- Konu Sahibi merveeaydin
-
kızlar bir şey soracağım size.dün akşam saat 9 gibi kahverengi leke geldi sonra hiç bişey gelmedi ama sabah kalktığımda tam adet olmuştum şimdi dün akşamı mı yoksa bugün sabahı mı adetin 1. günü alıcaz ?
slm kızlar.bende bu ay aşılama yaptıreacağım.haftaya pazartesi salı olur gibi geliyor.cuma günü kontrolüm var.yumurtalara bakılacak.hepimiz için hayırlısı olsun
merhaba canım.adetin ayın 12si mi benimki de 13 ü aynı döneme denk geliyor.bende adetimi bekliyorum sonra aşılama çalışmalarına başlayacağız.kasım sonu gibi aşılamamız olur herhalde.
Hayırlı olur inşallah.
yok canım benim aşılamam o zaman olur gibi geliyor.ben ilaç kullanıyorum şimdi.bu 2. aşılamam olcak
Ya demek sende benden önce olacaksın aşılamanı bende yanıma aynı zamanda aşılama olacak birini buldum diye sevinmiştim. Ama inşallah hamile haberlerinizle bana umut olursunuz .
inş canım senin aşılama zamanın geldiğinde benimde sonuç zamanım gelir heralde.hayırlısı olur inş
Güzeller bişey soracağım. Aşılamadan kaç gün sonra idrar testinde belli olur ki? Bi arkadaşım adetine 4 gün kala yaptığı testi pozitif çıkmıştı ama sitede bakıyorum kan testi pozitif çıkan arkadaşların bile 10.gün idrar testi genelde negatif.Hani diyorum idrar testini 11 gün gibi yapsam da negatif çıkarsa progesteronu bıraksam da adetimi bir an evvel olsam ...Yoksa biraz aceleci mi davranıyorum ?
Ozlem hazal lordleydi durumlariniz nedir? Nasi hissediosunuz hic jir belirtiniz var mi?
Deniz senin asilamaya da az kaldi su an yumurtalar buyuyor dimi? Nasi hissediosun ilacin bi yan etkisi oldumu?
Arkadaşlar yarın aşılamam yapılıyor.bugun son kontrolume gttim.3 tane buyuk we kaliteli yumurtam war.umarım herşey yolunda gider.ilk aşılamam,allah yardımcımız olsun hepimizinde
kimse bana cevap vermedi ama
Ozlem hazal lordleydi durumlariniz nedir? Nasi hissediosunuz hic jir belirtiniz var mi?
Deniz senin asilamaya da az kaldi su an yumurtalar buyuyor dimi? Nasi hissediosun ilacin bi yan etkisi oldumu?
canım bende ne ağrı ne sizi hiç bir belirti yok normal hayatıma döndüm sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?