Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Delideni

Bende meraktayım Umarım Allah hakkımızda hayırlısını verir, test sonucunun pozitif çıkacağını düşünüyorum. Tüm dualarım ve iyi dileklerim seninle ve bekleyen herkesle...

DELİDENİ okadar heyecanlandımki sonucunu beklerken sanki, kalbim çıkıcak yerinden hadi hayırlı haberlerle gel

KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.

KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.
bak okadar kendini paraladığına deymedi dimi hadi hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindim allah hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsin

evet ne yaptı acaba sonuç ne birşey yaz kız hadi pozitif de en azından sana sevinelim bir de yaptığın idrar testinin markasını soyluyebilirmisin canım

Canim predictor die bi marka, bi pozitif bi negatif bir de cok silik pozitif cikti kan testine giderken 3. Yu de yaptim cantaya attim:) idrar testi bolece guvenirlini adet zamani oncesi hamilelik icinbenim gozumde kaybetti:)

DELİDENİ okadar heyecanlandımki sonucunu beklerken sanki, kalbim çıkıcak yerinden hadi hayırlı haberlerle gel

Delideni lütfen bizi daha fazla merakta bırakma arkadaşım ya güzel haberlerle heyecanla gel lütfen

Ne tatlisiniz ne guzel ne icten insanlarsini hepiniz ya. Su surecte once Allah im sonra siz her an yanimdaydiniz. Ben size daha ne diyim nasil tesekkur ederim bilemiorum. Birbirini hic gormemisbelki de asla gormeyecek olan ama kalpleri temiz ve sonuna kadar bir olan can arkadaslarim, iyiki varsiniz, iyiki yanimdasiniz. Allah hepinizin dualarini kabul etsin insallah.

aminnnnnn darısı bizlere olsun inşallah

ben sana demedimmi kuuzum içime doğuo diye :)) seni tanımam bilmem ama garip bi histi içimdeki hamileydin..canım cooook sevindim allah devamını getirsin işallah tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) bizlerede dua et olurmu

canım bence de yanlış yorumluyorlar ama bilmiyorum ne yapacağımı.
2.aşılama sonucum ay sonu belli olacak tutmazsa gidip ne yapacağımı konuşacağım o zaman ne dicekler bakalım olmadı ssk yı arayıp bilgi alacağım başka nasıl çözüm bulabilirim?

öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah olsa da olmasa da.

2.aşılamayı yaptırdım dün sonucunu bekliyorum 2 yılı geçti evliliğim

hay allah iyiliğini versin deli kızzz, valla yüreğimizi ağzımıza getirdin, çıkıcam ofisten çıkamadım meraktan!!! Çok çok çok sevindim ohh beee allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsiiiiiiiiiiiiinnnnn :)))

hayırlı olsun canım Allah ım sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah bizlere de dua et lütfen senin adına çoook sevindim

Allah nazarlardan korusun sizi

Canim predictor die bi marka, bi pozitif bi negatif bir de cok silik pozitif cikti kan testine giderken 3. Yu de yaptim cantaya attim:) idrar testi bolece guvenirlini adet zamani oncesi hamilelik icinbenim gozumde kaybetti:)

çok sevindim canım rabbim kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah

hazal şimdi sıra sende inşallah seninde kan testin pozitif çıkar

inşallah canım benim bu 3. Testim di 1. Ile 2. Aynı marka testti 9. Gün yapmıştım çıkmadı sonra dün gece yani 12. Günün gecesi yaptım pozitif belirgin di baya açık pembe değil di sonra bugün eczaneden aldım testi öğlen saat 12 de yaptım negatif çıktı bilmiyorum perşembe sabahı erken saatlerde yapacam test çıkarsa o gün kan verecem inşallah çıkmazsa pazartesiyi bekliyecem

canım tebrik ederim seni. allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.! çok endişelenmiştin kendi kendini yemiştin ama bak rabbim yüzünü güldürdü. tekrar tebrik ederim. rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah!

bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı 2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü

canım hemen üzülme dur bakalım. bak delideniye oda aynı şeyleri yaşadı ve kan tahlilinde pozitif çıktı. sizler bize umutsunuz. umutsuz olma. ben o teste silik çizgi hiç görmedim. onu bile görsem o bana yeter! rabbim kimsenin kollarını çocuksuz bırakmasın!

Dedik ama olmadı :) tebrikler artık bizim içinde dua edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…