- 8 Kasım 2013
- 514
- 85
- 48
- Konu Sahibi merveeaydin
-
günaydın kızlar benim bu 2. aşılamam ilk aşılamamda ilk gün biraz kasık ağrısı oldu ertesi güne hiç bişey hissetmiyordum.bu 2. de 3. gün ve hala kasıklarımda ağrı var sizdede oldumu?
Kızlar gecenin şu saatinde test yapanları okumaktan içim çıktı bir umut geldi içime ben de yapayım dedim şu saatte test yaptım ve ikinci çizgi çıktı ve ağlamaktan içim çıktı inşallah test bozuk değildir perşembe günü kan verecem inşallah hamileyimdir inşallah ne olur dua edin ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyorum bir yanim seviniyor bir yanım korkuyor
inşallah canım inşallah hep dua edecem sizler için kurban olduğum nasıl sevindiriyor nasıl bir duygu Allahım dedim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsincanım canım canım hadi gözün aydın! hamilesin işte bunun ötesi yok......çok sevindim ben bile ağlıyorum şimdi. rabbim seni güldürdüğü gibi bizleride güldürür inşallah!
canım benim kasik ağrısı yok ama belim ve bacaklarım ağrıdı birde göğüs ağrısı hiç geçmedi geçsede hafif hafif sizladigünaydın kızlar benim bu 2. aşılamam ilk aşılamamda ilk gün biraz kasık ağrısı oldu ertesi güne hiç bişey hissetmiyordum.bu 2. de 3. gün ve hala kasıklarımda ağrı var sizdede oldumu?
Keşke bende sizler kadar cesaretli olabilsem... Dr. beta hCG testini cuma günü istedi. Cumaya kadar bekleyeceğim. 4 Kasımda aşılamamı yaptırdım, bu güne kadar kasık ağrılarım oluyordu, bugün azaldı gibi... o yüzden biraz endişeliyim. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
.
canım ilk 5 gün benim de çok ağrıdı kasiklar sonra geçti hâlâ da ağrımiyor sadece dün sol tarafıma bir anda ağrı girdi geçti bir daha oldu geçti şimdi birşey yok
Sen aşılamanı ne zaman yaptırmıştın canım?
Kızlar gecenin şu saatinde test yapanları okumaktan içim çıktı bir umut geldi içime ben de yapayım dedim şu saatte test yaptım ve ikinci çizgi çıktı ve ağlamaktan içim çıktı inşallah test bozuk değildir perşembe günü kan verecem inşallah hamileyimdir inşallah ne olur dua edin ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyorum bir yanim seviniyor bir yanım korkuyor
şimdi bu süreçler iyi hoş geçiyoda (inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır) benim tek derdim kilolarım hamileyken diyet yapabilirmiyim acabaa
Keşke bende sizler kadar cesaretli olabilsem... Dr. beta hCG testini cuma günü istedi. Cumaya kadar bekleyeceğim. 4 Kasımda aşılamamı yaptırdım, bu güne kadar kasık ağrılarım oluyordu, bugün azaldı gibi... o yüzden biraz endişeliyim. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
.
hazaallll canım ya okuyunca nasıl sevindim anlatamam.İkinci annemiz hayırlı olsun:)test bozuk falan değildir canım niye bozuk olsun hamilesin işte hamilesin:)
Birkaç farklı test alıp tekrarla hatta git kan testi yaptır.
kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor ve normalde adet olmadan 2 gün önce lekelerim gelmeye başlar ve adet olacağımı anlarım.Şimdi hiç akıntım falan yok ve hafta sonuna gelecek adetim diye korkuyorum çünkü doktor adetin 2. günü gel dedi ama hafta sonu olursa gidemem.
Tıp fakültesi hastanesine gidiyorum ve sanırım cumartesi açık değil açıksa da bilgim yok.
Şimdi eğer hafta sonuna gelirse adetimin 2.günü ve doktora gidemezsem ne olacak.
Aşılama yaptıramayacak mıyım?
mutlaka 2.gün gitmem mi gerek.
:Of ya inşallah işler ters gitmez
şimdi bu süreçler iyi hoş geçiyoda (inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır) benim tek derdim kilolarım hamileyken diyet yapabilirmiyim acabaa
kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor ve normalde adet olmadan 2 gün önce lekelerim gelmeye başlar ve adet olacağımı anlarım.Şimdi hiç akıntım falan yok ve hafta sonuna gelecek adetim diye korkuyorum çünkü doktor adetin 2. günü gel dedi ama hafta sonu olursa gidemem.
Tıp fakültesi hastanesine gidiyorum ve sanırım cumartesi açık değil açıksa da bilgim yok.
Şimdi eğer hafta sonuna gelirse adetimin 2.günü ve doktora gidemezsem ne olacak.
:Of ya inşallah işler ters gitmez[/QUOTE
tedaviye adetin 2. günü ile 5. günü arasında başlanıyo hiç korkma benim 4. günü başlamıştı mesela
:Of ya inşallah işler ters gitmez
Canim hic kafaya takilicak sey mi? Bebisler olsun gerekirse 2015 olimpiyatlarina hazir hale geliriz. Kilo vermekte ne var. hic bunu dusunme bence bebeine konsantre ol
Hazallll!!!! Inanamiorum yasasinnnnnn!!!!!! Ben de persembe kan testi vericemm! Cok sevindim cok cok cok cokcok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?