- 6 Nisan 2013
- 227
- 16
- 118
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Evet ya canım nasıl da geçti zaman zor oldu ama çok şükür geçti ve inşallah güzel haberler alacağız bu günlerin sonunda. Canım ben Çarşamba adet olacağım adetin 2. Günü doktora gidip aşılama için düğmeye basacağız . Benim aşılama sonucum belli olmayA sizin bebekler 1 aylık olacak inşallah :)
inşallah canım ağzından bal damlıyor maşallah rabbim inşallah senin adetide getirmez sana bir süpriz yapar beraber yürürüz bu yolda rabbim nasip ederse :)
Canım senin de ağzından bal damlıyor Allah duysun sesimizi ve bebeklerimizi göndersin bize. Dediğin gibi adet olmasam hamile olsam Allah ım ne güzel olur. İnşallah inşallah inşallah.
canım benim ilk 5 gün kasiklar ağrıdı belim ağrıdı göğüslerim ağrıdı 1. Kasımda olmuştum aşılamayı şu an hiç birşeyim yok arada bir belim sızlıyor o kadar seninde geçecektir çünkü burda biz 3 arkadaş 1 kasımda olduk aşılamayi hepimizdede aynı şikayetler vardı şimdi hiç birşeyimiz yok bakalım nasip inşallah hepimizin tutar yüzümüz güler..
Evet ya canım nasıl da geçti zaman zor oldu ama çok şükür geçti ve inşallah güzel haberler alacağız bu günlerin sonunda. Canım ben Çarşamba adet olacağım adetin 2. Günü doktora gidip aşılama için düğmeye basacağız . Benim aşılama sonucum belli olmayA sizin bebekler 1 aylık olacak inşallah :)
öncelikle herkese merhabalar sizleri sürekli takip ediyorum yeni cesaret bulup yazayım dedim ben 5 yıllık evliyim pko hastasıyım 2 kez aşılama yaptırdım 2.si tuttu ama 19 haftalık düşük yaptım mart ayında servikal yetmezlik yüzünden birde bu çıkmıştı şimdi ise 3.aşılama yaptırdım 4 kasımda beklemedeyim umarım rabbim isteyen herkese nasip eder bende sizlerle paylaşmak istedim
amin amin amin diyeyim bende bir bakıyorum zaman ne çabuk geçti diyorum ayın 15de düşününce sanki zaman geçmiyor diyorum bakalım sabır inşallah
Denizcim insallah bu asilama sureciyle hepimiz alicaz bebelerimizi kucaklarimiza. Bir gun hepimiz anne oldugumuzda hepimiz bulusalim ve bebeleri tanistiralim insallah..
Canım tabi çabuk geçiyor bak ayın 10 U oldu bile bir bakmışsın cuma olmuş. İnşallah haftaya bu zamanlar güzel haberler konuşuruz:) yazarken bile heyecanlandım:)
Kızlar bebekleriniz Doğunca hangi isimleri koyacak sınız? Yani hazır mı isimler. Hadi güzel şeylerden konuşalım içimiz açılsın:) ben erkek olursa İsmail Erdem ( İsmail kayınbabamın adı) kız olursa Tuba Bilge koyacağım. Hadi siz de yazın bakalım:)
:) doğru ikiz olursa da bu isimlere uygun bir isim bulmak lazım değil mi ama:. İnşallah o günleri de göreceğiz.inşallah canım sabırla bekliyoruz bakalım :) canım nasip olurda kızım olursa elif katacam ismini oğlum olursa halil emir inşallah bu eşimle ikimizin ortak kararı bakalım inşallah o günler de gelir tabi ikiz olursa da ona göre düşünürüz :)
:) doğru ikiz olursa da bu isimlere uygun bir isim bulmak lazım değil mi ama:. İnşallah o günleri de göreceğiz.
inşallah canım :) ikiz erkek olursa gökmen-egemen ikiz kız olursa elif-ela bir erkek bir kız olursa Halil Emir- Elif Hehe herşeyi hesap ettik de bebek gelecek mi bakalım
Gelecek Allah I'n izniyle:) her şey hazır bi bebeklerimiz kaldı onun da gelmesi yakın inşallah.
Kızlar bebekleriniz Doğunca hangi isimleri koyacak sınız? Yani hazır mı isimler. Hadi güzel şeylerden konuşalım içimiz açılsın:) ben erkek olursa İsmail Erdem ( İsmail kayınbabamın adı) kız olursa Tuba Bilge koyacağım. Hadi siz de yazın bakalım:)
Ben oglum olursa Emre (esimin gobek adi) kizim olursa Ela :)
Kızlar aşılama tarihim 28 ekim test tarihim sanırım 11 kasım... ama adet ağrılarım oluyor arada bir canım sıkılıyor.Birde bir günde progesteron yapmayı unutmuşumşimdi tekrar başladım ama bilmiyorum...
ay canım 2 gün kalmış inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin
Kizlar saka maka yarin kasimin 10 u. Sadece 4 gun kalmis oluo kan tahliline. Ozlem hazal lordleydi. Hic bir belirtim yok ama yinede umutluyum. Hadi moralleri yuksek tutuyoruz.denizcik sende bu hafta yaptiriosun dimi asilama?
negatif düşünmek yok canım sakin aklına böyle şeyler getirme ilk tutmadi diye tutmucak diye birşey yok pozitif düşün..canımcım ben daha önce bir kez olumsuzluk yaşadım.Bu aşılamayı da aslında yapılmayacaktı ama önceden hormon desteği verildiği için bir mucize de olsa yapalım dediler.Çünkü ne yazıkki 2.aşılamadan önce kontrol spermiyogram istemedier .Daha önceden hareket problemini biliyorduk ama biz morfoloji sorunumuzu aşılama yapılacak gün öğrendikşansımız çok az ama Allah'tan ümit kesilmez...
evet canım yarın ayın 10u. bende de hiç belirti yok. umutsuz düşünmek istemesem de bir yerlerde umut ışığım yanıyor. rabbim inşallah umutlarımızı boş çıkarmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?