Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy şimdiye kadar negatif çıkmadı inşallah şimdiden sonrada çıkmaz hadii ama tahlil yaptırmaya korkanlar cesaretlenin biraz dimi kızlarr

tedavin hayırlı olsun canımikizz bebişler getirsin sanaüni hastaneside olsa cumartesi günü tedavine başlarlar canım merak etme bi sen değilsin ki tedavi yaptırıcak olan tüp bebek hastaları da oluyo üni hastanelerinde o yüzden bence başlarlar ...
ama sen yine de hemşirelerine haber ver adet olunca...

canım arkadaslarım.. sizinle bişi paylaşıcam ama hiç emin değilim gerçek olacağından daha öncelerden sanırım ben gebelik testi almışım.. hastane dosyamı koyduğum çantadan cıktı geçenlerde, dünde delideni idrar yaptırdım 2 çizgiyi gördüm demiştiya dedim varsa benimkide cıkar.. ve az önce sabah ilk idrarla yaptım silik falan ama çift cizgi çıktı..şimdi kafam karmakarışık ya ilaçların etkisiyse bilemiorum offfff...işallah gerçekten gebelik vardır...

hazalımmmmmmmmm cok sevindim canımmm.. allahım bune böyle 3 kişi 3müzde suan pozitifi gördükkkkkkk allahım nolur devamını getir nolurrr rabbimmm..

canım ya hayırlı olsun inşallah hamilesin çok sevindim bu kadar pozitif sonuç almak mükemmel bir şey şimdiye kadar yaptıranlardan hiç negatif sonuç alan yok bu çok güzel.
Gözün aydın canım benim darısı başımıza.

slm arkadaşlar..
ben geçen ay gittim hsg filmi çekilki bu ay inşlah başlıyacak aşılama..
sizler tecrübelisiniz benim ilk olacak.. acaba yum takipi falan diyipte hastaneye gitgel yaparmıyım..
kaç defa çağırırlar..
ev uzak bide kızım var okula gidiyor..
ayrıca kaçıncı gün aşılama yaparlar..
yarın gidecem adetin 3.günü gel demişlerdi ..

ahh denizim iyi dileklerin için cok saol canım arkadasım.. amalar var işte.. bana doktor bebek olursa düşmesin die vajina jel vermişti doktor acaba o jelmi hcg hormonunu yükseltioda sonuç pozitif cıktı bilemedimki.. hazal ve delideniyi çok iyi anlıorum şimdi. insan hem cook sevinio hemde aklının bi köşesindede acabaları oluo.. bakalım iaşallah cuma günü kanda tam tamına çıkarda hepimizin, hem rahatlarız hemde sizlere umut oluruz...

bende tıp fakültesinde olacam..çok eminim cumartesi günleri açık
hayırlısı olsun

Kizlar maalesef ikinci idrar tahlilim tek cizgi cikti.. Hamile degilim sanirim simdi kan vermeye gidicem.. Cok kotuyum.

bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı 2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü

merhaba kızlar,bu forumda sizlerinde dertlerini okuduktan sonra az da olsa kendime teselli buluyorum.dilerim Allahtan ki nerede varsa herkese Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum,ve dr a gidemiyorum.ayaklarım geri geri gidiyor.korkuyorum.psikolojim de olumsuz etkileniyor...bana yardım ederseniz sevinirm.

olur mu canım Yüce Allah'ımdan ümit kesilmez. Evrene pozitif sinyaller gönderiyoruz...

hakkımızda hayırlısı canım ne bilim işte ister istemez insan bi süre sonra umutsuz oluyor

canım doktorlardan sekreterlere kadar herkese sordum Zeynep kamilde bana 1 yıl sonra gel evliliğin 3 yılı doldursun yaşın küçük dediler.saçma sapan teselli ediyorlar bide

Son düzenleme:
delideni ve hazal arkadaşlarım bunda moral bozcak bişey yok kendinizi sıkıntıya sokmayın arkadaşlar kan tahlili hergün yaptıra bilirsiniz gidin yaptırın kutulun yoksada can sağlığı napalım elbet olucak inşallah bozmayın moralinizi

bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı 2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü

hazalcım yaptığın testler aynı markamıydı? çünkü kimisi daha erken gebeliği bile çıkartabilio kimisindede cıkmıo.. artı sen aynı gün yaptın tahllleri.. birde ilki sabah idrarı 2. side öğlen fila n yaptın sanırım..bunlarda cok önemli.. yarın sabah ilk idrarınla yap istersen canım..perşembeyi beklemek zor gibi oldu.. gerildik hepimizde((

Benimkiler ayni marka.. Nasil bir gun once pozitif bir gun sonra negatif anlamadim. Benim de sevincim 24 saat bile surmedi cok cok mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…