- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
- Konu Sahibi merveeaydin
-
canım benimde ilk aşılamada 14.gün test yaptırdım ve 0 sonucunu almak ayrı bir yıkımdı.bunda test yaptırmaycağım zaten fırsatımda olmayacak çünkü karın ağrılarım arttı
Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??
yok canım iğne derken çatlatma iğnesini diyorsan hiç ağrı olmuyor aşılama da zaten ağrısız birşeyaşılamayla ilğili sorum vardı.benim ilk denemem olacakta çok tedirğinim,heyecanlıyımda... açı veriyor ğaliba iğneyi kendinizmi vuruyorsunuz. birde doktor neden eşimden sperm testi istemedi yaptıktan sonra sonucu söyle demedi sizlere söyleyen oldumu...
bende adana başkent hastanesi canım adana da başarı şansı yüksek hastanenin inşallah canım emek eden anne olmak isteyen herkes inşallah anne olur..amin darısı hepimizin başına canım bende ilk defa yaptıracam bakalım daha ğün vermedi ama dr.normal yolla doğum yapamazsın der ğibi konuştuda aşılama büyük ihtimal olacak ğibi ben konya başkent hastanesine ğidiyorum.dr.dan memnunum bakalım aşılamada ne olacak başarı oranı iyişallah sende olumlu sonuç alırsın.:3http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_winka.gif4:
bazı testler değerler 10 olunca bile gösterio.. senin değer dün 9 du bugünde muhtemelen 20 falan olmustur işallah.. ve sabah idrarı bile değil cift cizgiyi görmüşsün.. allahım devamını getirsin işallah..birde eğer değerindüşmüş olsaydı kan değerin yani, idrarda çıkmazdı.. ama delideni anlaşılan oki sen cumayı bekleyemeceksin. bence neyap biliomusun? yarın git kanda baktır ve kurtul artık. eğer değerin 20 nin üzerinde çıkarsa bi gebelik var diebiliriz.kendini harap ettin canım benim..
senin yerinde bende olsam senin gibi heyecanlanırdım.kim olsa heyecanlanır kendini harab eder...sonu mutlu bitsinde bunlar tatlı heyecanlar :) ki işallah mutlu biticek zaten..ha bişi daha sölimmi bence sen perşembeyi beklemezsin yarın gider yine yaptırırsın:)) çokta haklısın.. dedimya ben olsam bende yaptırırdım sürekli :)Ettim dimi. Dr umla konustm persembeye almakta anlastik kan testini:) persembeye kdr 5 tane idrar testi yapar da hepsi iki ciZgi cikarsa susabilirim:)
Hay yarabbim :) Kuzu sen yarın yaptırsana ilk teste göre 48 saat geçmesi yeterli :) olur perşembede yaptır 3 değer olsun :)Ettim dimi. Dr umla konustm persembeye almakta anlastik kan testini:) persembeye kdr 5 tane idrar testi yapar da hepsi iki ciZgi cikarsa susabilirim:)
hakkımızda hayırlısı canım olmazsa da yapcak bişey yok.sen de daha yeni evlisin.ssk da mı yaptırdın aşılamanı?tüp raporu için devlet 3 yıl evlilik şartı koşuyor ya benim 11 ayım kaldı buda tutmazsa 11 ay daha bekleyeceğim evliliğim 3 yılı doldurunca tüp raporunu alıp yaptıracağım.
Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??
hakkımızda hayırlısı canım olmazsa da yapcak bişey yok.sen de daha yeni evlisin.ssk da mı yaptırdın aşılamanı?tüp raporu için devlet 3 yıl evlilik şartı koşuyor ya benim 11 ayım kaldı buda tutmazsa 11 ay daha bekleyeceğim evliliğim 3 yılı doldurunca tüp raporunu alıp yaptıracağım.
canım ben raporlu aşılama oldum 55 tl muayene ücreti 48 tl iğneler 28 tl de rapor parası verdim başka da ücret ödemedim :)
tüp için 3 yıl şart var yaaa ona uyuz oluyorum.11 ay boşa bekleyeceğim.özelde yaptıracak gücüm yok mecbur raporu bekleyeceğim
mervecim ben bu aşılama tutmazsa birkaç ay sonra tüpe geçmek istiyorum :) sanırım raporsuz olucak ama ne yapalım yeterki bebişlerimiz bizim olsun :)
tüp için 3 yıl şart var yaaa ona uyuz oluyorum.11 ay boşa bekleyeceğim.özelde yaptıracak gücüm yok mecbur raporu bekleyeceğim
mervecim belki de hiç bunlara gerek kalmayacak ve bebişin sana süpriz yapıcaktır :)
olur mu canım Yüce Allah'ımdan ümit kesilmez. Evrene pozitif sinyaller gönderiyoruz...inşallah canım ama pek ümit yok içimde 1.aşılamada tutmayınca ümidim kalmadı
Hay yarabbim :) Kuzu sen yarın yaptırsana ilk teste göre 48 saat geçmesi yeterli :) olur perşembede yaptır 3 değer olsun :)
senin yerinde bende olsam senin gibi heyecanlanırdım.kim olsa heyecanlanır kendini harab eder...sonu mutlu bitsinde bunlar tatlı heyecanlar :) ki işallah mutlu biticek zaten..ha bişi daha sölimmi bence sen perşembeyi beklemezsin yarın gider yine yaptırırsın:)) çokta haklısın.. dedimya ben olsam bende yaptırırdım sürekli :)
Canım arkadŞım bence kendini çok yıpratma bana göre hamilesin :) bu kadar ince düşünmen de normal ama lütfen çok düşünme bak hormonların etkilenecek sonra. Kendini güzel şeylere hazırla kötü düşünme dua et. Allah I'n izniyle hamilesin Bitanem . Topiğimizin ilk hamilesi yerim seni ben:)
Mutlu biter mi sonu sence ozlemm? Sen ne hissediosun? Ne diosun? Of puf of puf!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?