Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar benim bu 2. aşılamam ilk aşılamamda ilk gün biraz kasık ağrısı oldu ertesi güne hiç bişey hissetmiyordum.bu 2. de 3. gün ve hala kasıklarımda ağrı var sizdede oldumu?

evet yoğun bir şekilde 4 gün ağrım oldu ama normal diye düşünüyorum

Canım bence hamilesin o testler kesinlikle bozuk olmuyor bozuk olanda ikinci çizgi hiç olmuyor. Hadi hayırlısı:)))))

Keşke bende sizler kadar cesaretli olabilsem... Dr. beta hCG testini cuma günü istedi. Cumaya kadar bekleyeceğim. 4 Kasımda aşılamamı yaptırdım, bu güne kadar kasık ağrılarım oluyordu, bugün azaldı gibi... o yüzden biraz endişeliyim. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
.

canım canım canım hadi gözün aydın! hamilesin işte bunun ötesi yok......çok sevindim ben bile ağlıyorum şimdi. rabbim seni güldürdüğü gibi bizleride güldürür inşallah!
inşallah canım inşallah hep dua edecem sizler için kurban olduğum nasıl sevindiriyor nasıl bir duygu Allahım dedim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsin
günaydın kızlar benim bu 2. aşılamam ilk aşılamamda ilk gün biraz kasık ağrısı oldu ertesi güne hiç bişey hissetmiyordum.bu 2. de 3. gün ve hala kasıklarımda ağrı var sizdede oldumu?
canım benim kasik ağrısı yok ama belim ve bacaklarım ağrıdı birde göğüs ağrısı hiç geçmedi geçsede hafif hafif sizladi

canım ilk 5 gün benim de çok ağrıdı kasiklar sonra geçti hâlâ da ağrımiyor sadece dün sol tarafıma bir anda ağrı girdi geçti bir daha oldu geçti şimdi birşey yok

şimdi bu süreçler iyi hoş geçiyoda (inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır) benim tek derdim kilolarım hamileyken diyet yapabilirmiyim acabaa

hazaallll canım ya okuyunca nasıl sevindim anlatamam.İkinci annemiz hayırlı olsun:)test bozuk falan değildir canım niye bozuk olsun hamilesin işte hamilesin:)
Birkaç farklı test alıp tekrarla hatta git kan testi yaptır.

şimdi bu süreçler iyi hoş geçiyoda (inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır) benim tek derdim kilolarım hamileyken diyet yapabilirmiyim acabaa

inşallah olumlu sonuçlanır canım.benim de kilo problemim var.Hamile kalmadan önce vermek istedim ama bir türlü veremedim.Hamilelikte daha da artar mı diye korkuyorum.Ama bir hamile kalayım bir şeşilde hallederim.
canım ilk 3 ay bebek annenin yedikleriyle beslenmiyor o zaman dikkat edebilirsin ama sonra herşeyden yemelisin abartmadan.
boyun kilon kaç canım.
ben 1.65 boy 63 kilo

kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor ve normalde adet olmadan 2 gün önce lekelerim gelmeye başlar ve adet olacağımı anlarım.Şimdi hiç akıntım falan yok ve hafta sonuna gelecek adetim diye korkuyorum çünkü doktor adetin 2. günü gel dedi ama hafta sonu olursa gidemem.
Tıp fakültesi hastanesine gidiyorum ve sanırım cumartesi açık değil açıksa da bilgim yok.
Şimdi eğer hafta sonuna gelirse adetimin 2.günü ve doktora gidemezsem ne olacak.
Aşılama yaptıramayacak mıyım?
mutlaka 2.gün gitmem mi gerek.
:Of ya inşallah işler ters gitmez

Canim moralini yuksek tut! Benim de kasiklarimdaki agrilar gittikce azaldi. O bi kriter olmamali. Iyi dusun lutfen

çok sağol canım rabbim isteyen herkese versin inşallah canım ışte korku oluyor içimde ya bozuksa diye

hiç birşey olmaz merak etme adetin 2. günü ila 5. günü arasında başlaman lazım tedaviye mesela benim 4. günü başlamıştı tedavim içini rahat tut bu işler sakin olursak ve en önemlisi olumlu düşünürsek olur

Canim hic kafaya takilicak sey mi? Bebisler olsun gerekirse 2015 olimpiyatlarina hazir hale geliriz. Kilo vermekte ne var. hic bunu dusunme bence bebeine konsantre ol

canım ben kendi adıma konuşayim bana doktor dedi ne zaman geldiğin önemli değil ben geldiğinde yumurtanin boyuna bakarım ona göre tedavi uygularım dedi örneğin bana adetin 3. Günü gel demişti bayram girdiği için ben 5. Günü gittim hemen o gün iğnelere başladık

Canim hic kafaya takilicak sey mi? Bebisler olsun gerekirse 2015 olimpiyatlarina hazir hale geliriz. Kilo vermekte ne var. hic bunu dusunme bence bebeine konsantre ol

öyle deme ilk hamileliğimde tam otuz kilo almıştım 4,5 sene sonra anca verdim şimdi ikinciye nekadar alırım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…