Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arada bi kasik kasilmasi haric hhiic bisi bende de yok. Pfff hic gecmio zaman hicc
aynen canım geçmiyor ama geriye de bakınca çabuk geçmiş diyorum:)
aynen canım bende takılmıyorum artık ne zaman kafama taksam kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor bende kafaya takmamak için iğne oyasi işliyorum aklıma dahi gelmiyor bencede düşünmeden başka şeylere oyalanmaya bakın kızlar :)

merhaba. eşimde de var sperm azlığı. 5 milyon kadar. klomen verdi 3 ay sonra isterseniz aşılamaya geçeriz dedi. klomen sizde işe yaradı mı... ne kadar oldu 3 ay sonundaa

aşılama yaptıran arkadaşlar...aşılama için kontrollere adetin kaçıncı günleri ve toplamda kaç defa gittiniz?

aşılama yaptıran arkadaşlar...aşılama için kontrollere adetin kaçıncı günleri ve toplamda kaç defa gittiniz?

canım ben 3. Gittiğimde aşılamam yapıldı adetin 5. Günü gitmiştim o gün iğnelere başladık 7 gün vuruldum bir hafta sonra tekrar gittim 4 yumurta vardı o gün gece 12de çatlatma iğnemi vurdum 2 gün sonraya aşılama oldu yani ilk gittiğim günün 10. Günü aşılamam oldu ama her insan aynı olacak diye birşey yok aşılama da yumurtanın gelişimine bağlı yumurtan istenilen gibi olursa aşılama çabuk oluyor

Ozlem hazal lordleydi durumlariniz nedir? Nasi hissediosunuz hic jir belirtiniz var mi?
Deniz senin asilamaya da az kaldi su an yumurtalar buyuyor dimi? Nasi hissediosun ilacin bi yan etkisi oldumu?

canım dün akşam sağ yumurtalığımda inanılmaz bir ağrı vardı. bu ağrı o kadar şiddetliydi ki acile gitmeyi düşündüm.sağ bacağıma vurmaya başladı ağrı. yatsam olmuyor,ayakta dursam yine olmuyor. daha sonra belime bir ağrı girdi. kıvrandım durdum.sonra uyumuşum.sabah kalktığımda ağrı yoktu. bugünde evde dünyanın işini, temizliğini yaptım.elime yeni aldım bilgisayarı. birde içtiğim progesteron ilaç uyku veriyor bana.onun dışında hiç bir belirti yok. ben bu ay hamile değilim ama öyle hissediyorum....(((((

cnm meraba bence hiç korkma anesteziyede gerek yok rahm filmi için bnm cnm cok tazedr annem geldfi ynmda bde eşim cok sasrdı annem sadece ilaç vrlrkn adet sancısı gbi oluyo glp gecio ama bunlara dayanamazsak nasıl doğum yapacağız öle değil mi

slm kızlar hastaneye gittim yumurta kontrolü için.yumurtalar büyümüş sağda 18mm 17mm 17mm solda 17 mm 16mm falan diye saydı doktor.bu gecede çatlatma iğnesi vurulacağım.pazar günü aşılamam yapılacak

21 nisan 2008 de ilk aşılamamı olmuştum ve ilkindede tutmuştu şimdi 4,5 yaşında bir oğlumvar ikinci çocuk düşündüğümüzde yine aşılama yöntemini denemek istedik ve 6 kasımda 1. aşılamayı yaptık bakalım 10 gün sonra kantesti için çağırdı sonucumuz inşallah oğlumda olduğu gini 1. aşılamada pozitif çıkar herkese ol şanslar

kızlar özel mesaj kutuma şöyle bir mesaj gelmiş :)

merhaba
bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. uzun süredir kullanmıyorum kadınlar kulübünü. yetkiniz var mı bilmiyorum ancak benim konu olarak açtığım bir sayfada toplam 3 sayfalık bir konu her sayfasında kendi yüklediğim resimler var. bebek elbiseleri resimleri. onları kaldırtmak istiyorum. bana yardımcı olur musun acaba?
eğer yardımcı olursan çok sevinirim.
link atayım sana ............... demiş ve link göndermiş..sizede böyle bişi gelirse sakın tıklamayın.. büyük bi ihtimalle virüs gibi geldi bana uyarmak istedim sizleri sevgiler

Link kk linki ise olmaz bişey.Ancak resimleri kaldırılmayacağını bilerek yüklemesi gerekirdi.Genede Mune veya Kazen e yazsın bir.

ne güzel rabbim evladınızi size bagislasin inşallah inşallah bu aşılama da tutar bende 1 kasım da yaptırdım bekliyoruz inşallah sizin gibi bizim de yüzümüz güler rabbim isteyen emek eden herkese karşılığını versin inşallah ...

aminnn inşallah sonuçları hangi gün alıcaksın beni 16 kasımda çağırdı bakalım hayırlısı

Ikinci çocuk için aşılama yaptırmamdan olsa gerek çok fazla bir heyecan yok bende ama aklımdan çıkmıyo yinede nasıl geçicek bu 6 gün 6 gün sonra sonuçlar belli olucak

selam kızlar bugün adetimin 9. günü kontrole gittim yumurtam 10 mm çıktı, çok ufak değil mi?
sizlerin ki kaç mm idi ilk kontrolünüzde?

selam kızlar bugün adetimin 9. günü kontrole gittim yumurtam 10 mm çıktı, çok ufak değil mi?

canımmm benimde öyleydi aynen senin gibi sonra yavaş yavaş yükselmişti.16 mm olduğu gün ilacı 2 katına çıkarmıştı doktor ve aynı akşam çatlatma iğnemi olmuştum.bu arada ben aralıkta tüp bebek yaptırıyorum.inşallah seninki tutar bu ay hiçbirşeyede gerek kalmaz :)))

aminnn inşallah sonuçları hangi gün alıcaksın beni 16 kasımda çağırdı bakalım hayırlısı
canım bana ayın 15 de kan tahlili ver dedi senin erkenmis anlamadım
canım benim bu ay adetin 5. Günü 13 mm di ama geçen ay da adetin 10. Günü 7 mm di ama geçen ay ilk defa gittim doktora bu ay geçen ayın iğne etkisi de içindeydi o yüzden daha iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…