Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla canım benim ilacın dozunu arttırdı bugünden itibaren.
pazartesi tekrar gidicem bakacak.
bu sefer de olmazsa ben de tüpe başlayacağım canım.
ya da bir kez daha denerim aşılamayı.

Kızlar hep takipteyim yazmasam da okuyorum yazdıklarınızı hep dua ediyorum size ve kendime:) aşılama olanlar bizi habersiz bırakmasın.

ya demek ki ay ayı tutmuyor.
ben temmuzda aşılama olduğum da 10.günde 13mm idi.

canim nasilsin neden skaypa girmiyorsun seni cok merak ediyorum

canım sana bugün yazdım benim skyp açık az önce aklıma geldin seninki kapalıydı ama yine de yazdım açınca görürsün diye:)
Bende seni çok merak ettim canım arkadaşım birkaç gün konuşmayınca boşkuğun hemen hissediliyor.

Allah razi olsun arkadasim

ya demek ki ay ayı tutmuyor.
ben temmuzda aşılama olduğum da 10.günde 13mm idi.

evet canım belli olmuyor sende pco varmı bende var doktor senin durumun da olan hastalar bazen oluyor hiç büyümüyor bazende çok iyi büyüyor dedi örneğin geçen ay 11 mm den yukarı çıkaramadik yumurtaları bu ay hiç gerek kalmadan aşılama oldu

Kizlar saka maka yarin kasimin 10 u. Sadece 4 gun kalmis oluo kan tahliline. Ozlem hazal lordleydi. Hic bir belirtim yok ama yinede umutluyum. Hadi moralleri yuksek tutuyoruz.denizcik sende bu hafta yaptiriosun dimi asilama?

Ikinci çocuk için aşılama yaptırmamdan olsa gerek çok fazla bir heyecan yok bende ama aklımdan çıkmıyo yinede nasıl geçicek bu 6 gün 6 gün sonra sonuçlar belli olucak

Canim nolur nolur asilamadan sonra, tahlili yaptirana kdr olan hamilelik belirtilerini hatirliosan yazar misin bize? Lutfen bizim de sonuclar 4 5 gun sona belli olucak heyecanliyiz artik cok

Kızlar uzun zamandır girmiyorum ne durumdasınız? ben bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum 2.aşılama için pazartesi bismillah diyeceğiz.umarım aramızda güzel haberler alan olmuştur yada alacak olan vardır. güzel haber almasanız da umudunuzu yitirmeyin sakın

Son düzenleme:
valla canım benim ilacın dozunu arttırdı bugünden itibaren.
pazartesi tekrar gidicem bakacak.
bu sefer de olmazsa ben de tüpe başlayacağım canım.
ya da bir kez daha denerim aşılamayı.

pazartesi biraz geç sanki ya.ilacın dozu arttıysa her gün bakması lazımdı :26:

pazartesi biraz geç sanki ya.ilacın dozu arttıysa her gün bakması lazımdı :26:

öncelikle herkese merhabalar sizleri sürekli takip ediyorum yeni cesaret bulup yazayım dedim ben 5 yıllık evliyim pko hastasıyım 2 kez aşılama yaptırdım 2.si tuttu ama 19 haftalık düşük yaptım mart ayında servikal yetmezlik yüzünden birde bu çıkmıştı şimdi ise 3.aşılama yaptırdım 4 kasımda beklemedeyim umarım rabbim isteyen herkese nasip eder bende sizlerle paylaşmak istedim

Kizlar saka maka yarin kasimin 10 u. Sadece 4 gun kalmis oluo kan tahliline. Ozlem hazal lordleydi. Hic bir belirtim yok ama yinede umutluyum. Hadi moralleri yuksek tutuyoruz.denizcik sende bu hafta yaptiriosun dimi asilama?

bende de hiç belirti yok canım bir umut bekliyoruz :)

Mrb arkadaslar.dun asilama yaptiran arkadaslar varmi¿ben dun yaptırdım. Kasiklarimda agrim war.normalmi siZdede oldumu.cwp lutfen

canım benim ilk 5 gün kasiklar ağrıdı belim ağrıdı göğüslerim ağrıdı 1. Kasımda olmuştum aşılamayı şu an hiç birşeyim yok arada bir belim sızlıyor o kadar seninde geçecektir çünkü burda biz 3 arkadaş 1 kasımda olduk aşılamayi hepimizdede aynı şikayetler vardı şimdi hiç birşeyimiz yok bakalım nasip inşallah hepimizin tutar yüzümüz güler..

canım hayırlı olsun inşallah zaman hemen geçer ve hamile olduğunu öğrenirsin daha haber alan olmadı canım beklemedeyiz az kaldı ayın 15. De kan ver dedi benim doktorun ama ben 18de vermeyi düşünüyorum zaten yoksa o zamana kadar adet olurum

Evet ya canım nasıl da geçti zaman zor oldu ama çok şükür geçti ve inşallah güzel haberler alacağız bu günlerin sonunda. Canım ben Çarşamba adet olacağım adetin 2. Günü doktora gidip aşılama için düğmeye basacağız . Benim aşılama sonucum belli olmayA sizin bebekler 1 aylık olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…