- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi merveeaydin
-
canımmm benimde öyleydi aynen senin gibi sonra yavaş yavaş yükselmişti.16 mm olduğu gün ilacı 2 katına çıkarmıştı doktor ve aynı akşam çatlatma iğnemi olmuştum.bu arada ben aralıkta tüp bebek yaptırıyorum.inşallah seninki tutar bu ay hiçbirşeyede gerek kalmaz :)))
Saol csnim benim.yapildi bugun asilamam.hersey yolunda gitti.umarim olur
canim nasilsin neden skaypa girmiyorsun seni cok merak ediyorumKızlar hep takipteyim yazmasam da okuyorum yazdıklarınızı hep dua ediyorum size ve kendime:) aşılama olanlar bizi habersiz bırakmasın.
canım bana ayın 15 de kan tahlili ver dedi senin erkenmis anlamadım
canım benim bu ay adetin 5. Günü 13 mm di ama geçen ay da adetin 10. Günü 7 mm di ama geçen ay ilk defa gittim doktora bu ay geçen ayın iğne etkisi de içindeydi o yüzden daha iyiydi..
canim nasilsin neden skaypa girmiyorsun seni cok merak ediyorum
Allah razi olsun arkadasimcanım sana bugün yazdım benim skyp açık az önce aklıma geldin seninki kapalıydı ama yine de yazdım açınca görürsün diye:)
Bende seni çok merak ettim canım arkadaşım birkaç gün konuşmayınca boşkuğun hemen hissediliyor.
ya demek ki ay ayı tutmuyor.
ben temmuzda aşılama olduğum da 10.günde 13mm idi.
Ikinci çocuk için aşılama yaptırmamdan olsa gerek çok fazla bir heyecan yok bende ama aklımdan çıkmıyo yinede nasıl geçicek bu 6 gün 6 gün sonra sonuçlar belli olucak
valla canım benim ilacın dozunu arttırdı bugünden itibaren.
pazartesi tekrar gidicem bakacak.
bu sefer de olmazsa ben de tüpe başlayacağım canım.
ya da bir kez daha denerim aşılamayı.
pazartesi biraz geç sanki ya.ilacın dozu arttıysa her gün bakması lazımdı :26:
Kizlar saka maka yarin kasimin 10 u. Sadece 4 gun kalmis oluo kan tahliline. Ozlem hazal lordleydi. Hic bir belirtim yok ama yinede umutluyum. Hadi moralleri yuksek tutuyoruz.denizcik sende bu hafta yaptiriosun dimi asilama?
Umarım canım. Inşallah bize çok güzel haberler verirsin. Ve umarım sonuç gününe kadar zaman su gibi akar.
Mrb arkadaslar.dun asilama yaptiran arkadaslar varmi¿ben dun yaptırdım. Kasiklarimda agrim war.normalmi siZdede oldumu.cwp lutfen
Kızlar uzun zamandır girmiyorum ne durumdasınız? ben bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum 2.aşılama için pazartesi bismillah diyeceğiz.umarım aramızda güzel haberler alan olmuştur yada alacak olan vardır. güzel haber almasanız da umudunuzu yitirmeyin sakın
Saol canim insallah.bu arada gecmisi okumadim.sen tedavinin hangi asamasindasin?
Kizlar saka maka yarin kasimin 10 u. Sadece 4 gun kalmis oluo kan tahliline. Ozlem hazal lordleydi. Hic bir belirtim yok ama yinede umutluyum. Hadi moralleri yuksek tutuyoruz.denizcik sende bu hafta yaptiriosun dimi asilama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?