Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasıl dayanıcaksın test yapmadan zamanın gelmiş işte zaten adet görsende negatifff test sonucun düşük çıksada negatiff bunu beklemektense pozitif sonucu eline biran önce almak istemezmisin :) hadi yaptır bugün testini hiç tedirgin olma :)

Ne güzel yavaş yavaş sonuçlar dökülmeye başladı bu hafta takip ettiğim kadarıyla 4-5 sonuç var inşallah hepsi pozitif çıkar ki ilk sonuç pozitif gibi görünüyor hayırlısı artık cumartesi günü benimki belli olucak inşallah

günaydın kızlar.çoğunuz test zamanlarınıza yaklaşmışsınız inş güzel haberler alırız.kızlar bende dün itibariyle 2. aşılamamı yaptırdım.bakalım bekleme süreci başladı.kızlar sizlere kaç yumurtayla ve yumurtalar ne kadarken yapıldı aşılamamlarınız

Kızlar merhaba

Öncelikle aşılama sonuçları bu hafta belli olacak tüm arkadaşların pozitifi görmelerini canı gönülden diliyorum :)

Ben de kendimi tanıtayım 32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim son 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz. Henüz hiç gebe kalmadım.

Ben de kısmetse regl olunca yani 24-25 kasım gibi ilk aşılama denememe başlıcam. Bundan önce herhangi bir tedavi görmedim. Eşimde ve bende herhangi bir sorun yok. Sadece eşimde morfoloji %3 çıkmıştı doktorumuz çok önemsiz bir değer olduğunu söyledi. Keza sayı ve hızı iyi.

Bu ay rahim filmi çektirdim ve yine bu ay yumurtlama takibi yaptırıyorum. Bugun 13. günüm ve yarın tekrar gidicem. Keşke bu ay kendiliğinden gelse ama o anlamda umudum yok, aşılamada ise umudum çok. Nedense aşılama sonrası kesin hamile kalacakmışım gibi hissediyorum. OLmazsa ne yaparız bilmiyorum ama eşim daha doğal oldugundan aşılamayla devam etme taraftarı bense vakit kaybetmeden tüpe geçmek istiyorum.

Sizleri de heyecan ve merakla takip ediyorum. Allah en kısa zamanda kucağımızı doldursun arkadaşlar

bende 3 yumurta vardı en büyüğü 22 olmuştu diğerleri 18 19

bende 3 yumurta vardı en büyüğü 22 olmuştu diğerleri 18 19

benim sabah 8.30 da gittim ultrasona sağda 18mm 17mm 17mm 16mm sağdada 17 mm var dedi ve gece 12 de çatlatma iğnesini vurmamı söyledi.biraz erkenmi küçükmü bu boylar acaba yoksa geceye kadar daha büyüyyeceğini düşündükleri içinmi yapıyorlar

sen içini rahat tut uygun olmasaydı zaten çatlatma iğnesini yapmanı istemezdi inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Canim! Agzina saglik oyle guzel umut isigi oldunki bana. Allah yavrunu sana bagislasin. Biz sabirsizlara bekleyenlere hep sabir sukunet ve hayirli sonuclar versin. Degerim yukselecek insallah Allah in izniyle. Degerlerin ve 2 gun sonra 200 lere cikmis olman bana cok cok moral verdi. Cok tesekkur ederim. Ama cok!

rica ederim ne demek ama unutma kişiden kişiye değişir kiminin degerleri daha yavaş yükseliyo önemli olan yükselmesi zaten 2 günde iki katına uşaşması yeterli ama dediğim gibi kesede görünsün ultrasonda ondan sonra rahat rahat herkese ilan edebilirsin :) çok sevindim senin adına

bir internet sitesinde bak ne diyor

Aşılamadan 14 gün sonra kanda gebelik testi ( beta-hCG ) yapılır. Gebelik testinden önce hazneden kanama başlasa dahi günü geldiğinde kanda gebelik testi yaptırılmalıdır. Çünkü bu kanama düşük tehdidi yada dış gebeliğe de bağlı olabilir.

canım bende 1 kasım da olacam bir aksilik olmazsa inşallah bende merional iğne vuruluyorum suan bakalım rabbim büyük ama çok sıkıntı yapmayalım düşünmemeye çalışın

ben de 13 kasım 2013 te ilk aşılama yaptıracağım ancak pek umudum yok biz de morfoloji sıkıntısı var,,hayırlısı olsun

aşılama sonrasında herhangi bir ilaç kullanan varmıı

Dr bana içeriğinde progesteron olan bir hap verdi. Ama hapı yatmadan yarım saat önce 2 adet olarak vaginama yerleştiriyorum. Öyle kullanmamı önerdi. Sanırım progesteron hamilelik oluşursa embriyonun tutunabilmesi için rahim duvarının hazırlanması ve en önemlisi bu tutunma sırasında iş gören sitokinlerin üretilmesi için gerekli bir hormon. Zaten hamileliğin devamında da belli seviyelerde olması bekleniyor.

Beta-hCG (total hCG): Hamile olmayan:0,5 - 5
Hamile 0-1 Hafta: 5 - 50
Hamile 1-2 Hafta: 50 - 500
Hamile 2-3 Hafta: 100 - 5000
Hamile 3-4 Hafta: 500 - 10000
Hamile 4-5 Hafta: 1000 - 50000
Hamile 5-6 Hafta: 10000 - 100000
Hamile 6-8 Hafta: 10000 - 100000
Hamile 8-12 Hafta: 15000 - 200000

Umarım işimize yarar bu bilgiler:))))

katılıyorum size bu tedavinin bir süreci oldu artık hsg.......kanalların açık kapalı olup olmadığı her zaman önemli benim kızkardeşim hsg öncesi iki kere düşük yaptı sonra hsg yaptırdı eşinde de sıkıntı yoktu hsg sonrası hemen hamile kaldı şimdi 10 aylık maşallah kızımız........yani erkekte problem yoktu kadın hamile kalabiliyor ancak düşürüyordu demek kanallar biraz yapışıktı hsg den sonra açıldı yani tedavi süreci olmasa bile hsg önemli olabiliyor

canım benim eşimdede morfoloji %2 doktorum sorun olarak görmedi

ben şöyle düşünüyorum ..ben hsg yaptırdım bir problem yoktu morfoloji dışında her şey normal......eğer önemli olmasaydı Allahın izniyle normal yolla hamile kalabilirdim.....benim doktorum da hiçbir şey söylemedi %0 olmasına rağmen...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…