- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 44
- Konu Sahibi merveeaydin
-
bak okadar kendini paraladığına deymedi dimi hadi hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindim allah hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsinKizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.
evet ne yaptı acaba sonuç ne birşey yaz kız hadi pozitif de en azından sana sevinelim bir de yaptığın idrar testinin markasını soyluyebilirmisin canım
bak okadar kendini paraladığına deymedi dimi hadi hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindim allah hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsin
bak okadar kendini paraladığına deymedi dimi hadi hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindim allah hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsin
DELİDENİ okadar heyecanlandımki sonucunu beklerken sanki, kalbim çıkıcak yerinden hadi hayırlı haberlerle gel
Delideni lütfen bizi daha fazla merakta bırakma arkadaşım ya güzel haberlerle heyecanla gel lütfen
KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.
Ne tatlisiniz ne guzel ne icten insanlarsini hepiniz ya. Su surecte once Allah im sonra siz her an yanimdaydiniz. Ben size daha ne diyim nasil tesekkur ederim bilemiorum. Birbirini hic gormemisbelki de asla gormeyecek olan ama kalpleri temiz ve sonuna kadar bir olan can arkadaslarim, iyiki varsiniz, iyiki yanimdasiniz. Allah hepinizin dualarini kabul etsin insallah.
KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.
canım kanunları yanlış yorumluyorlar.internetten araştır istersen.bu onların bilgisizliği birde kendi kendilerine kanun yorumlamaları.kanunda 3 yıl evli olmak demiyor.son 3 yıl içindeki tedavilerden sonuç alamamak diyor.onlar bilgilerini güncellemiyorlar gelişmelerden haberleri yok birde insanları yanlış yönlendiriyorlar.bunu yapan sadece onlar değil muhtemelen çoğu yer insanları yanlış yönlendiriyor
mervecim, kanunu falan bilmiyorum ama benim bildiğim 3 yıl çocuk deneyip doğal yollardan olmayınca tüp bebek yapıyorlar, tabiki bunun içinde 3 yıllık evli olman gerek 3 yıl deneyebilmek için... tedavi sürecine önce klomen sonra iğne ve aşılama en son tüp bebek yapıyorlar. Benim durumum buydu bir sorun bulamamalarına rağmen önce klomen tedavisi sonra aşılamaya geçtiler 3 aşılama da da olmazsa tüm bebek yapacaklar. Şuan ilk aşılamamı yaptırdım. Sonucum cuma belli olacak hayırlısıyla
Ne tatlisiniz ne guzel ne icten insanlarsini hepiniz ya. Su surecte once Allah im sonra siz her an yanimdaydiniz. Ben size daha ne diyim nasil tesekkur ederim bilemiorum. Birbirini hic gormemisbelki de asla gormeyecek olan ama kalpleri temiz ve sonuna kadar bir olan can arkadaslarim, iyiki varsiniz, iyiki yanimdasiniz. Allah hepinizin dualarini kabul etsin insallah.
Canim predictor die bi marka, bi pozitif bi negatif bir de cok silik pozitif cikti kan testine giderken 3. Yu de yaptim cantaya attim:) idrar testi bolece guvenirlini adet zamani oncesi hamilelik icinbenim gozumde kaybetti:)
hazal şimdi sıra sende inşallah seninde kan testin pozitif çıkar
bende şimdi tekrar yaptım çıkmadı2 bekliycem perşembe tekrar sabah test yapacam çıkarsa kan verecem çıkmazsa pazartesiyi bekliycem kan tahlili için 6 sene olacak evlenelı sevincim 6 saat anca sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?