- Konu Sahibi merveeaydin
-
inşallah katacaz canım rabbim nasip edecek aynı gün sevineceğiz kızlar siz ne zaman test yapmayı düşünüyorşunuz
inşallah katacaz canım rabbim nasip edecek aynı gün sevineceğiz kızlar siz ne zaman test yapmayı düşünüyorşunuz
Ben oglum olursa Emre (esimin gobek adi) kizim olursa Ela :)
Hazalcim ben persembe sabah dusunuorum persembye kdr adet olmazsam cunku maalesef sanirim adet olucam. Adet olmadan 3 gun once ben geceleri deli gibi terlerim carsaf islak uyanirim dun gece ayni sey oldu. Ve boynumda cikan bi sivilce vardir her seferinde benimledir adet zamani sagolsun oda olusmaya basladi. Bir de adet oncesi midem cok bulanir benim simdide surekli bi mide bulantisi. Ben persembeye kdr adet olmus olurum diye dusunuyorum ne yazikki. Ama olmaz isem persembe yaptiricam direk kan testi. Asilamadan kac gun sonra adet olmak gerekiomus. ?? Ben normalde pkos olduum icin bazen 40 gunde adet oluorhm bazen 50:) o yizden normal tarihim diye birsey yok..
Kızlar ben bu sabah bir umut test yaptım ama ikinci çizginin yanında kocaman bir boşluk vardı. Sağlık olsun ne yapalım. Kendi kendime bu ay olsa temmuzda doğacak hiç doğum izni kullanamazsın diyorum ama sadece kendimi avutuyorum işte . Olsun kasındaki aşılamada hamile kalıp Ağustos'ta doğum yapacağım inşallah:)
inşallah canım ya bu arada gebelik testi için illa sabah idrarı olması şart mı?
Haklisin denizcik. Umut hep var. sen de uzulme asilama bizim cozumumuz olucak insallah..Canım arkadaşım şimdiden üzme kendini o kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmeyelim. Oldu ki inşallah olmazsın ama adet oldun o zaman yeni umutlarda önümüzdeki aya bakacağız. Her gün yeni bir umut, her güne sağlıklı ve umutlarla uyanacağız. Biz burdayız birbirimize hep destek olacağız. Acılarımızı da sevinçlerimizi de paylaşacağız. Nefes aldığımız sürece umut hep var:) Canım ben çatlatma iğnesini vurulduktan tam 14 gün sonra adet olurum.
inşallah canım ya bu arada gebelik testi için illa sabah idrarı olması şart mı?
Hic uzme bebeim kendini. Bole olmadi ole olucak ole olmadi obur turlu ama illa olucak. Yanliz diilsin sen guclu ol ki biz de olabilelim:)
Hic uzme bebeim kendini. Bole olmadi ole olucak ole olmadi obur turlu ama illa olucak. Yanliz diilsin sen guclu ol ki biz de olabilelim:)
Hazalcim ben persembe sabah dusunuorum persembye kdr adet olmazsam cunku maalesef sanirim adet olucam. Adet olmadan 3 gun once ben geceleri deli gibi terlerim carsaf islak uyanirim dun gece ayni sey oldu. Ve boynumda cikan bi sivilce vardir her seferinde benimledir adet zamani sagolsun oda olusmaya basladi. Bir de adet oncesi midem cok bulanir benim simdide surekli bi mide bulantisi. Ben persembeye kdr adet olmus olurum diye dusunuyorum ne yazikki. Ama olmaz isem persembe yaptiricam direk kan testi. Asilamadan kac gun sonra adet olmak gerekiomus. ?? Ben normalde pkos olduum icin bazen 40 gunde adet oluorhm bazen 50:) o yizden normal tarihim diye birsey yok..
Bebişlerimizin adı hep E harfi ile başlıyor ne güzel tesadüf
canım bende pko yum hemen direk kendini negatife şartlama belki bu sefer de herşey aynı olacak ama yavrun senle olacak canım yumurtalarımiz aşılama günü kesin çatladıysa cuma günü oluyor adet günümüz
Meger ne kadar zormus anne olmak.meger ne buyuk bi mucizeymis.onceden istedigim zaman oluwericek saniyordum:)cocukken dayimin gelini wardi yengem cocugu olmuyordu.ne kadar uzulurdum ona.ya buyudugumde benimde olmazsa diye dusundugumde,goZlerim dolardi.su aralar hep yengemi dusunur oldum.hatirliyorumda simdi, ona sorduklarinda bebegin warmi diye,sesi biraz kisilir,dudaklari titrer hayir derdi.anlamazmisim ozaman meger ne kadar cani acirmis simdi bana sorduklarinda anliyorum.her sabah uyandigimda bir gunum daha eksildi diyorum,ama kac gunu, kac ayi, kac yili bekliyorum bilmiyorum...sanirim tuketiyorum artik, sabrimi we inancimi.24 yasindayim, ilk asilamam ve asilamamin ucuncu gunu ama herkez gibi biran once zaman gecsin istemiyorum tam tersine zaman dursun istiyorum artik...
Canım yine yaşın küçük ben Ocak'ta 28 olacağım ve gelen giden yok. Hayırlısı inşallah bizim de olacak. Merak ettim yengenin çocuğu oldu mu ?
Tualete gitmeye korkar oldum adetle karsilasicam die:)) sen ne gun yaptirmayi dusunuosun canim?
canım bende pko yum hemen direk kendini negatife şartlama belki bu sefer de herşey aynı olacak ama yavrun senle olacak canım yumurtalarımiz aşılama günü kesin çatladıysa cuma günü oluyor adet günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?