- 8 Kasım 2013
- 514
- 85
- 48
- Konu Sahibi merveeaydin
-
kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor ve normalde adet olmadan 2 gün önce lekelerim gelmeye başlar ve adet olacağımı anlarım.Şimdi hiç akıntım falan yok ve hafta sonuna gelecek adetim diye korkuyorum çünkü doktor adetin 2. günü gel dedi ama hafta sonu olursa gidemem.
Tıp fakültesi hastanesine gidiyorum ve sanırım cumartesi açık değil açıksa da bilgim yok.
Şimdi eğer hafta sonuna gelirse adetimin 2.günü ve doktora gidemezsem ne olacak.
Aşılama yaptıramayacak mıyım?
mutlaka 2.gün gitmem mi gerek.
:Of ya inşallah işler ters gitmez
hazalımmmmmmmmm cok sevindim canımmm.. allahım bune böyle 3 kişi 3müzde suan pozitifi gördükkkkkkk allahım nolur devamını getir nolurrr rabbimmm..
canım arkadaslarım.. sizinle bişi paylaşıcam ama hiç emin değilim gerçek olacağındandaha öncelerden sanırım ben gebelik testi almışım.. hastane dosyamı koyduğum çantadan cıktı geçenlerde, dünde delideni idrar yaptırdım 2 çizgiyi gördüm demiştiya dedim varsa benimkide cıkar.. ve az önce sabah ilk idrarla yaptım silik falan ama çift cizgi çıktı..şimdi kafam karmakarışık ya ilaçların etkisiyse bilemiorum offfff...işallah gerçekten gebelik vardır...
canım ya hayırlı olsun inşallah hamilesin çok sevindim bu kadar pozitif sonuç almak mükemmel bir şey şimdiye kadar yaptıranlardan hiç negatif sonuç alan yok bu çok güzel.
Gözün aydın canım benim darısı başımıza.
kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor ve normalde adet olmadan 2 gün önce lekelerim gelmeye başlar ve adet olacağımı anlarım.Şimdi hiç akıntım falan yok ve hafta sonuna gelecek adetim diye korkuyorum çünkü doktor adetin 2. günü gel dedi ama hafta sonu olursa gidemem.
Tıp fakültesi hastanesine gidiyorum ve sanırım cumartesi açık değil açıksa da bilgim yok.
Şimdi eğer hafta sonuna gelirse adetimin 2.günü ve doktora gidemezsem ne olacak.
Aşılama yaptıramayacak mıyım?
mutlaka 2.gün gitmem mi gerek.
:Of ya inşallah işler ters gitmez
Kizlar maalesef ikinci idrar tahlilim tek cizgi cikti.. Hamile degilim sanirim simdi kan vermeye gidicem.. Cok kotuyum.
Kizlar maalesef ikinci idrar tahlilim tek cizgi cikti.. Hamile degilim sanirim simdi kan vermeye gidicem.. Cok kotuyum.
Cok moralim bozuk..bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü
olur mu canım Yüce Allah'ımdan ümit kesilmez. Evrene pozitif sinyaller gönderiyoruz...
canım bu konuda herkes yanlış anlıyor.tüp bebek şartlarında 3 yıllık evli olmak şartı yazmıyor.son 3 yıl içindeki tedavi yollarıyla çocuk sahibibi olamamk yazıyor.yani iğneli 2 kere aşılama bu şartta.3 yıl beklemene gerek yok canım bekleme boşuna
bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü
hazalcım yaptığın testler aynı markamıydı? çünkü kimisi daha erken gebeliği bile çıkartabilio kimisindede cıkmıo.. artı sen aynı gün yaptın tahllleri.. birde ilki sabah idrarı 2. side öğlen fila n yaptın sanırım..bunlarda cok önemli.. yarın sabah ilk idrarınla yap istersen canım..perşembeyi beklemek zor gibi oldu.. gerildik hepimizde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?