- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 44
- Konu Sahibi merveeaydin
-
ben şöyle düşünüyorum ..ben hsg yaptırdım bir problem yoktu morfoloji dışında her şey normal......eğer önemli olmasaydı Allahın izniyle normal yolla hamile kalabilirdim.....benim doktorum da hiçbir şey söylemedi %0 olmasına rağmen...........
ben şöyle düşünüyorum ..ben hsg yaptırdım bir problem yoktu morfoloji dışında her şey normal......eğer önemli olmasaydı Allahın izniyle normal yolla hamile kalabilirdim.....benim doktorum da hiçbir şey söylemedi %0 olmasına rağmen...........
Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??
Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??
hayırlı olsun güzel haberler inşallah :)merhaba kızlr 2.aşılamayı bugün yaptırdım sıra en sıkıntılı bekleme sürecinde Allah ım hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Sizde durumlar nasıl?
ne diyeyim sana şimdi delideni :) diyorum ama dinlemiyorsun. Hamilesin işte ne bu kadar harap ettin kendini...
Bu arada unutmuşumda sizde herhangi bir sıkıntı var mıydı?yoksa sebepsiz infertilite mi?
Test yaptıramadım çünkü yarın kırmızılar gelir.Çünkü gebelik testine yazık :)
ay canım gözün aydın inşallah var bebiş canım pozitif ol bol bol dinlen canım :)
Test yaptıramadım çünkü yarın kırmızılar gelir.Çünkü gebelik testine yazık :)
Isallah hazalcim? Ben sapsal oldum. Kafam hic bisie basmio. Hadi sizin de sonuclari istioruz artik!
Neden negatif dusunce?? Sen bana boyle mi ogrettin??
1.aşılamada 15.gün test yaptırdım beta sıfır çıktı 2 gün sonra det oldum bu sefer tahlil felan yaptırmıcam adeti bekleyeceğim insan harap oluyor gidip kan veriyorsun feln gerek yok ilkinde olmayınca insanın ümidi kırılıyor
ne sordun canım
amin darısı hepimizin başına canım bende ilk defa yaptıracam bakalım daha ğün vermedi ama dr.normal yolla doğum yapamazsın der ğibi konuştuda aşılama büyük ihtimal olacak ğibi ben konya başkent hastanesine ğidiyorum.dr.dan memnunum bakalım aşılamada ne olacak başarı oranı iyişallah sende olumlu sonuç alırsın.:3http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_winka.gif4:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?