Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayssyaz ozur dilerim belirti sormisun. Su an net bisi solemek istemiorum bos yere kimseye umut olmak istemiorjm ama sana soz, cuma gunu poztif cikarsa sonucum, her bir detayi en ince ayrintisiyla anlaticam.

kız soyle ya lütfen yanlışta olsa bir umut yani bende şu an da hafif bir göğüs ağrısı ve şişliği var bir de ayakta çok durunca kasiklarda ağrı oluyor birde yüzüstü yatınca kasiklarda tam ortaya dokununca sanki bir sizi oluyor

Ayssyaz ozur dilerim belirti sormisun. Su an net bisi solemek istemiorum bos yere kimseye umut olmak istemiorjm ama sana soz, cuma gunu poztif cikarsa sonucum, her bir detayi en ince ayrintisiyla anlaticam.

canım kusura bakma ya turkceyi katlettim :) yüzüstü ne ya sırt üstü diyeceğime yüzüstü diyorum haha :)

ben tahlil yaptırmayı düşünmüyorum.tahlilime 1gün kala 2 aşılamamda da adet olmuştum. şimdi bu aşılamamda ise normalde ayın 17 sinde yaptırmam gerekiyor ama günümü geçmemi bekleyeceğim canım....

Ozlem.. Cok korkuorum nasil 200 e cikicak bir anda? 10. Gun icin 9.9 normal mi dusuk mu? Ah oyle korkuorum ki. Oyle bir heyecandan sonra dusus o kdr zor gelir ki..
Yok ben kesin deliricem cumaya kdr. Belli oldu.

delideni :) ben daha önce 4 düşük yapan biri olaraktan, 3. düşüğümün değerini yazayım.. tam adet olacağım gündü yani beklediğim adet tarihimde değerim 22.9 çıkmıstı.. ki senin dah adetine 4 5 gün var.. 9.9 çıkmış.. neyse ben daha sonra 4 gün sonra yine kan verdim 112 çıktı..2 gün sonra 303 çıktı..5 gün sonra 3000 çıktı ve 3 gün sonra 16000 çıktı.. o yüzden diorum sana 200 lerde çıkar diye.. ve gerçekten seni rahatlatmak için yada teselli içinde sölemiorum.. yemin ederimki içime doğuo sen hamilesin arkadasım.. ama tabki ne ümitlen nede hayal kırıklığı yaşa.. ikisinin ortasında kal ve cumayı sabırla bekle..sevgiler.....

Acaba benim de tahlil yaptırıp pozitif betahcg değeri olucak mı?
Delideni bence olumlu ve bugünlerde çok dua et :)

Soyle canim sen.bos yerede olsa umut etmek cok guZel
Kizlar benimde hala durum belirsiz. Bunlar sahte regl belirtileri veya yalanci hamilelik belirtileri de olabilir ama peki madem istiosunuz soyliim. Benim adet belirtilerim sinir, tatli krizi, mide bulantisi, kasik agrisidir. Bu sefer ilk defa goguslerim agridi azicik, ama oyle ne deli gibi sistiler ne bisi, sadece regl olmadan onceki gibi azicik sistiler ve uclari cok azicik hassaslasti. Ama normalde goguslerde hic hareket olmadii icin bende, belki dedirtti bana. Mide bulantisi oldu yine ama aynen adet belirtileri gobiydi, bir gun 3 yasindaki oglunu makarnam bonibonum die bi seven kadinla yan yana denk geldim, sora kadinin yanindan kactm ve 40 dkka falan agladim. Sonra dedimki bu ne acaba bu regl donemi baya streslo gecicek hamile deilsem. Sonra adetle ayni olarak bol sivilce cikardim. Ama canim hic tatli fln istemedi ve cok istahsizdim belli zamanlar haric. Bazen de mide kazinmasiyla ani acikma yasadim ama benim midem hep kazinir hamilelik birtisjmi bilemiorum. Teek beni bugun test yapmaya item fark bence regl donemi belirtisinden farkli olarak goguslerdeko minnackk hassaslik disinda kasiklarimda kasilma, durtme, ucu sivri olmayan bisiyle dokunma, gibi bir his yasadim surekli olarak. Agri defilde belli aralikli sizi gibi dielim. Basiniz agrir ya arada zonk zonk onun hafifini kasikta dusunun bazen daga sert bazen daha hafif.
Kirpiklerime cok baktim ben hic bisi deismedi. Cok uyudum ama ben hep cok uyurum, yorgundum ama hep yorgunumdur, cok cise gittim ama hep giderim cunku gunde 3 lt su icerim:) ah bir de bir nefes nefese kalma durumh var en ufak harekette, ben sporcuyum, vucudum cok kondisyonlu olmasina ragmen merdiven cikip nefes nefese kaldm bi kac kere. Ama dedim gibi hic bisi net degil bunlar aslinda benim de bu kdr hormon ilacindan sonra vucudumun verdigi azicik deisiklikli regl belirtileri de olablr.
Kendimi hic hamile fln gibi hisssetmiorum hissetmedim de, agizda metal tadi burunda tikaniklik fln hic yasamadim. Bir tek adam gibi farkli diebiliceim kasiklardaki bitmeyen minik kasilmalar, bir sagda bir solda, bide gogus uclarinin azicik ama azicik hassas olmasi.
Umuorum ki gercekten hamilelik belirtileridir bunlar. Ama cuma hamile olursam kesin olarak soz veriorum her hissettimi tek tek madde maddeyazicam cok daha detaylarla.

