- 6 Nisan 2013
- 227
- 16
- 118
- Konu Sahibi merveeaydin
-
aynen canım geçmiyor ama geriye de bakınca çabuk geçmiş diyorum:)Arada bi kasik kasilmasi haric hhiic bisi bende de yok. Pfff hic gecmio zaman hicc
aynen canım bende takılmıyorum artık ne zaman kafama taksam kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor bende kafaya takmamak için iğne oyasi işliyorum aklıma dahi gelmiyor bencede düşünmeden başka şeylere oyalanmaya bakın kızlar :)kızlar ben aslında belirtilere takılmamaya çalışıyorum çünkü insanı cok yıpratıo.. ama elimdede olmuo tabki..ateş basıo ev cok sıcak gelio camları açıorum..birde bazen nefes nefese kalıorum.. ekşimsi bişiler yemek istiorum falan filan..ama kesinlikle bunların hamilelik belirtisi olduğuna inanmıorum..hepsinin pskoljik olduğunu yad a kullandığım jelden olduğunu düşünüorum..
merhabalar kızlar
benim eşimde de sayı azlığı var. ilk teste 5 milyondu 2. de 8 milyon olmuş doktor klomen tedavisi verdi 3 ay olmazsa aşılama yaparız demiş. % 30 hamileliğin gerçekleşebileceğini söylediler ama ben emin olamıyorum adetin 2 günü gelmemi kist yoksa eğer aşılama için tedaviyi başlıcaz. sizde de böyle bi durumda olupta hamile kalan varmı. bir o kadar heyecanlı ve endişeliyim.durumu benim gibi olup da hamile kalan varmı acaba
aşılama yaptıran arkadaşlar...aşılama için kontrollere adetin kaçıncı günleri ve toplamda kaç defa gittiniz?
Ozlem hazal lordleydi durumlariniz nedir? Nasi hissediosunuz hic jir belirtiniz var mi?
Deniz senin asilamaya da az kaldi su an yumurtalar buyuyor dimi? Nasi hissediosun ilacin bi yan etkisi oldumu?
kızlar hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah hepinizinki tutar :) ben 22 kasımda adet olucam o zaman başlıcm bu işlemleree..
bende söylemedim aşılama yapıldığını..çünkü öyle bir toplumda yaşıyoruzki, aşılamayı çok kötü yorumlayan insanlarımız var ne yazıkki. yok başkasının spermlerini alıp aşıladılarsa, falan gibi.. bu yüzdenhiç kimse bilmesin ve benim moralimi bozmasın daha iyi..delideni, beklemek zor demişsinya, demekki içinde olduğuna dair umudun varki günler geçmio birde bu tarafından bak olaya :)
kızlar özel mesaj kutuma şöyle bir mesaj gelmiş :)
merhaba
bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. uzun süredir kullanmıyorum kadınlar kulübünü. yetkiniz var mı bilmiyorum ancak benim konu olarak açtığım bir sayfada toplam 3 sayfalık bir konu her sayfasında kendi yüklediğim resimler var. bebek elbiseleri resimleri. onları kaldırtmak istiyorum. bana yardımcı olur musun acaba?
eğer yardımcı olursan çok sevinirim.
link atayım sana ............... demiş ve link göndermiş..sizede böyle bişi gelirse sakın tıklamayın.. büyük bi ihtimalle virüs gibi geldi bana uyarmak istedim sizleri sevgiler
21 nisan 2008 de ilk aşılamamı olmuştum ve ilkindede tutmuştu şimdi 4,5 yaşında bir oğlumvar ikinci çocuk düşündüğümüzde yine aşılama yöntemini denemek istedik ve 6 kasımda 1. aşılamayı yaptık bakalım 10 gün sonra kantesti için çağırdı sonucumuz inşallah oğlumda olduğu gini 1. aşılamada pozitif çıkar herkese ol şanslar
ne güzel rabbim evladınızi size bagislasin inşallah inşallah bu aşılama da tutar bende 1 kasım da yaptırdım bekliyoruz inşallah sizin gibi bizim de yüzümüz güler rabbim isteyen emek eden herkese karşılığını versin inşallah ...
Hayırlara vesile olsun canım İnşallah Allah kucağını boş bırakmaz .
selam kızlar bugün adetimin 9. günü kontrole gittim yumurtam 10 mm çıktı, çok ufak değil mi?
sizlerin ki kaç mm idi ilk kontrolünüzde?
canım bana ayın 15 de kan tahlili ver dedi senin erkenmis anlamadımaminnn inşallah sonuçları hangi gün alıcaksın beni 16 kasımda çağırdı bakalım hayırlısı
canım benim bu ay adetin 5. Günü 13 mm di ama geçen ay da adetin 10. Günü 7 mm di ama geçen ay ilk defa gittim doktora bu ay geçen ayın iğne etkisi de içindeydi o yüzden daha iyiydi..selam kızlar bugün adetimin 9. günü kontrole gittim yumurtam 10 mm çıktı, çok ufak değil mi?
sizlerin ki kaç mm idi ilk kontrolünüzde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?