Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bir şey soracağım size.dün akşam saat 9 gibi kahverengi leke geldi sonra hiç bişey gelmedi ama sabah kalktığımda tam adet olmuştum şimdi dün akşamı mı yoksa bugün sabahı mı adetin 1. günü alıcaz ?

canım benimde lekeler 3 gün önceden gelmeye başlıyor ama tam kanamanın olduğu günü alacaksın.

slm kızlar.bende bu ay aşılama yaptıreacağım.haftaya pazartesi salı olur gibi geliyor.cuma günü kontrolüm var.yumurtalara bakılacak.hepimiz için hayırlısı olsun

Güzeller bişey soracağım. Aşılamadan kaç gün sonra idrar testinde belli olur ki? Bi arkadaşım adetine 4 gün kala yaptığı testi pozitif çıkmıştı ama sitede bakıyorum kan testi pozitif çıkan arkadaşların bile 10.gün idrar testi genelde negatif.Hani diyorum idrar testini 11 gün gibi yapsam da negatif çıkarsa progesteronu bıraksam da adetimi bir an evvel olsam ...Yoksa biraz aceleci mi davranıyorum ?

Kizlar size son durumu aciklamak istiorum. Asilamadan sonra 5. Gun. Kasiklarimda belirli araliklarda kasilma mi desemm batma mi desem oyle seler oluo. Sigara kokusu cok rahatsiz edio bazen midem bulanio ama benim regl oncesi de midem hep bulanir. Regl oncesi goguslerim agrimaz normalde, goguslerim ara ara uclari agrio bazen cok agrio bazen agrimio. Cabuk yoruluorum ve tansyonum dusuk gibi hissediorum. Az cok regl oncesi belirtiler gibi, bir tek kasiklarimdaki agri normal regl agrisindan farkli, vurup vurup gecen bi agri gibi. Bakalim 8 gunum kaldi sonucu ogrenmeye..heyecanliyim ve belirtilerin hamilelik belirtisi olmasini dunyadaki herseyden cok istiorum. Hepinize bekleme suresinde sabir diliorum. Ve opuorum.

slm kızlar.bende bu ay aşılama yaptıreacağım.haftaya pazartesi salı olur gibi geliyor.cuma günü kontrolüm var.yumurtalara bakılacak.hepimiz için hayırlısı olsun

merhaba canım.adetin ayın 12si mi benimki de 13 ü aynı döneme denk geliyor.bende adetimi bekliyorum sonra aşılama çalışmalarına başlayacağız.kasım sonu gibi aşılamamız olur herhalde.
Hayırlı olur inşallah.

Mrb arkadaşlar.bende bu cuma yada c.tesi ilk aşılamamı yaptıriyorum.su an hersey yolunda ama cok korkuyorum.dua edin ne olur.benimde dualarm sizlerle

yok canım benim aşılamam o zaman olur gibi geliyor.ben ilaç kullanıyorum şimdi.bu 2. aşılamam olcak

yok canım benim aşılamam o zaman olur gibi geliyor.ben ilaç kullanıyorum şimdi.bu 2. aşılamam olcak

Ya demek sende benden önce olacaksın aşılamanı bende yanıma aynı zamanda aşılama olacak birini buldum diye sevinmiştim. Ama inşallah hamile haberlerinizle bana umut olursunuz .

Ya demek sende benden önce olacaksın aşılamanı bende yanıma aynı zamanda aşılama olacak birini buldum diye sevinmiştim. Ama inşallah hamile haberlerinizle bana umut olursunuz .

inş canım senin aşılama zamanın geldiğinde benimde sonuç zamanım gelir heralde.hayırlısı olur inş

kimse bana cevap vermedi ama

Ozlem hazal lordleydi durumlariniz nedir? Nasi hissediosunuz hic jir belirtiniz var mi?
Deniz senin asilamaya da az kaldi su an yumurtalar buyuyor dimi? Nasi hissediosun ilacin bi yan etkisi oldumu?

Arkadaşlar yarın aşılamam yapılıyor.bugun son kontrolume gttim.3 tane buyuk we kaliteli yumurtam war.umarım herşey yolunda gider.ilk aşılamam,allah yardımcımız olsun hepimizinde

Ozlem hazal lordleydi durumlariniz nedir? Nasi hissediosunuz hic jir belirtiniz var mi?
Deniz senin asilamaya da az kaldi su an yumurtalar buyuyor dimi? Nasi hissediosun ilacin bi yan etkisi oldumu?

Canım benim adetime bir hafta var yani daha aşılamama çok var. Bir türlü de zaman geçmiyor. Sen nasılsın canım ağrıların falan geçti mi? Belirti falan hissediyor musun ? Gerçi aşılaman çok yeni hemen belirti ortaya çıkmaz,ama insan yine de vücudundaki her kıpırtıyı dinliyor
. Allah hayırlara vesile etsin.

Arkadaşlar yarın aşılamam yapılıyor.bugun son kontrolume gttim.3 tane buyuk we kaliteli yumurtam war.umarım herşey yolunda gider.ilk aşılamam,allah yardımcımız olsun hepimizinde

Hayırlara vesile olsun canım İnşallah Allah kucağını boş bırakmaz .

kimse bana cevap vermedi ama

Canım ben senin yerinde olsam 14. Güne kadar beklerim . Bende bu ay sonunda aşılama olacağım ve doktorun dediği tarihe kadar test yapmayı düşünmüyorum . Erken yapınca olsa bile çıkmayabilir ve boşuna kendini üzmenin bir anlamı yok. Kaçıncı günü aşılamanın inşallah hamilesindir.

canım bende ne ağrı ne sizi hiç bir belirti yok normal hayatıma döndüm sende durumlar nasıl

kızlar ben aslında belirtilere takılmamaya çalışıyorum çünkü insanı cok yıpratıo.. ama elimdede olmuo tabki..ateş basıo ev cok sıcak gelio camları açıorum..birde bazen nefes nefese kalıorum.. ekşimsi bişiler yemek istiorum falan filan..ama kesinlikle bunların hamilelik belirtisi olduğuna inanmıorum..hepsinin pskoljik olduğunu yad a kullandığım jelden olduğunu düşünüorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…