirimde..çünkü ben incire başladım hemen bi kaç gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı.. benim kasıklarım yumurtam büyüdükçe ağrır biliyorum..kasıklarım adet günüm gelene kadar ağrıdı. ve 3 gün günüm geçti idrar yaptım pozitif.. gittim kan verdim kandada cıktı ama kan değerlerim düşük çıktı..doktor2 gün sonra gel yine bakalım dedi.. ama benim kanamam oldu ve parçalar halinde düşürdüm..zaten ben hep düşük yaptığım için, süpriz olmadı anlayacağın...incir kürü daha cok yumurtası büyümeyene iyi gelio.. bünyeye göre değişio..birde incir kürünü yaptığım ay kist oldu bende.. yani iğne tedavisi olanında kisti oluo biliosun..cok etkili bir kür..ama benim hep düşüklerim olduğu için ve yaşımda artık geçio dierekten bir an önce aşılamaya başladım.. eğer aşılamalardan fayda göremezsem allah nasip ederse inciri yine yapıcam.
Merhabalar,
Ben de ilk aşılama işlemine doğru ilerliyorum. Yedi gün boyunca Gonal F aşı kullandım. Bugün Bahçeci kliniğinde Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile kontrolüm vardı. Kısmet olursa cuma günü aşılama olacak. İlk aşılama olduğu için pek umudum yok ama çok da olumsuz düşünmek istemiyorum.:) Hayırlısı ve kısmetimizde vardır inşallah
Sadece sizlerden öğrenmek istediğim yumurta büyüklükleri ve aşılama yapılmadan kaç yumurtanız büyümüştü?
benim aşılamada sadece 2 yumurtam oluştu acaba herkeste böylemi olur bende bilemediğim için yapsammı kürü karar veremedim.tüp bebekte zaten yeterince ilaç alcam yapmasam mı diyorum çok kararsız kaldm ya
amin allah razı olsun rabbim seninde hepimizinde yüzünü güldürsün :)sen iyi bi araştır netten canım incirle alakalı topiklere bak belki bi karar verirsin. allah dileğini versin
umutsuzum
28 ekim 2.aşılamam yapıldı ama gene üzüleceğimi biliyorum. ama en azından tüp bebeğe karar verdik :) onun için biraz heyecanlıyım.
Sadece ilk aşılamaya göre akıntım daha fazla. Birde sağ kasığında bazen ağrım oluyor.Birde ani hareket yaparsam vay haline belimi doğrultamıyorumHayır yani tutmayacaksan nye yoruyorsun beni değil mi? Geçen aşılamamda mensime 1 hafta kala ağrım başlamıştı ve bebiş yerleşiyor galiba diyip umutlanıyordum Ama sonrasında gerçekten çok yıkıldım Ama şimdi en azından kararımızı verdik ve tüp bebiş işine giriyor olmak bile beni rahatlattı :) İnsana tüp bebiş olunca sanki şansımız daha artıyormuş gibi geliyor. Bizde de morfoloji+hareket+sayı sıkıntısı var.Hayırlısı...Benim için dua edersiniz çok sevinirim çünkü bu aşılamayı sizler ve eşim haricinde bilen yok :)
Merhabalar,
Ben de ilk aşılama işlemine doğru ilerliyorum. Yedi gün boyunca Gonal F aşı kullandım. Bugün Bahçeci kliniğinde Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile kontrolüm vardı. Kısmet olursa cuma günü aşılama olacak. İlk aşılama olduğu için pek umudum yok ama çok da olumsuz düşünmek istemiyorum.:) Hayırlısı ve kısmetimizde vardır inşallah
Sadece sizlerden öğrenmek istediğim yumurta büyüklükleri ve aşılama yapılmadan kaç yumurtanız büyümüştü?
kızlar bugün çok sancım var. ve akıntım fazlalaştı. kendimi halsiz hissediyorum. doktorumu aradım çok sancım var dedim minoset veya parol içebilirsin dedi içsem mi acaba! acaba bebişim mi var? o kadar karışık duygular içindeyim ki. sancım adet sancısı gibi. sizinde sancınız varmı?
kızlar bugün çok sancım var. ve akıntım fazlalaştı. kendimi halsiz hissediyorum. doktorumu aradım çok sancım var dedim minoset veya parol içebilirsin dedi içsem mi acaba! acaba bebişim mi var? o kadar karışık duygular içindeyim ki. sancım adet sancısı gibi. sizinde sancınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?