- Konu Sahibi merveeaydin
-
Benimkiler ayni marka.. Nasil bir gun once pozitif bir gun sonra negatif anlamadim. Benim de sevincim 24 saat bile surmedi cok cok mutsuzum.
Canim moralini yuksek tut! Benim de kasiklarimdaki agrilar gittikce azaldi. O bi kriter olmamali. Iyi dusun lutfen
Kizlar maalesef ikinci idrar tahlilim tek cizgi cikti.. Hamile degilim sanirim simdi kan vermeye gidicem.. Cok kotuyum.
Kizlar maalesef ikinci idrar tahlilim tek cizgi cikti.. Hamile degilim sanirim simdi kan vermeye gidicem.. Cok kotuyum.
bende 2. idrar testini yapmaya korkuyorum..sen kan vermedinmi bgün delideni? işallah negatif çıkan test bozuktur..allahım yardım et bizlere nolurrrr
bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü
Hazalll üzülme canım, bence herşey yolunda idrar testleri bozuk olabilir o yüzden çıkmamış olabilir kan testi en doğruyu verir, kan tahlinini yaptırırsın. Sen hangi gün aşılama olmuştun...
Dr. bana 4 kasımda aşılama yaptı tam 10 gün sonra 15 kasımda sabah gel 8:30 da beta hCG bakalım dedi kanında....
hakkımızda hayırlısı canım ne bilim işte ister istemez insan bi süre sonra umutsuz oluyor
canım doktorlardan sekreterlere kadar herkese sordum Zeynep kamilde bana 1 yıl sonra gel evliliğin 3 yılı doldursun yaşın küçük dediler.saçma sapan teselli ediyorlar bide
hakkımızda hayırlısı canım ne bilim işte ister istemez insan bi süre sonra umutsuz oluyor
canım doktorlardan sekreterlere kadar herkese sordum Zeynep kamilde bana 1 yıl sonra gel evliliğin 3 yılı doldursun yaşın küçük dediler.saçma sapan teselli ediyorlar bide
(Ben28 Ekim aşılama olmuştum)ayy şimdiye kadar negatif çıkmadı inşallah şimdiden sonrada çıkmaz hadii ama tahlil yaptırmaya korkanlar cesaretlenin biraz dimi kızlarr
bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü
bende 2. idrar testini yapmaya korkuyorum..sen kan vermedinmi bgün delideni? işallah negatif çıkan test bozuktur..allahım yardım et bizlere nolurrrr
kıyamam sana canım benim inşallah sevincin 6 saat değil bir ömür sürer.test için daha çok erken kan sonucunu bekleyelim sabırla inşallah pozitiftir.Birde belki hormon tam yükselmediği için 2.çizgi çıkmamıştır.İstersen sabah idrarınla bir daha dene.
canım yapacaksan da sabah ilk idrarınla yap.İnşallah kopkoyu ikinci çizgiyi görürsün.
çok sağol canım desteğin için hep yanımızda olmaya çalıştın rabbim gönlüne göre verir inşallah perşembe sabah yapayım diyorum bakalım nasip rabbim kaderimize ne yazmışsa onu yaşayacağiz mecbur inan o sevinci yaşamak bile yeter o gözyaşlari ilk defa mutluluktan aktı çıkınca nasıl rabbime yalvarıyorum sana şükürler olsun dualarımi kabul ettin diye ağladım ağladım o mutluluğun tarifi imkansız bana o yeter çünkü ben çok umutsuzdum sanki bu zamana kadar olmadı bundan sonra da olmaz diye düşünüyordum ama bir ışık oldu içime rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah herkes gerçekten bu duyguları yaşar
işallah canım işallah desteğin için cok tşk ederim..allah en kısa zamanda dileğini versin
canım arkadaşım kan tahlili sonuçlarını aldın mı inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?