Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benimde ilk aşılamada 14.gün test yaptırdım ve 0 sonucunu almak ayrı bir yıkımdı.bunda test yaptırmaycağım zaten fırsatımda olmayacak çünkü karın ağrılarım arttı

hakkımızda hayırlısı canım olmazsa da yapcak bişey yok.sen de daha yeni evlisin.ssk da mı yaptırdın aşılamanı?tüp raporu için devlet 3 yıl evlilik şartı koşuyor ya benim 11 ayım kaldı buda tutmazsa 11 ay daha bekleyeceğim evliliğim 3 yılı doldurunca tüp raporunu alıp yaptıracağım.

Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??

bazı testler değerler 10 olunca bile gösterio.. senin değer dün 9 du bugünde muhtemelen 20 falan olmustur işallah.. ve sabah idrarı bile değil cift cizgiyi görmüşsün.. allahım devamını getirsin işallah..birde eğer değerindüşmüş olsaydı kan değerin yani, idrarda çıkmazdı.. ama delideni anlaşılan oki sen cumayı bekleyemeceksin. bence neyap biliomusun? yarın git kanda baktır ve kurtul artık. eğer değerin 20 nin üzerinde çıkarsa bi gebelik var diebiliriz.kendini harap ettin canım benim..

yok canım iğne derken çatlatma iğnesini diyorsan hiç ağrı olmuyor aşılama da zaten ağrısız birşey

Ettim dimi. Dr umla konustm persembeye almakta anlastik kan testini:) persembeye kdr 5 tane idrar testi yapar da hepsi iki ciZgi cikarsa susabilirim:)

Ettim dimi. Dr umla konustm persembeye almakta anlastik kan testini:) persembeye kdr 5 tane idrar testi yapar da hepsi iki ciZgi cikarsa susabilirim:)
senin yerinde bende olsam senin gibi heyecanlanırdım.kim olsa heyecanlanır kendini harab eder...sonu mutlu bitsinde bunlar tatlı heyecanlar :) ki işallah mutlu biticek zaten..ha bişi daha sölimmi bence sen perşembeyi beklemezsin yarın gider yine yaptırırsın:)) çokta haklısın.. dedimya ben olsam bende yaptırırdım sürekli :)

Hay yarabbim :) Kuzu sen yarın yaptırsana ilk teste göre 48 saat geçmesi yeterli :) olur perşembede yaptır 3 değer olsun :)

canım ben raporlu aşılama oldum 55 tl muayene ücreti 48 tl iğneler 28 tl de rapor parası verdim başka da ücret ödemedim :)

Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??

Canım arkadŞım bence kendini çok yıpratma bana göre hamilesin :) bu kadar ince düşünmen de normal ama lütfen çok düşünme bak hormonların etkilenecek sonra. Kendini güzel şeylere hazırla kötü düşünme dua et. Allah I'n izniyle hamilesin Bitanem . Topiğimizin ilk hamilesi yerim seni ben:)

mervecim ben bu aşılama tutmazsa birkaç ay sonra tüpe geçmek istiyorum :) sanırım raporsuz olucak ama ne yapalım yeterki bebişlerimiz bizim olsun :)

mervecim ben bu aşılama tutmazsa birkaç ay sonra tüpe geçmek istiyorum :) sanırım raporsuz olucak ama ne yapalım yeterki bebişlerimiz bizim olsun :)

canım özellerde 6.000-7.000 arası ama rapor alıp özele gidersen 1.500-2.000 o yüzden ben raporu bekleyeceğim sanırım ilkinde olacağının garantisi olsa tamam yaptırayım özel ama garantisi yok

Mutlu biter mi sonu sence ozlemm? Sen ne hissediosun? Ne diosun? Of puf of puf!

Cok heyecanliyim! Ve neden kimse baska test yaptirmio? Hadi herkes yaptirsin artik topikte hamile olmayan kalmasinn!! Deniz cok heyecanliyim. Icine iyi seler doguyo mu? Sence sonunu gorebilecek miyim? Anneme bile solemedim daha. Sizden baska kimsem yok su an! Esim desen yok daha diildir dio devam edio benden beter:))

Mutlu biter mi sonu sence ozlemm? Sen ne hissediosun? Ne diosun? Of puf of puf!

ben hamile olduğunu hissediorum canm) yarın kan tahlili yaptırcaksan sonucun en az 20 çıkmalı ve çıkıcakta :) güzelce bi abdest al 2 rekat şükür namazı kıl ve rabbime dua et.. tabi bizler içinde et.. ve perşembe günüde işallah burda her birimiz TEBRİKLERRRRRRRR yazısını yazıcaz az kaldı :)

kızlar yumrtam cumadan bugüne 10mm den 14 mm e ulaşmış. 2 taneymiş.
yarın çatlatma iğnemi yapıcam perşembe de aşılamam hayırlısıyla.
perşembeye kadar inşallah yeterli büyüklüğe erişir yumurtam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…