Ozlemim agzindan bal damladi, umudum inancim herseyim oldu bu mesajin.. Hepimiz icin sabah aksam dua ediyorum.. Sanirim size cok ihtiyacim var.. Neden bilmiyorum gerrcekten boyle hissediyorum.

Akinti deseniz ayni adet oncesi gibi hic bi deisiklik yok, kokulara hassaslik deseniz hiiiic. Burnumda kofte kizartsalar almam kokusunu fln. Bole garip bisi. Ne bilim.

kızlar biliyorumki beklemek coook zor hepimiz için..ve bu beklediğimiz süreçtede her belirtiden bir umut arıyoruz yani ben kendi adıma öyleyim..ama şuda varki sizlerde araştırmıssınızdır yada duymussunuzdurki yumurta ve sperm döllendiği anda beta hcg hormonu yükselmio.. döllenio ve rahime yerleşmesi 7 bazende 8 9 günü bulabilio..rahime yerleştikten sonra, önce yavaş yavaş sonrada hızla yükselio.. yani bizim aşılamalar dielimki tuttu işallah tutmustur:) şuan rahime yeni yerleşti..ve beta hcg yavaş yavaş yükselişte.. belirtilerde adet dönemine ya bi kaç gün kala yada adetten bi kaç gün sonra başlar..şu belirti bu belirti die kendimize işkence etmekten başka hiç bişi yapmıoruz.. ve lütfen bu yazdıklarımı yanlıs anlamayın, tamamen kendime sitemim bunlar..bu yazdıklarımı tabki sizlerde biliosunuzdur ama ben yinede hatırlatmak istedim..bu mübarek muharrem ayı hatrına rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın ve bizleri sevindirsin işallah aminnn

amin canım inşallah gördüğüm her duayi okuyorum rabbim kızlarında benim de aşılamamiz tutar inşallah diyorum aynı gün aynı heyecanlari yaşadık inşallah aynı günlerde de sevincimizi yaşarız

Güzeller günaydın bugün test günüm ama yapmayacağım.Geçen aşılamada 15.günde mens olmuştum.O nedenle cumaya kadar gelmezse test yapacağım ama adet sancılarım arada bir geliyor ve adet olucam diye korkuyorum
Ama yeni gün yeni umutlar ve çok güzel haberler gelsin hepimize.Herkese kolay gelsin :)

aynı gün aynı saatte olmuş aşılamamız ne tesadüff :) bendede 4 kasın saat 11 de aşılama gerçekleşti

ozlem.. Cok korkuorum nasil 200 e cikicak bir anda? 10. Gun icin 9.9 normal mi dusuk mu? Ah oyle korkuorum ki. Oyle bir heyecandan sonra dusus o kdr zor gelir ki..
Yok ben kesin deliricem cumaya kdr. Belli oldu.

bundan 4,5 sene önce ilk aşılamamı olmuş ve bir oğlum olduğunu söylemiştim hatırlarsan :) ozaman aşılamanın 15. Günü test yaptırdığımda 12,75 çıkmıştı sonuç ve iki gün sonra inanılmaz bir şekilde 200 lere ulaşmıştı ve hamileliğim sonuna kadar 3000 lere çıkmıştı yani sürekli bir yükselişte merak etme hayırlı uğurlu olsun doktorun seni erken olduğu için umutlandırmamak istemiş bu sonuca göre kesin hamilesin tek beklemen gereken keseyi görücekmi çünkü dış gebeliklerdede kan testi sonucu pozitif çıkıyor :) hayırlısıyla keseyide görürsünüz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…