Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar maalesef ikinci idrar tahlilim tek cizgi cikti.. Hamile degilim sanirim simdi kan vermeye gidicem.. Cok kotuyum.

canım ilk idrar testin le ikinci idrar testinin ismi ne ben farklı farklıydi birini gece yaptım birini de az önce yaptım ilk hemen silik çizgi çıktı ikinci hiç ikinci yoktu kafam karıştı

bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı 2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü

Hazalll üzülme canım, bence herşey yolunda idrar testleri bozuk olabilir o yüzden çıkmamış olabilir kan testi en doğruyu verir, kan tahlinini yaptırırsın. Sen hangi gün aşılama olmuştun...

Dr. bana 4 kasımda aşılama yaptı tam 10 gün sonra 15 kasımda sabah gel 8:30 da beta hCG bakalım dedi kanında....

canım 1 kasım da oldu aşılama cuma günü kan ver dedi ayın 15 de tabi ben sabırsız test yaptım gece bir umut ışte anında silik çizgi çıktı hâlâ da duruyor sonra sabah gittim iki tane test aldım yaptım ikinci çizgi hiç yok bilmiyorum ne düşüneceğimi şaştım ama bu bana ders oldu cumaya kadar duracam test yapmıcam diyordum dayanamazsan böyle olur

canım kanunları yanlış yorumluyorlar.internetten araştır istersen.bu onların bilgisizliği birde kendi kendilerine kanun yorumlamaları.kanunda 3 yıl evli olmak demiyor.son 3 yıl içindeki tedavilerden sonuç alamamak diyor.onlar bilgilerini güncellemiyorlar gelişmelerden haberleri yok birde insanları yanlış yönlendiriyorlar.bunu yapan sadece onlar değil muhtemelen çoğu yer insanları yanlış yönlendiriyor

mervecim, kanunu falan bilmiyorum ama benim bildiğim 3 yıl çocuk deneyip doğal yollardan olmayınca tüp bebek yapıyorlar, tabiki bunun içinde 3 yıllık evli olman gerek 3 yıl deneyebilmek için... tedavi sürecine önce klomen sonra iğne ve aşılama en son tüp bebek yapıyorlar. Benim durumum buydu bir sorun bulamamalarına rağmen önce klomen tedavisi sonra aşılamaya geçtiler 3 aşılama da da olmazsa tüm bebek yapacaklar. Şuan ilk aşılamamı yaptırdım. Sonucum cuma belli olacak hayırlısıyla

ayy şimdiye kadar negatif çıkmadı inşallah şimdiden sonrada çıkmaz hadii ama tahlil yaptırmaya korkanlar cesaretlenin biraz dimi kızlarr
(Ben28 Ekim aşılama olmuştum)
:)) çok zor ya yaptırmamakla en azından ufak bir açık kapı kalıyor. Yaptırınca o da olmuyor zaten adet olucaksam olurum olmayacaksam 1 hafta sonra yaptırırım. Nasıl olsa progesteron ve folik asit alıyorum.

Kizlar maalesef ikinci idrar tahlilim tek cizgi cikti.. Hamile degilim sanirim simdi kan vermeye gidicem.. Cok kotuyum.

canım benim bi sakin ol kan testinin sonuçları bir çıksın hele.En garanti sonuç kan.Yazdıklarına göre 1 saat sonra belli olur sonuçların.İnşallah güzel haberler verirsin bize.

bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı 2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü

kıyamam sana canım benim inşallah sevincin 6 saat değil bir ömür sürer.test için daha çok erken kan sonucunu bekleyelim sabırla inşallah pozitiftir.Birde belki hormon tam yükselmediği için 2.çizgi çıkmamıştır.İstersen sabah idrarınla bir daha dene.

çok sağol canım desteğin için hep yanımızda olmaya çalıştın rabbim gönlüne göre verir inşallah perşembe sabah yapayım diyorum bakalım nasip rabbim kaderimize ne yazmışsa onu yaşayacağiz mecbur inan o sevinci yaşamak bile yeter o gözyaşlari ilk defa mutluluktan aktı çıkınca nasıl rabbime yalvarıyorum sana şükürler olsun dualarımi kabul ettin diye ağladım ağladım o mutluluğun tarifi imkansız bana o yeter çünkü ben çok umutsuzdum sanki bu zamana kadar olmadı bundan sonra da olmaz diye düşünüyordum ama bir ışık oldu içime rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah herkes gerçekten bu duyguları yaşar

Merhaba arkadaşlar.

Ben de 2. aşılamamı olmak üzere dün gonal-f vurunmaya başladım.
10 gün içersinde de aşılamam gerçekleşecek inşallah.

Güzel Allah'ım inşallah şu an güzel haber bekleyen arkadaşlarımın da bizim de yüzümüzü güldürür.

canım yazdıklarını okurken gözlerim doldu bizi bizden başka kim anlayabilir kim destek olabilir ki.İnşallah hamilesindir ve sevincin daim olur.Şimdilik beklemekten başka çaremiz yok.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ennn kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah.
Vardır kurban olduğumun bir bildiği en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü.

işallah canım işallah desteğin için cok tşk ederim..allah en kısa zamanda dileğini versin

Amin bitanem inşallah en kısa zamanda hepimize istediğimizi verir ve bebeklerimizi bize gönderir.
Test yaptırana kadar hiçbir şey kesin değil lütfen kendini kötü şartlandırma,biz O'na emanet ettik kendimizi çok şükür inançlıyız ve azimliyiz vee yüzünü görmeden kalbimizle bağlandığımız arkadaşlarımız var hep destek olduğumuz birbirimize.
Bizimde bebeğimiz olacak canım er geç buna inanıyorum:)

canım arkadaşım kan tahlili sonuçlarını aldın mı inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

canım arkadaşım kan tahlili sonuçlarını aldın mı inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

evet ne yaptı acaba sonuç ne birşey yaz kız hadi pozitif de en azından sana sevinelim bir de yaptığın idrar testinin markasını soyluyebilirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…