- 6 Nisan 2013
- 227
- 16
- 118
- Konu Sahibi merveeaydin
-
kızlar yumrtam cumadan bugüne 10mm den 14 mm e ulaşmış. 2 taneymiş.
yarın çatlatma iğnemi yapıcam perşembe de aşılamam hayırlısıyla.
perşembeye kadar inşallah yeterli büyüklüğe erişir yumurtam.
Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??
canım yumurtanın ilerlemesi gayet iyi görünüyor zaten günde 1 mm büyüyor ama çok erken değil mi aşılama için sanki öyle geldi ama inşallah aşılama gününe kadar en iyi hale gelir
Cok heyecanliyim! Ve neden kimse baska test yaptirmio? Hadi herkes yaptirsin artik topikte hamile olmayan kalmasinn!! Deniz cok heyecanliyim. Icine iyi seler doguyo mu? Sence sonunu gorebilecek miyim? Anneme bile solemedim daha. Sizden baska kimsem yok su an! Esim desen yok daha diildir dio devam edio benden beter:))
bugün yine göbekten iğne yptım o da büyütecekmiş yumurtayı.
perşembeye kadar büyür gayet güzel dedi. zaten adetimin 15.gününe denk gelecek aşılama daha fazla uzatamayız süreci dedi.
bakacak o gün yine yumurtaya.
zaten ben sadece aşılamaya güvenmiyorum ki.
sonrasında biz de deneyeceğiz sürekli.
canım ben çok iyi şeyler hissediyorum bence hamilesin:)Cuma günü kesinleşsin herkese ilan edersin artık:)
Canım sen çok tezcanlısın:)Bende olsam yaptırmaz beklerdim cesaretine hayranım:)
Heyecanlı ol,sevinçli ol,geceleri uyuyama bunlar güzel şeyler ama asla umutsuz olma inşallah hamilesin:)
Delideni idrar testlerinde yanlışlık çıkmaz hamilesin canım, umarım herşey yolunda gider, darısı diğer bekleyenlerin başına:))))
ben hamile olduğunu hissediorum canm) yarın kan tahlili yaptırcaksan sonucun en az 20 çıkmalı ve çıkıcakta :) güzelce bi abdest al 2 rekat şükür namazı kıl ve rabbime dua et.. tabi bizler içinde et.. ve perşembe günüde işallah burda her birimiz TEBRİKLERRRRRRRR yazısını yazıcaz az kaldı :)
Kızlar gecenin şu saatinde test yapanları okumaktan içim çıktı bir umut geldi içime ben de yapayım dedim şu saatte test yaptım ve ikinci çizgi çıktı ve ağlamaktan içim çıktı inşallah test bozuk değildir perşembe günü kan verecem inşallah hamileyimdir inşallah ne olur dua edin ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyorum bir yanim seviniyor bir yanım korkuyor
Kızlar gecenin şu saatinde test yapanları okumaktan içim çıktı bir umut geldi içime ben de yapayım dedim şu saatte test yaptım ve ikinci çizgi çıktı ve ağlamaktan içim çıktı inşallah test bozuk değildir perşembe günü kan verecem inşallah hamileyimdir inşallah ne olur dua edin ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyorum bir yanim seviniyor bir yanım korkuyor
canımmmm inşallah hamilesindir ama testin yanlış olduğunu düşünmüyorum :)darısı başımıza.İnşallah pozitif gelecek ve sende bize dua ediceksin.
canım lütfen perşembeyi bekleme ve bugun git kan tahlilini yaptır. Hamilesin işte dahası var mı!!!! Eğer evde başka gebelik testi varsa sabah ilk idrarınla da yap ve mümknse bizle de testin görüntüsünü paylaş.
Hayırlı haberlerini bekliyoruuuz :)
Kizlar idrar testi simdi yaptim. Ikinci cizgiyi de silik de olsa gordum. Asilama olali 11 gun oldu, dun b hcg m daha 9,9 du. Normal mi ikinci cizginin cikmasi? Testte yanlislik olmasin??
OOOOOO harikayaaa bu ay herkes hamile kalıcak hadi bakalım tebrik ederim zaten nedense sen hep tedavinin kalan sürecinden bahsettikce yani tutmazsa şunu yapıcam falan diye ben hep hamile olduğunu hisseettim çok ilginç dimi hep aklımdan buna gerek kalmıycak dedim hayırlısı hemen bugün kan testini yaptır bekleme :)
canım perşembe yaptırayim diyorum normalde doktorum cuma yaptır dedi perşembe yaptırmak istiyorum
hakkımızda hayırlısı canım olmazsa da yapcak bişey yok.sen de daha yeni evlisin.ssk da mı yaptırdın aşılamanı?tüp raporu için devlet 3 yıl evlilik şartı koşuyor ya benim 11 ayım kaldı buda tutmazsa 11 ay daha bekleyeceğim evliliğim 3 yılı doldurunca tüp raporunu alıp yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?