- Konu Sahibi merveeaydin
-
evet canım pkoluyum ben de.
bakalım yarın kontrolüm var belli olacak.
evet canım pkoluyum ben de.
bakalım yarın kontrolüm var belli olacak.
bu arada 100 değeri ne yahu 20'nin üstü pozitif denilirken hatta 15.günde 9-10 bile çıksa pozitif olabilir 2 gün sonra tetkik için çağırırlarken 100 ne yahuu :) kafana takma güzel güzel dinlen eğlen :) eşinle vakit geçir bebişinle seninle artık :)Kizlar ben delirdim bugun ve gidip kan testi yaptirdim. 9.9 cikti degerim. 10. Gun bugun. Drumu aradim su an icin pozitif dedi ama cumaya kdr 100 lere ulasmasi lazim degerin dedi. Ama 2 gunde 2 kat artarmis degerler. E oyleyse maximum 70 e fln gelicek cuma ko degerim. ?? Allak bullak olmus durumdayim..
İnşallah haerşey yolunda gidicek.dünyaya her zaman pozitif duygular saçmamız gerekiyormuş :) Ben yapamıyorum ama kendim hariç dışarıya hep pozitifimdir :)
inşallah herşey çok güzel olur canım
sağolun kızlar.
Allah hepimizin göbüşlerine birer hatta ikişer mucize göndersin
canım cok cok sevindim.. pozitf cıkmıs yani sonucta asılaman tutmus.. ve doktoeunda doğru söylemiş cuma günü değerin 100 lerde olması lAZIM AMA GÖR BAK LAF OLSUN DİE SÖLEMİORUM CUMA GÜNÜ DEĞERLERİN 200 Ü GEÇİÇEK,GÖRÜCEKSİN ....COK MUTLU OLDUM UMUT OLDUN BİZLEREKizlar ben delirdim bugun ve gidip kan testi yaptirdim. 9.9 cikti degerim. 10. Gun bugun. Drumu aradim su an icin pozitif dedi ama cumaya kdr 100 lere ulasmasi lazim degerin dedi. Ama 2 gunde 2 kat artarmis degerler. E oyleyse maximum 70 e fln gelicek cuma ko degerim. ?? Allak bullak olmus durumdayim..
1 kasım da yapıldı canım bakalım cuma ya kadar beklicem olmazsam idrar testi yapacam nasip bakalım
Kizlar ben delirdim bugun ve gidip kan testi yaptirdim. 9.9 cikti degerim. 10. Gun bugun. Drumu aradim su an icin pozitif dedi ama cumaya kdr 100 lere ulasmasi lazim degerin dedi. Ama 2 gunde 2 kat artarmis degerler. E oyleyse maximum 70 e fln gelicek cuma ko degerim. ?? Allak bullak olmus durumdayim..
Canim yerinde olsam yarin bi kan testi yaptiririm.bu arada asilamadan snra doktor beraberlik wermismiydi
Canim ilk asilamanmiydi.birde sanada soruyum doktor beraberlik werdimi asilamadan sonra.werdiyse ne kadar sonra oldu.birde belirtin oldumu ilk gunden bi zamana, yazarsan cok sewinirrim.
canım kusura bakma yazmayı unutmuşum evet canım aşılama günü bugün ve yarın mutlaka ilişki olsun dedi ver sonrası için de normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi
Anladim canim.banada ertesi gune beraberlik dedi ama tartistigimiz icin olmadi.we hala kusuz:) oyuzdem hic umudum yok.sende bence yaptir.iyi kotu ogrenmis olursun.beklemek cok daha zor
Kizlar, hepinize tek tek alinti yapmiim dedim butun solediklerinize bir mesajla cevap veriim istedim. Oncelikle iyi dilekleriniz icin cokcok tesekkurler. Umutlu olmaya calisiorum ama doktorum ozetle hic bosuna sevinme dedi cumaya kdr. Hatta gel kan tahlilini ben yapicam sonuca beraber bakariz dedi. Bazen bu deger dusebiliormus. Litfen hemen umitlenme ve kimseye soleme simdilik dedi. Siz haric kimseye solemedim daha:) esim haric. Benim evet ilk asilamam, pko luyum, femara denen ilacla iki yumurtam oldu, ardindan olgunlastiklarinsa pregnyl igne oldum. 1 inde asilama oldum, dr 2 veya 3 unde iliski dedi. Girdik bir kere iliskiye ama ayaga kalktigimde yine spermler disari akti. :/ neyse. Cumaya kdr yemin ettim ne idrar ne kan testi yapmicam:) cuma deger cikti cikti, cikmadi gelecek ay asilama yapicam tekrar. Bu yontem simdiden ufak bi umut sagladi bana bu sebeple bu yolda devam etmeyi dusunuorum. Umarim cuma gunu degerim 100 civari cikar, ve umarm sizin asilamalarinizin sonucu benimkinden cok daha kesin ve net bir sekilde pozitif olur. Fakat sizden bir ricam var. ilk kez bir pozitif goren biri olarak sunu soleyebilirimki cuma gunu negatife donerse sonucum, en bastan negarif olmasina gore cok daha fazla uzulucem. Bu sebeple siz benim deliligi yapmayin, dr ne gun dediyse o gun test yapin:) bosuna nickimi delideni koymamisim sanirim.. Yapilir is degil. Su anki belirsizlik en basa gore 1000 lerce kat daha fazla..
evet canım haklısın mesela ben pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum adet olursam üzülmem çünkü tekrar aşılamayya başlıycam ama test yaparsam çıkmazsa daha çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?