- 8 Kasım 2013
- 514
- 85
- 48
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Güzeller günaydın bugün test günüm ama yapmayacağım.Geçen aşılamada 15.günde mens olmuştum.O nedenle cumaya kadar gelmezse test yapacağım ama adet sancılarım arada bir geliyor ve adet olucam diye korkuyorum
Ama yeni gün yeni umutlar ve çok güzel haberler gelsin hepimize.Herkese kolay gelsin :)
günaydın kızlar.çoğunuz test zamanlarınıza yaklaşmışsınız inş güzel haberler alırız.kızlar bende dün itibariyle 2. aşılamamı yaptırdım.bakalım bekleme süreci başladı.kızlar sizlere kaç yumurtayla ve yumurtalar ne kadarken yapıldı aşılamamlarınız
bende 3 yumurta vardı en büyüğü 22 olmuştu diğerleri 18 19
benim sabah 8.30 da gittim ultrasona sağda 18mm 17mm 17mm 16mm sağdada 17 mm var dedi ve gece 12 de çatlatma iğnesini vurmamı söyledi.biraz erkenmi küçükmü bu boylar acaba yoksa geceye kadar daha büyüyyeceğini düşündükleri içinmi yapıyorlar
aşılama sonrasında herhangi bir ilaç kullanan varmıı
bundan 4,5 sene önce ilk aşılamamı olmuş ve bir oğlum olduğunu söylemiştim hatırlarsan :) ozaman aşılamanın 15. Günü test yaptırdığımda 12,75 çıkmıştı sonuç ve iki gün sonra inanılmaz bir şekilde 200 lere ulaşmıştı ve hamileliğim sonuna kadar 3000 lere çıkmıştı yani sürekli bir yükselişte merak etme hayırlı uğurlu olsun doktorun seni erken olduğu için umutlandırmamak istemiş bu sonuca göre kesin hamilesin tek beklemen gereken keseyi görücekmi çünkü dış gebeliklerdede kan testi sonucu pozitif çıkıyor :) hayırlısıyla keseyide görürsünüz inşallah :)
yk banada vermediler ama kullanan var diye hatırlıyorum benimde o kafama takıldı acaba ne kullanıyolar diyebana hiç ilaç falan vermediler canım.sana verdilermi?
Canim! Agzina saglik oyle guzel umut isigi oldunki bana. Allah yavrunu sana bagislasin. Biz sabirsizlara bekleyenlere hep sabir sukunet ve hayirli sonuclar versin. Degerim yukselecek insallah Allah in izniyle. Degerlerin ve 2 gun sonra 200 lere cikmis olman bana cok cok moral verdi. Cok tesekkur ederim. Ama cok!
Güzeller günaydın bugün test günüm ama yapmayacağım.Geçen aşılamada 15.günde mens olmuştum.O nedenle cumaya kadar gelmezse test yapacağım ama adet sancılarım arada bir geliyor ve adet olucam diye korkuyorum
Ama yeni gün yeni umutlar ve çok güzel haberler gelsin hepimize.Herkese kolay gelsin :)
canım bende 1 kasım da olacam bir aksilik olmazsa inşallah bende merional iğne vuruluyorum suan bakalım rabbim büyük ama çok sıkıntı yapmayalım düşünmemeye çalışın
aşılama sonrasında herhangi bir ilaç kullanan varmıı
ben de 13 kasım 2013 te ilk aşılama yaptıracağım ancak pek umudum yok biz de morfoloji sıkıntısı var,,hayırlısı olsun
Mrb canım.şupheli bir durum gorseydi isterdi filmi diye birsey olamaz.cunku bebek tedawisine başlamadn önce kesinlikle rahim filminin cekilmesi we doktorun onu gormesi gerekir.cunku tuplerinin kapalı olma ihtimalide war ki umarım kapalı degldr.we doktor filmin sonucuna gore tedawiye yon werir.nasl istemedi anlamadım.eger secme sansn warsa doktorunu dgştr bence.cunku bebek tedawisinde doktoruna guwenmek we tedawiyi anlamak cok önemli.allah yardmcn olsun canım
canım benim eşimdede morfoloji %2 doktorum sorun olarak görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?