Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yumurtanın ilerlemesi gayet iyi görünüyor zaten günde 1 mm büyüyor ama çok erken değil mi aşılama için sanki öyle geldi ama inşallah aşılama gününe kadar en iyi hale gelir

Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??

Delideni idrar testlerinde yanlışlık çıkmaz hamilesin canım, umarım herşey yolunda gider, darısı diğer bekleyenlerin başına:))))

canım yumurtanın ilerlemesi gayet iyi görünüyor zaten günde 1 mm büyüyor ama çok erken değil mi aşılama için sanki öyle geldi ama inşallah aşılama gününe kadar en iyi hale gelir

bugün yine göbekten iğne yptım o da büyütecekmiş yumurtayı.
perşembeye kadar büyür gayet güzel dedi. zaten adetimin 15.gününe denk gelecek aşılama daha fazla uzatamayız süreci dedi.
bakacak o gün yine yumurtaya.
zaten ben sadece aşılamaya güvenmiyorum ki.
sonrasında biz de deneyeceğiz sürekli.

canım ben çok iyi şeyler hissediyorum bence hamilesin:)Cuma günü kesinleşsin herkese ilan edersin artık:)
Canım sen çok tezcanlısın:)Bende olsam yaptırmaz beklerdim cesaretine hayranım:)
Heyecanlı ol,sevinçli ol,geceleri uyuyama bunlar güzel şeyler ama asla umutsuz olma inşallah hamilesin:)

him bugün de iğne yapacaksan büyür canım o zamana :) niye inanmıyorsun canım bak o kadar hamile kalan var öyle düşünme

Cok tatlisin cok tesekkur ederim.:)

Her dedini yapicam hic merak etme!

Kızlar gecenin şu saatinde test yapanları okumaktan içim çıktı bir umut geldi içime ben de yapayım dedim şu saatte test yaptım ve ikinci çizgi çıktı ve ağlamaktan içim çıktı inşallah test bozuk değildir perşembe günü kan verecem inşallah hamileyimdir inşallah ne olur dua edin ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyorum bir yanim seviniyor bir yanım korkuyor

canımmmm inşallah hamilesindir ama testin yanlış olduğunu düşünmüyorum :)darısı başımıza.İnşallah pozitif gelecek ve sende bize dua ediceksin.

canım lütfen perşembeyi bekleme ve bugun git kan tahlilini yaptır. Hamilesin işte dahası var mı!!!! Eğer evde başka gebelik testi varsa sabah ilk idrarınla da yap ve mümknse bizle de testin görüntüsünü paylaş.

Hayırlı haberlerini bekliyoruuuz :)

canımmmm inşallah hamilesindir ama testin yanlış olduğunu düşünmüyorum :)darısı başımıza.İnşallah pozitif gelecek ve sende bize dua ediceksin.

dua ne demek canım yalvarıyorum Allaha şu aşılama gününden bu yana sizin için kendim için bütün olmayanlar için rabbim büyük inşallah test bozuk değildir eşime iki tane daha al dedim inşallah diğer testlerde de görürüm ikinci çizgiyi

canım eşim getirecek bakalım akşam tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah vardır ne hasretler çektim o kadar tedavi gördüm inşallah vardır

OOOOOO harikayaaa bu ay herkes hamile kalıcak hadi bakalım tebrik ederim zaten nedense sen hep tedavinin kalan sürecinden bahsettikce yani tutmazsa şunu yapıcam falan diye ben hep hamile olduğunu hisseettim çok ilginç dimi hep aklımdan buna gerek kalmıycak dedim hayırlısı hemen bugün kan testini yaptır bekleme :)

Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??

çılgınnnnnn hala sorulara cevap arıyosun yap bugün birdaha kandan tahlil bitsin gitsin ben kendimi sabırsız sanırdım seni gördükçe çok sabırlıymışım dedim hoş sonuçlar çıkmaya başladıkça daha günüm dolmadan test yapasım geldi :)

canım perşembe yaptırayim diyorum normalde doktorum cuma yaptır dedi perşembe yaptırmak istiyorum

canım canım canım hadi gözün aydın! hamilesin işte bunun ötesi yok......çok sevindim ben bile ağlıyorum şimdi. rabbim seni güldürdüğü gibi bizleride güldürür inşallah!

canım bu konuda herkes yanlış anlıyor.tüp bebek şartlarında 3 yıllık evli olmak şartı yazmıyor.son 3 yıl içindeki tedavi yollarıyla çocuk sahibibi olamamk yazıyor.yani iğneli 2 kere aşılama bu şartta.3 yıl beklemene gerek yok canım bekleme boşuna

günaydın kızlar benim bu 2. aşılamam ilk aşılamamda ilk gün biraz kasık ağrısı oldu ertesi güne hiç bişey hissetmiyordum.bu 2. de 3. gün ve hala kasıklarımda ağrı var sizdede oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…